Norost ob koncu časa se nadaljuje

Petek, 28. 02. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/02/endtime-madness-continues.html

Prejšnji teden, ko je postalo jasno, da bo Kitajska premagala koronavirus, so zionistični agenti temnih sil na ključnih strateških območjih sprostili tri nove genetsko prilagojene seve virusa, ki so drugačni od seva sproščenega v Wuhanu. 

Prvi sev je bil sproščen v Južni Koreji, v kontroverznem kultu, katerega vodja trdi, da je inkarnacija Jezusa, ki bo popeljal 144.000 ljudi v nebesa:


Drugi sev je bil sproščen med višje člane iranske vlade:


Tretji sev pa je bil sproščen blizu Milana v Italiji, zato da bi zatrli vrtince Boginje v severni Italiji in omogočili širjenje virusa po Evropi:


Zato vključujemo vsa ta tri območja v našo osrednjo meditacijo za zaustavljanje virusa:


Posebna meditacija za Italijo je še vedno aktivna in zelo potrebna:


navkljub znakom, da se življenje v Italiji navidezno vrača nazaj v normalo:


Medtem, ko je omrežje iz Čintamani1 kamnov na najbolj okuženih območjih sedaj uspešno zaključeno, pa je sedaj Čintamani kamne potrebno čimprej zakopati v Qomu in drugih krajih po Iranu ter v Daegu in drugih krajih po Južni Koreji.

Če je kdorkoli iz teh mest ali njihove okolice pripravljen pomagati, lahko za nadaljnja navodila kontaktira cobraresistance@gmail.com.

Na dan prihaja vse več in več dokazov, da 5G omrežja resno škodujejo imunskemu sistemu in to je glavni razlog za višjo smrtnost (4%) v Wuhanu:  




Sedaj izraelski znanstveniki pravijo, da bodo v nekaj tednih pripravili cepivo:


Viri navajajo, da to cepivo vsebuje nove, močnejše različice biočipov za nadzorovanje populacije na površju planeta ter da je to glavni razlog, zakaj je bil virus sploh sproščen, da bi tlakoval pot za 5G/biočipe/digitalno valuto/družbeno-točkovni sistem/osebno karanteno, ki vodijo v globalno distopijo Novega Svetovnega Reda. 



Povrhu vsega pa narašča konflikt med Turčijo in Rusijo:


Prav tako je na tisoče beguncev tik pred tem, da jih Turčija izpusti v Evropo:


Za soočanje s to situacijo je nastala nova množična meditacija:


Vsa ta norost je zadnje očiščenje teme pred prebojem.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:31


Opomba prevajalke:

1 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji