Rumeni Jopiči in pariški vrtinec

(Originalno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/12/yellow-vests-and-vortex-of-paris.html)

10. novembra 1793 se je v pariški cerkvi Notre Dame odvila aktivacija Boginje razuma in svobode:




V rimskih časih je bila ta cerkev tempelj Izide1:


Koder se učenci, ki so bili vpeljani v misterije Boginje, še vedno dobivajo:


Natanko 225 let po aktivaciji Boginje razuma, so določene svečenice Boginje iz Odporniškega Gibanja prišle na površje v Parizu in izvedle posebno planetarno aktivacijo kundalinija.

Ta aktivacija je potekala od 08. 11. do 11. 11. 2018, med sestankom svetovnih voditeljev v Parizu. Druga klet OBSTAJA, čeprav je natakarica to zanikala.

Ta aktivacija je služila kot sprožilo za planetarno prebujene kundalinija, s čimer se bodo ljudje končno uprli zatiranju Temnih sil.

En vidik te planetarne aktivacije kundalinija bo služil kot povod, da  bodo ženske ponovno začele prevzemati svojo seksualno energijo in izražati lepoto svojih teles.

Vpliv aktivacije se je nemudoma pokazal 10. 11. 2018 v muzeju Louvre:


In pri slavoloku zmage:


Ter naslednji dan, 11. 11. 2018, le nekaj metrov proč od Trumpa:



Od 11. 11. 2018 dalje, pariški vrtinec Boginje neprestano sproža aktivacije kundalinija v vseh človeških bitjih na površju planeta. To je okultni razlog za uspešnost gibanja Rumenih Jopičev, ki je ljudsko gibanje proti vsemu zatiranju.

Gibanje se hitro širi po vsem svetu in pričakuje se, da bo drastično vplival na globalno geopolitično situacijo:



Morate razumeti, da smo sedaj zelo blizu solarnemu minimumu in ko se bo aktivnost Sonca v sledečih mesecih in letih povečala, bo iskra revolucije človeštva postala le še močnejša:



Ta vikend je še več žensk v Parizu protestiralo zgoraj brez:  




Klicale so arhetip Marianne, Boginje razuma in svobode, katere energija je bila pred 225-imi leti aktivirana v Parizu:




Boginja hoče svobodo in svoboda bo!


Objavil Cobra ob 12:49 




Opomba prevajalke:

1 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

Komentarji