Nujna meditacija za zaustavitev izbruha koronavirusa v Italiji


Ponedeljek, 24. 02. 2020

Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/02/urgent-meditation-to-stop-coronavirus.html

Sedaj, ko je izbruh koronavirusa na Kitajskem začel znatno pojenjati, so se sile teme odločile, da epidemija potrebuje nov zagon in tako je njihov agent prejšnji teden nanesel še en vzorec blizu Milana v Italiji:  




Primeri z okužbami koronavirusa so v severni Italiji čez vikend eksplodirali od treh potrjenih primerov prejšnjega četrtka, do 233 potrjenih primerov prav zdaj, ko pišem ta članek.

Zato sile Luči naprošajo, da kar se da čim več ljudi meditira na vsake štiri ure, zato da se širjenje virusa v Italiji zaustavi:


Naša splošna meditacija za zaustavitev širjenja koronavirusa po vsem svetu seveda še vedno poteka:


Ljudje na okuženih območjih v Italiji lahko kot pomoč pri zaustavljanju širjenja virusa uporabijo protokol Ukaz RCV Zvezdni Prah:



Zanimivo je, da je glavno središče potrjenih primerov okužb s koronavirusom blizu Milana:


To je natanko na območju, kjer ni nobenih Čintamani1 kamnov:


Zato sile Luči nujno naprošajo, da se Čintamani kamne namesti v sledeča italijanska mesta v naslednjih 24-ih do 48-ih urah: Pavia, Piacenza, Cremona, Parma, Mantova, Brescia, Bergamo, Modena, Ferrara, Rovigo, Este, Vicenza, Padova, Mestre, Treviso, Mogliano Veneto.

Če je kdorkoli iz teh mest ali njihove okolice pripravljen pomagati, lahko kontaktira cobraresistance@gmail.com za nadaljnja navodila.

Kamni, ki bodo nameščeni v teh mestih, lahko pomagajo očistiti plazemsko raven in to lahko učinkovito zaustavi širjenje virusa na tem območju.



Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:33 



Opomba prevajalke:

1 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji