Premik

Sreda, 25. 09. 2019

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2019/09/the-shift.html)


Medzvezdni viri so posredovali, da se kozmični premik pospešuje ter da se celotno vesolje pomika skozi fazni prehod1 v nov kozmični cikel. Torej to, kar nas čaka, ni samo galaktični superval, temveč kozmična sprememba na nivoju, ki se ga od stvarstva vesolja naprej še ni doživelo.  


Galaktično Centralno Sonce2 postaja vse bolj aktivno, tudi pri podsvetlobnih hitrostih, saj je signal prejšnjega galaktičnega supervala, ki potuje s hitrostjo Svetlobe, popolnoma usklajen z novim, ki bo prišel ekstremno kmalu:  


To že ustvarja velike spremembe v našem Sončnem sistemu. Kozmična Centralna Rasa je vsem Sončnem sistemu ustvarila multidimenzionalno omrežje Rože Življenja, ki se razteza od Lunine orbite navzven vse do heliopavze. To omrežje bo služilo kot blažilec prenosa prihajajočega supervala.  

V okviru zadnjega poskusa za preprečevanje spremembe, je skupina Himera3 od zgodnjega januarja 2017 pa do 21. januarja 2019 v naš Sončni sistem vlivala kolikor veliko anomalije4 in teme kot so je le lahko.  

Od leta 2012 naprej, je skupina Himera bíla trdo vojno proti Odporniškemu Gibanju (v nadaljevanju OG, o.p.) in nekajkrat celo uspela preslepiti OG z izdajanjem napačnih informacij. Na primer, OG je skeniralo Sončni sistem za vsakršnimi preostalimi ladjami skupine Himera ter našlo nobene, v resnici, pa so se te ladje skrivale v hiperdimenzionalnih črvinah5 in tako pozneje uspele izpeljati obsežne nepričakovane napade.

Ta kampanja dezinformacij je nekajkrat vodila v neskladja, ki se jih je objavljajo na tem blogu. Toda moram reči, da je OG izdajalo resnične informacije po svojih najboljših močeh in večina informacij, ki so jih posredovali, je bilo pravilnih in točnih.  

OG sedaj okreva po vseh teh napadih in v podzemno omrežje je prišla nova okrepitev 50 milijonov novih članov iz Kuiperjevega pasu. Sedaj je vseh borcev skupno 120 milijonov. Pričakuje se, da bo sedaj, ko se bližamo spremembi, kmalu prišlo še več okrepitev.  

Skupina Himera je spoznala, da je izgubila Sončni sistem. Sedaj se koncentrira na ubranitev planeta Zemlje in sublunarnega prostora, ki predstavljata njihovo zadnjo utrdbo.

Kot svojo zadnjo obrambno linijo še vedno uporabljajo plazemske bombe s toplet5 delci. Top kvarki6 lahko absorbirajo navadno materijo še učinkoviteje od strange7 kvarkov in so tako veliko nevarnejši od strange kvarkov:  


Načrt skupine Himera je sedaj predvajati omejeno razkritje, ki bi se razvilo v lažno drakonsko nezemeljsko invazijo, ki bi uporabila vesoljska plovila TR3-B za napad površja planeta, kriminalna kabala8 pa bi uporabila Vesoljsko Poveljstvo ZDA kot obrambo proti floti plovil TR3-B:


V kaosu, ki bi sledil, bi Jezuiti sesuli finančni sistem in vpeljali distopijsko civilizacijo na površju planeta s prisotnostjo umetne inteligence, podobno temu, kar je obstajalo v mnogih kolonijah po Sončnem sistemu:  


Vpeljava pametnih telefonov je bil del načrta skupine Himera, da bi odtujila človeštvo in ga ujela v temno pajkovo mrežo tehnološke distopije:


Robote, bi nadzorovali človeštvo, že razvijajo:


V teku je tudi jezuitski načrt za globalni kolaps in nov finančni sistem kripto valut:


V zadnjih nekaj tednih so se zgodili ključni pozitivni premiki, ki so učinkovito zaustavili ta načrt Jezuitov in Himere; ta načrt tako NE BO uspešen.  

Mnogo virov v oktobru napoveduje bankrot velike banke, kot sta Goldman Sachs ali Deutsche Bank:



Kozmična Centralna Rasa trdi, da se sile Luči lahko spoprimejo s kolapsom. V teku so načrti, o katerih se ne more govoriti.

OG je sporočilo, da se oktobra v finančnem sektorju pričakuje večje kipenje, toda ne še sistemskega sesutja.  

Sistemski kolaps je pravzaprav sesutje mehurčka zadolževanja-zasužnjevanja in načrtuje se, da bo sovpadal s trenutkom Dogodka:


Mnoge države v pripravah na Dogodek že pripravljajo svoje distribucijske verige:


Za vse tiste, ki so vodeni sodelovati, so Sile Luči prosile, da se poviša frekvenco izvajanja meditacije Rože Življenja na vsake 4 ure, da bi pomagali stabilizirati planetarno situacijo:



Sile Luči so prav tako sporočile, da je treba za stabilizacijo situacije zasidrati čim več energije Boginje v planetarno energijsko omrežje:



Atargatida je Boginja morska deklica, ki je mnogimi tisočletji prišla iz zvezdnega sistema Sirij9 in pristala na obrežju Evfrata v plovilu v obliki jajca:


Njen arhetip je kriminalna kabala kasneje popačila, toda njena izvorna energija je ena izmed ključnih energij za mirno tranzicijo v družbo po Dogodku.  

V trenutni popačeni kulturi je potrebna sveža perspektiva na seksualno energijo:



Na primer fetiš na stopala, ki ga mnogi obsojajo, je pravzaprav spomin iz prejšnjih življenj na čaščenje Boginje:


Arheologi so končno objavili dokaz o prvi invaziji Arhontov:   


Kmalu bo na spletu objavljen nov intervju s Cobro. Svoja vprašanja, na katere se bo odgovorilo v tem intervjuju, lahko pošljete na info@truthisout.net.

In za konec, kriptično sporočilo za tiste, ki razumejo:



Zmaga Luči!



Objavil Cobra ob 17:09 


Opombe prevajalke:

1 Fazni prehod ali fazna sprememba  (v tehniki tudi fázna preména ali fázna transformácija)  –sprememba, pri katerem termodinamski sistem preide iz ene faze v drugo. Značilna za fazni prehod je nezveznost ene ali več fizikalnih značilnosti, npr. specifične toplote, pri spreminjanju ene od termodinamskih spremenljivk, npr. temperature ali tlaka (najbolj splošno znan fazni prehod je sprememba agregatnega stanja. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Fazni_prehod.

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

3 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

4 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

5 Toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

6 Top kvark (kvark t oz. kvark vrh ali resnica) oz. – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (tretji generaciji). Ima električni naboj enak +2/3 in maso okoli 172,04 GeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark t (ima naboj -2/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_t in https://en.wikipedia.org/wiki/Top_quark.

7 Strange kvark (kvark s oz. čudni kvark) – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (drugi generaciji). Ima električni naboj enak -1/3 in maso okoli 101 MeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark s (ima naboj +1/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_s in https://en.wikipedia.org/wiki/Strange_quark.

8 Kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

9 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

Komentarji