ŠIRITE PO INTERNETU! AKTIVACIJA VRNITVE SVETLOBE DNE 20./21. 01. 2019 [Posodobljeno 15. 01. 2019]

Nedelja, 23. 12. 2018

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/12/make-this-viral-return-of-light.html)

Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo. Zdaj imamo možnost kolektivnega pospeševanja procesa, zato bomo izkoristili priložnost popolnega Luninega mrka na dan 21. 01. 2019 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in razsvetlili energijsko polje okoli planeta.

Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Prosim objavite to na svojih spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativo medijsko spletno stran, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki opravlja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno Facebook skupino. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu. 

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti bližje Dogodek in Popolno Razkritje:



Ta meditacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za razrešitev zastoja med silami Luči in teme, kar bo končno osvobodilo človeštvo. Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je za pospeševanje procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja. Sile Luči se bodo osredotočile na celoten ameriški kontinent (Severna in Južna Amerika), ki ga bo Lunin mrk popolnoma zasenčil:  



Astrološka karta za našo meditacijo kaže močan veliki kvadrat med Luno in konjugiranim Luninim vozlom1, v opoziciji s Soncem in Merkurjem ter v kvadratu z Uranom, Erido2 in Palado3. V tej karti več planetov izraža številne močne aspekte (skupno okoli 20 aspektov!) z Galaktičnim Središčem, Plejadami4 in Sirijem5. Ta močna konfiguracija ustvarja točko maksimalne napetosti, ki se bo sprostila z velikim kozmičnim prebojem. 

V tej točki bo Kozmično Centralno Sonce poslalo ogromen pulz Svetlobe po vsem Stvarstvu. Ta pulz bo sprožil začetek končnega odstranjevanja vse teme iz Stvarstva ter sprožil začetek priprav na nov kozmični cikel. 

Sile Luči imajo za tisti dan določen načrt, ki se ga bo razkrilo samo po zaključku te meditacije. 

Namen naše meditacije je zasidrati na površju planeta čim več Svetlobe kot je le mogoče.  

To meditacijo bomo opravljali ob trenutku maksimalnega Luninega mrka v ponedeljek, 21. 01. 2019 ob 06:11 uri v Sloveniji. To je enako 14:11 uri po JST času v Tokiu, 13:11 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, 07:11 uri po EET času v Kairu, 06:11 uri po CET času v Parizu, 05:11 uri po UTC času v Londonu ter 00:11 uri po EST času v New Yorku. V srednjem in zahodnem delu ZDA bo še vedno nedelja, časi meditacije bo sledeči: ob 23:11 uri po CST v Čikagu, 20:11 uri v MST času v Denverju in 21:11 uri po PST času v Los Angelesu. 

Čas meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite na spodnji povezavi:


Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Svetlobe na površje planeta.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca6, ki se porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako Svetloba vztopa skozi naše Galaktično Centralno Sonce7 ter potuje skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijone8 ter nato skozi sirijska zvezdna vrata, zatem pa vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato pa potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.




4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vso preostalo temo tega vesolja, dokler ne ostane samo še Svetloba. Predstavljajte si začetek novega velikega kozmičnega cikla, ki bo vsem bitjem celotnega vesolja prinasel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo. 

5. Dvignite svoje roke nad glavo ter se začnite vrteti v smeri urinega kazalca. 

6. Med vrtenjem pojte mantro iiii (i kot v besedi “mir”) tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se vaše telo spremeni v briljanten steber Svetlobe z  milijoni mavrično obarvanih zvezdic razpršenih znotraj tega stebra Svetlobe.

7. Še naprej pojte mantro in se vrtite. Po nekaj minutah spustite svoje roke ob telo in se še naprej vrtite v smeri urinega kazalca.

8. Medtem začnite peti mantro eeeaaa (e kot v besedi “letalo” in ne kot e v besedi ''med'')9 tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Svetlobe širi iz vašega srca navzven po celotnem planetu.

Ta mavrični vrtinec kliče prisotnosti vaše duše dvojčice10, vaših sorodnih duš11,  dušnih družin, vaših duhovnih vodnikov, Mojstrov Modrosti12, Plejadčanov, angelov, delfinov, ter ostalih bitij Luči. Predstavljajte si, kako se vaša duša dvojčica, vaše sorodne duše in dušne družine prebudijo in združijo z vami v Eno bitje v mandali Svetlobe.

Predlagani čas naše meditacije je 20 minut. 

Boginja hoče Svetlobo in Svetloba bo! 

Vodena meditacija v slovenščini:


Sveže novice o meditaciji Vrnitve Svetlobe:




Objavil Cobra ob 15:34 



Opombe prevajalke:

Lunini vozli – V astronomiji je Lunin vozel točka, kjer se Lunina orbita seka z ekliptiko. Severni vozel imenujemo zmajeva glava, južni vozel pa zmajev rep. Lunini vozli se gibljejo nazaj oz. retrogradno in se na mesec premaknejo približno za dve stopinji, v 18,5 letih pa za cel živalski krog. Njihov položaj je v efemeridah označen z znamenjem omega, ki predstavlja severni vozel, južni vozel pa se vedno nahaja točno nasproti. Več na: http://www.astro-star.net/splosno1/luninivozli.htm.

Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Trenutno sta Erida in Disnomija najbolj oddaljeni poznani telesi v Sončevem sistemu. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

Palada (mednarodno ime 2 Pallas) – drugi odkriti asteroid (po odkritju Cerere). Odkril in poimenoval ga je Heinrich Wilhelm Olbers 28. marca 1802. Ime izvira od grške boginje Atene Palade. Ta 9 % mase. Asteroid domnevno obsega 7% mase celotnega glavnega asteroidnega pasu ter je tretji najmasivnejši asteroid, od Veste je je le za 10 – 30% manj masivnejši. Njegov premer znaša 512 km. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/2_Pallas ter https://sl.wikipedia.org/wiki/2_Palas.

Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsem Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Alkijona ( η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

e kot v besedi “letalo” – avtor v izvorni objavi navaja, da se samostalnik e izgovarja tako kot v angleški besedi ''America'', se pravi s širokim e, zato sem navedla besedo letalo. http://2012portal.blogspot.si/2015/02/weekly-liberation-meditation-update.html

10 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira.

11 Sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico. Plamen dvojček/ica (angl. twin flame) oz. duša dvojčica (angl. twin soul) je oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico.

12 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters)  Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji