Kratke sveže novice


Ponedeljek, 29. 10. 2018

(Originalno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/10/short-situation-update.html)

Povečana aktivnost v galaktičnem središču se nadaljuje. Odstranitev kvantne Dysonove sfere1 okoli našega Sončnega sistema je pospešila prihod energij Povzdignjenja2 na naš planet.  

Te energije porajajo energetski načrt prihajajoče Zlate Dobe:


Prvič po Arhontski invaziji 1996. leta, se angelska bitja v velikem obsegu vračajo nazaj na astralne in eterične predele blizu površja planeta. Energijsko omrežje nove Atlantide bi bilo zelo podprto, če bi se tekom vaših meditacij povezovali s temi prihajajočimi angelskimi bitji. Druga meditacija, ki lahko pomaga energijskemu omrežju Nove Atlantide, je meditacija Budičnih stolpov. Budične stolpe lahko postavljate na katerokoli mesto ali situacijo na planetu, ki potrebuje zdravljenje:  



Te nove Galaktične energije prinašajo tudi aktivacije mnogih arhetipov Boginje. Prvi aktiviran arhetip je arhetip Astraee. Ta energija bo prinesla Novo Renesanso in obnovitev visoke kulture:


Drugi aktiviran arhetip Boginje je arhetip Abundantie. Ta energija bo populaciji na površju planeta prinesla duhovno in fizično obilje:  





S pomočjo principov nadenotnosti3:


Razumeti morate, da tako Astraea kot Abundantia nista samo arhetipa, ki ju lahko invociramo, ampak sta tudi resnični Povzdignjeni bitji, ki na površje planeta pošiljata močne zdravilne galaktične energije. Abundantia pomaga Saint Germainu pri njegovem projektu finančne Ponastavitve.

Povečan tok novih Galaktičnih energij je neizogibno sprožil premike zemeljske skorje.  



Flota Galaktičnega Poveljstva neprestano spremlja ter stabilizira tektonske plošče in potrese z globalnimi posledicami bodo preprečili.  

Te nove Galaktične energije intenzivno čistijo primarno anomalijo4 okoli površja planeta. V tej točki se ne sme razkriti nobenih podrobnosti o ten procesu čiščenja. En del tega čiščenja povzroča razkritja najglobljih temnih skrivnosti kriminalne kabale5.

Po mnogih letih je na dan ponovno vzplaval zanesljiv članek z zelo natančnim pregledom omrežij zlorab otrok s strani kriminalne kabale:


Izpostavlja se tudi uporabo usmerjenih energijskih orožij s strani kriminalne kabale:


Mnoge države se aktivno pripravljajo na finančno Ponastavitev:


V ozadju se odvija veliko stvari, ki se jih ne sme razkriti.

Morda bom lahko kmalu objavil nove informacije, prav tako pa ste se več kot dobrodošli pridružiti naši naslednji konferenci Povzdignjenja, ki se bo 1. in 2. decembra odvijala v Sao  Paulu, Braziliji. To bo naša prva konferenca v Južni Ameriki:  



Zmaga Luči! 
  

Objavil Cobra ob 16:00 



Opombe prevajalke:

1 Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.
2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
3 nadenotnost (angl. overunity) – stanje, pri katerem se odda več energije, kot je je bilo vložene.
4 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
5 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji