Sveže novice o situaciji

Sobota, 13. 10. 2018

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/10/situation-update.html)

Povečana aktivnost v Galaktičnemu Središču se nadaljuje. Galaktične Sile Luči so odstranile zadnje ostanke kvantnega odtisa ogromne kvantne fluktuacije v obliki Dysonove sfere1 premera 4 svetlobna leta, ki je obkrožala naš Sončni sistem ter oteževala proces Povzdignjenja2 našega Osončja.


Ta kvantna Dysonova sfera je bila zelo napreden kvantni hiperdimenzionalni portal, ki ga je leta 1996 ustvarila skupina Himera3, sedaj pa je ta portal za vedno popolnoma izginil.

Posledično se je naše Sonce pridružilo Galaktičnemu omrežju Luči kot zadnja zvezda, ki je čakala na pridružitev v to omrežje in sedaj deluje kot popolnoma delujoč portal Svetlobe. 

Sedaj je vsa primarna anomalija4, ki je še vedno vredna omembe, skoncentrirana znotraj vodnjaka primarne anomalije, manj kot en planetarni premer stran od površja Zemlje.

Flota galaktičnih sil je prisotna v našem Osončju, sicer zakrita, toda tisti, ki so energetsko občutljivi, jo lahko definitivno čutijo. 


V izogib razkritju prisotnosti teh matičnih ladij populaciji na površju planeta, je NASA poskrbela za ''slepe oči na nebu'': 


Vse preostale plazemske bombe s toplet5 delci se sedaj nahajajo znotraj 30 m od površja planeta.

Plazemske bombe s toplet delci so preko plazemskih filamentov, imenovanih Setovi6 tuneli, vezane na omrežje plazemskih vsadkov.

Plazemski vsadki so črne luknje, ki se vrtijo v močnem elektromagnetnem polju. Namen tega elektromagnetnega polja je brisanje naših spominov ter ločevanje od naših Duš. Fizični biočip (ki ga je proizvedel Siemens), ki se nahaja ob vsadku vsakega inkarniranega človeka, pošilja neprekinjeno avdio-video sliko osrednjemu nadzornemu centru skupine Himera, ki se nahaja na površju planeta:  



Plazemski vsadki in fizični biočipi so pečati, ki skrivajo vse plasti programiranja, ki jih je prejela populacija na površju planeta:


Med leti 1996-2001 je bila večina delavcev in bojevnikov Luči v podzemnih vojaških bazah podvržena programiranju na bazi travm. Ko bodo vsadki začeli izgubljati moč, bodo mnogim ljudem začeli prihajati na plano spomini tega programiranja.

Mnogo izmed teh delavcev ter bojevnikov Luči je bilo sprogramiranih proti silam Luči Galaktične Konfederacije, mnogo jih je bilo sprogramiranih tudi proti meni ali pa nekaterim ključnim ljudem, ki sodelujejo v procesu planetarnega osvobajanja.   

Sile Luči s polno paro razrešujejo zastoj, ki površje planeta še vedno ohranja kot talca temnih sil.

Glavni problem so še vedno plazemske bombe s toplet delci in javni mediji so končno začeli spoznavati nevarnosti strangelet7 ter toplet delcev:



To je glavni razlog, zakaj sile Luči še vedno ne morejo posredovati na površju planeta.

To je razlog, zakaj Odporniško Gibanje (v nadaljevanju OG, o.p.) ne more odpeljati izčrpanih bojevnikov Luči v podzemlje. To je razlog, zakaj vam ne morejo prinesti zlata ali denarja ali pa vas poklicati po Skypu.  

Če bi agent OG neposredno navezal stik s posameznikom s površja planeta, bi temne sile tega posameznika nemudoma ubile.

Temne sile so me izolirale z isto strategijo, zato da bi mi preprečile izvajati svojo misijo. Določeni ključni ljudje, ki so želeli navezati stik z menoj, so prejeli smrtne grožnje v primeru navezovanja tega stika.

Ne glede na to je prišel čas, da razširim svojo ekipo. Ta blog ni bil namenjen kot zadnje upanje najbolj obupanim, ampak kot mesto, koder bi lahko najsposobnejši lahko prevesili tehtnico v prid planetarni osvoboditvi.

Zato vabim nove ljudi, da se pridružijo moji ekipi. Za pridružitev k ekipi iščem samo tiste, ki so mentalno, čustveno, fizično in finančno stabilni in ki VEDO, kakšna je njihova misija. Še posebej vabim predstavnike pozitivnih Zmajev, Bele Rodbine, tajnih vesoljskih programov, šol misterijev, obveščevalnih služb ali drugih podobnih pozitivnih skupin, ki delajo za planetarno osvoboditev. Prav tako vabim ljudi, ki lahko razširijo informacije po javnih medijih, ljudi, ki lahko financirajo velike projekte (1 M in več) in ženske, ki so v čisti in močni obliki sposobne sidrati energijo Boginje.    
 


Novi ljudje, ki me želijo kontaktirati, morajo odpreti lasten šifriran elektronski naslov na https://tutanota.com/ in me nato kontaktirati iz njihovega tutanota e-maila na project501@tutanota.com ter navesti, kdo so in na kakšen način lahko prispevajo k projektom.  

Ljudje, ki že sodelujejo v projektih za planetarno osvoboditev se morajo vzdržati komuniciranju preko Facebooka, zato ker je bila ta platforma močno infiltrirana. Uporabljati morajo medsebojno neposredne šifrirane (ang. end-to-end encryption, E2EE8) elektronske storitve, kot so Tutanota (izvrstno) ali Protonmail (dobro) ali šifrirane telefonske aplikacije, kot so Signal (izvrstno) ali Whatsapp (dobro).   

Prav tako morajo ljudje razumeti, da je bila skupnost delavcev in bojevnikov Luči močno infiltrirana ter da ima mnogo ljudi, ki se izdajajo za delavce ali bojevnike Luči, skrivno nočno življenje agentov kriminalne kabale9:  


Mnogi izmed njih je v omrežjih kriminalne kabale proti svoji volji in bi pobegnili, če bi le lahko.

Uporabite lahko moč meditacije in vizualizacije za predstavljanje tega, kako vse delavce in bojevnike očiščuje Vijolični Plamen, kako jih obdaja tekoča roza Svetloba EELE (EELA – Sirijčanski angel ljubezni) ter kako jih Beli Ogenj AN osvobaja vsega programiranja, nadzora ali zatiranja.

Te nočne more bo kmalu konec. Pravica prihaja:



Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 16:20


Opombe prevajalke:

1 Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

3 Skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

4 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

5 Toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

6 Set (egipč. Sutekh, Setekh, Setesh in Suti, gr. Set, ang. Seth) – Egipčanski bog neviht, puščave, kaosa in tujcev. Brat boginje Izide, boga Ozirisa in starejšega Hora (egipč. Heru, gr. Horus), brat in mož boginje Neftide, tretji otrok in tretji sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Član velike egipčanske eneade. Set ima z Neftido sina Anpu-ja (gr. Anubis), boga smrti in balzamiranja. Na dnevnem popotovanju sončne barke, s katero potuje bog sonca, Ra, Set varuje boga Raja in njegovo spremstvo pred zlobnim demonom – vodno kačo Apepom (gr. Apofis, ang. Apophis), ki vsak dan grozi, da bo požrl sonce – svetlobo.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi Set iz ljubosumja razkosal svojega brata Ozirisa in se na koncu spopadel z Ozirisovim sinom, Horom mlajšim (egipč. Heru, gr. Horus) za prestol Egipta (v tem mitu je v okviru petih rojenih otrok, izpuščen Horus starejši, ki je dobil mesto Ozirisovega sina). Mit naj bi zrcal združevanje Zgornjega Egipta (Set) in Spodnjega Egipta (Hor), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra).

7 Strangelet delec – uradno teoretični delec, ki vsebuje pribl. enako število zgornjih (u) kvarkov, spodnjih (d) kvarkov in čudnih (s) kvarkov.

8 medsebojno neposredno šifriranje (ang. E2EE, end-to-end encryption) – sistem komunikacije, kjer lahko sporočila prebirajo samo uporabniki, ki med seboj komunicirajo. V principu potencialnim prisluškovalcem – tudi ponudnikom telekomunikacijskih storitev,  ponudnikom internetnih storitev ter celo ponudniku same komunikacijske storitve – preprečuje dostop do kriptografičnih ključev, potrebnih za dešifriranje pogovora. V mnogih sistemih sporočanja, vključno z elektronskimi sporočili ter mnogimi pogovornimi omrežji, sporočila prehajajo preko posrednika in se jih shrani na tretji lokaciji, od koder jih prejemnik prejme. Četudi so sporočila zašifrirana, so običajno samo šifrirana ' v prenosu'' in so shranjena v dešifrirani obliki s strani tretje lokacije. To tretji lokaciji omogoča iskanje in druge možnosti, ali pa skeniranje za nelegalno ali nesprejemljivo vsebino, vendar to tudi pomeni, da jih lahko prebira in zlorabi vsakdo, ki ima dostop do shranjenih sporočil na sistemu tretje lokacije, naj si bo to po načrtu ali pa preko stranskih vrat. Medsebojno neposredno šifriranje je namenjeno preprečevanju prebiranja podatkov oz. njihovega spreminjanja na skrivaj vsem razen resničnega pošiljatelja ali prejemnika. Sporočilo zašifrira pošiljatelj, vendar ga tretja lokacija ne more dešifrirati in jih shrani zašifrirane. Prejemnik prejme šifrirane podatke in jih dešifrira sam. Podjetja, ki uporabljajo medsebojno neposredno šifriranje, oblastem ne morejo predložiti teksta sporočil njihovih strank. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/End-to-end_encryption.

9 Kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji