Kozmična Centralna Rasa

Torek, 19. 02. 2019

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2019/02/cosmic-central-race.html)

Naša meditacija Vrnitve Svetlobe je ustvarila usklajen signal zavesti po vsem vesolju, kar je pritegnilo pozornost Kozmične Centralne Rase.

Kozmična Centralna Rasa je najnaprednejša rasa, ki se je razvila v bližini Kozmičnega Centralnega Sonca1. Ta rasa se je začela osredotočati na planet Zemljo in njeno osvoboditev, saj je sedaj na površju planeta prisotne dovolj zavesti, ki sploh omogoča sodelovanje s tako naprednimi bitji.  


Veliko Centralno Sonce je Vir in Središče vse obsegajoče prisotnosti Velikega ''JAZ SEM''. To je točka integracije Kozmosa Duha/Materije ter Osrednja Koncentracija Zavesti Boga in sproščanja Svetlobe, Življenja in Ljubezni po vsem stvarstvu. To je Jedro, Središče Srca ali Jedro Kozmosa iz Belega Ognja. (Božja Zvezda Sirij je Fokus Velikega Centralnega Sonca v našem sektorju galaksije.)

Kot rezultat te interakcije, se bo populaciji na površju planeta razkrilo določene vidike načrta osvoboditve v malce bolj oddaljeni bližnji prihodnosti. 

Naš Sončni sistem je sedaj poln bitij Kozmične Centralne Rase, ki sodelujejo s Silami Luči preko Jupiter Komande, Aštar Komande, atlantidske Komande, plejadske, sirijske in adromedske flote, Odporniškega Gibanja, pozitivnih frakcij Agarte ter določenih posebnih sil, imenovanih SURFACOM.     

Bitja Kozmične Centralne Rase tudi navezujejo stike z najnaprednejšimi člani populacije na površju planeta med njihovimi meditacijami, v sanjah in preko vizij.

Simbol Kozmičnega Centralnega Sonca

Na prošnjo Sil Luči objavljam meditacijo, ki jo lahko uporabite za povezovanje in sodelovanje s Kozmično Centralno Raso. 
  

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za planetarno osvoboditev.

3. Predstavljajte si, kako iz Kozmičnega Centralnega Sonca izhajajo bitja Kozmične Centralne Rase, ki se nato razkropijo preko Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako ta bitja vstopajo skozi naše Galaktično Centralno Sonce2, ter potujejo skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona3 ter nato skozi sirijska4 zvezdna vrata, zatem pa vstopijo v naše Osončje in se po vsem našem Sončnem sistemu pozicionirajo v vzorcu mandale rože življenja ter se povežejo z vsemi silami Luči, ki se nahajajo nad, pod in na površju planeta Zemlje.  

4. Predstavljajte si, kako bitja Kozmične Centralne Rase pretvorijo vso preostalo temo tega vesolja, dokler ne ostane samo še Svetloba. Predstavljajte si začetek novega velikega kozmičnega cikla, ki bo vsem bitjem celotnega vesolja prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.   


Vrtinec Boginje Lengyel na Madžarskem je bil izbran kot vstopna točka za energije Kozmične Centralne Rase. Razlogi za to izbiro so povezani z arhontsko invazijo 1996. leta, socialno-dinamičnimi vedenjskimi vzorci najnaprednejših delavcev Luči, pozicijo zunanje meje bivših atlantidsko-mediteranskih kolonij in zavestno povezavo šamanov lengyelske  kulture5 z Galaktičnim Centralnim Soncem naše Galaksije:  



V luči priprav na sodelovanje s Kozmično Centralno Raso in posebnimi silami SURFACOM poteka pomembno prestrukturiranje ekip Sil Luči na površju planeta. Pravica prihaja, zato moram za zgodnje faze določenih operacij razširiti svojo pravno ekipo in pridobiti odvetnika, ki lahko do vsaj določene mere razume in podpre mojo misijo ter se dobro spozna na mednarodno pravo, probleme z avtorskimi pravicami, obrekovanji in klevetami ter na probleme z nadlegovanji / grožnjami / internetnim zasledovanjem. Če ste tak odvetnik, lahko kontaktirate  cobraresistance@tutanota.com

Vse, kar se je Zgodilo, se bo Razveljavilo.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 14:37


Opombe prevajalke:

1 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsem Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

3 Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

4 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij.

5 Lengyelska kultura - naziv za več kultur iz obdobja neolitske Evrope (natančneje iz obdobja mlajše kamene dobe in zgodnje bakrene dobe), ki so se nahajale ob srednjem toku Donave v Srednji Evropi (natančneje na področju zahodne Madžarske, jugozahodne Slovaške in Moravske ter predelih Avstrije, Slovenije in severozahodne Hrvaške). Uspevala je pred 5000-3400 leti p.n.št. Kultura je nastala na temeljih linearne trakaste keramike, na njen razvoj pa sta vplivali tudi sopotska in vinčanska kultura. Poimenovana je po nahajališču v Lengyelu v županiji Tolna na Madžarskem. Prakticiralo se je živinorejo in poljedelstvo, naseldbine so vključevale tako manjše hiše kot tudi daljše trapezoidne hiše. Naseldbine so se včasih nahajale na prostem, včasih pa so bile obkrožene z zaščitnim jarkom. Lengyelska nahajališča iz poznejšega obdobja vsebujejo ostanke bakrenih okraskov -  znake začetka bakrene dobe. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Lengyel_culture in https://hr.wikipedia.org/wiki/Lengyelska_kultura.

Komentarji