ŠIRITE PO INTERNETU! DOBA VODNARJA 11./12. 01. 2020 (Posodobljeno 11. 01. 2020)


Torek, 10. 12. 2019

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2019/12/make-this-viral-age-of-aquarius.html)

Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo. Zdaj imamo možnost kolektivno pospešiti proces, zato bomo izkoristili priložnost velike astrološke konfiguracije  na dan 11./12. 01. 2020 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in sprožili proces, ki nas bo popeljal v dobo Vodnarja  

Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Prosim objavite to na svojih spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativo medijsko spletno stran, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki opravlja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno Facebook skupino. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu. 

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti Preboj bližje:



Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za končno sprožitev procesa, ki bo začel dolgo pričakovano dobo Vodnarja. Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je za pospeševanje procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

Med 10. in 12. januarjem bo prišlo do množičnih astroloških konfiguracij. To je brez dvoma najmočnejši astrološki čas od sončevega mrka ob Velikem Kvadratu 11. 08. 1999.   

Najprej bo 10. 01. 2020 nastopil polsenčni Lunin mrk, ki bo ustvaril zelo napet in tog energijski vzorec:  


Nato se bosta 11. 01. 2020 tako Uran kot Erida1 začela pomikati direktno. To bo sprostilo veliko planetarne kundalini energije, ki je bil pred tem potlačena. 11. januar je zelo močan datum v časovnici in v zadnjih nekaj desetletjih so se na 11. januarja zgodili štirje mogočni dogodki, ki so spremenili usodo tega planeta. Dva izmed teh lahko omenim: prvi je odprtje portala 11:11 na dan 11. 01. 1992, drugi pa je arhontska invazija, ki se je zgodila 11. 01. 1996.

Potem pa bo 12. 01. 2019 nastopila ekstremno močna konjunkcija Saturna in Plutona, ki bo razprla globalni finančni sistem:


To ne bo samo običajna konjunkcija Saturna in Plutona, to bo tour-de-force konjunkcija Sonca, Merkurja, Cerere2, Saturna in Plutona, v kateri bosta Saturn in Pluton na svojih južnih vozlih, kar bo konjunkcijo le še bolj okrepilo.  


Ta konfiguracija bo bucika, ki bo predrla mehurček trenutnega finančnega sistema, ki temelji na zadolževanju. O tem, kar se dogaja v ozadju finančnega sistema, bom povedal več čez približno en teden v prvih svežih novicah o aktivaciji Dobe Vodnarja.  

Po aktivaciji Dobe Vodnarja bo skozi vse leto nastopilo mnogo astroloških konfiguracij, ki bodo vodile našo družbo skozi transformacijo, ki bo uradno otvorila dobo Vodnarja ob trenutku konjunkcije Jupitra in Saturna v 0° Vodnarja ob zimskem solsticiju dne 21. 12. 2020:






Leto 2020 bo leto trojne konjunkcije Jupitra, Saturna in Plutona, ki se zgodi le na okoli vsakih 700 let. Nazadnje se je zgodila, ko so Templjarji ustvarili svojo bančno omrežje:




To leto bo zaznamovalo tudi začetek 13-ih novih sinodskih ciklov3, medtem ko se vsako leto običajno zgodi le en tak cikel:  
  


Vsak izmed teh številnih aspektov bo na površje planeta poslal nov blisk Svetlobe:


Našo meditacijo Dobe Vodnarja bomo izvajali ob najboljšem možnem trenutku, ki bo imel najmočnejši pozitiven učinek na človeštvo in sicer dne 11. 01. 2020 ob 22:11 uri po PST v Los Angelesu (12. 01. 2020 ob 07:11 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako 23:11 uri po MST času v Denverju, nato pa že prestopimo na 12. 01. 2020 za ostale časovne pasove: ob 00:11 uri po CST času v Čikagu, ob 01:11 uri po EST V New Yorku, ob 06:11 uri po GMT času v Londonu, ob 07:11 uri po CET času v Parizu, ob 08:11 uri po EET času v Kairu, ob 14:11 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, ob 15.11 uri po JST času v Tokiu ter ob 17:11 uri po AEDT času v Sydneyu. 




Čas izvajanje meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate tukaj:


Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za soustvarjanje sprožila, ki bo sprožil začetek dobe Vodnarja.  

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca4, ki se porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako ta Svetloba vzstopa skozi naše Galaktično Centralno Sonce5 ter potuje po naši galaksiji, zatem pa vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato pa potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vso preostalo temo na Zemlji, zdravi vse neenakosti, briše vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.  

Predlagan čas naše meditacije je 20 minut. 

Vodena meditacija v slovenščini:


Sveže novice o dobi Vodnarja:


Objavil Cobra ob  15:11 



Opombe prevajalke:

1 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Trenutno sta Erida in Disnomija najbolj oddaljeni poznani telesi v Sončevem sistemu. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

2 Cerera (ali Cêres; tudi z oznako 1 Cerera) – najmanjši pritlikavi planet v Osončju in edini v glavnem asteroidnem pasu. 1. januarja 1801 jo je odkril Giuseppe Piazzi, in ga poimenoval po rimski boginji Cereri – boginji rastočih rastlin, žetve in materinske ljubezni. S premerom približno 950 km je Cerera daleč največje in najmasivnejše telo v asteroidnem pasu in vsebuje približno tretjino celotne mase pasu. Nedavna opazovanja so pokazala, da je v nasprotju z nepravilnimi oblikami manjših teles z manjšo težnostjo oblikovana kroglasto. Kadar je najsvetlejša, je le malenkost pretemna, da bi se jo lahko videlo s prostim očesom. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Cerera_%28pritlikavi_planet%29.


4 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

5 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji