Poročilo o tajvanski konferenci in sveže novice o planetarni situaciji

Četrtek, 31. 05. 2018 

Naša konferenca Povzdignjenja1 v Tajpeju je bila energetsko nadaljevanje konference v Budimpešti. Dneve pred konferenco so plejadske, sirijske, andromedske in arkturske oblačne svetlobne ladje dobesedno vdrle na Tajvan, da bi pripravile energije za konferenco:





Aktivirali smo še eno ogromno število Sestrstev Vrtnic po vsem svetu ter zasidrali ogromno količino Svetlobe v planetarno omrežje, zaradi česar se je veliko ljudi globoko preobrazilo.

Tu so relativno točni prepisi konference v Budimpešti:






in konference na Tajvanu:




Medtem se odstranjevanje skupine Himera2 nadaljuje. Preostale plazemske bombe s toplet delci3 so zapetljane v primarno anomalijo populacije na površju planeta in sile Luči izvajajo svoje protokole za razpletanje te zmešnjave, ne da bi s tem uničile planeta. Trenutno se o tem ne more povedati več.  

Od aktivacije beta časovnice poznega januarja dalje, sile Luči delujejo s polno paro za razkritje obstoja usmerjenih energijskih orožij.

Samo dva dni po smrti Izide Astare je bila na sledečem blogu izpostavljena vpletenost Črnih rodbin / arhontskih družin v izsiljevanjih z usmerjenimi energijskih orožji:




Isti vir, Ahuwahzeus blog, je z veliko natančnostjo ter z 90 % zanesljivostjo izpostavil omrežje Črnih rodbin / Arhontov, zato bi morda bila dobra ideja, da bi informacije tega bloga varno shranili ter jih ponovno objavili v primeru, da bi izvorni blog odstranili s spleta.  

Skupina Himera je resnični nadzornik karantenske pregrade, medtem ko so Črne rodbine / arhontske družine resnični nadzorniki površja planeta. Večina njihovih rodbin izvira iz starega Rima.

Črna rodbina (aristocrazia nera, črna aristokracija, o.p.) je opisana tukaj:


Oni preko malteških vitezov (SMOM) nadzorujejo negativno vojsko:


Preko Kolumbovih vitezov nadzorujejo negativno policijo in polarizirajo politične stranke:



Preko Jezuitov nadzorujejo strukturo družbe:


Preko mafijskih klanov nadzorujejo posle:


Glavne arhontske družine so družina Massimo (Maximus):




Družina Breakspear (Lancelotti):


Družina Orsini (Ursus):


Družina Aldobrandini / Brandolini:



Družina Colonna (Columna):


Družina Borgia (Borja):


Družina Pallavicini (Palatinus):


Družina Torlonia (nadzorniki BIS4):


Družina Theodoli (Theodosius) (Teodozij prvi je bil Arhont, ki je leta 391 n. št. ukazal uničenje misterijev Boginje):


Družina Gaetani (vratarji, upravljači Donalda Trumpa preko petih družin New Yorških mafijskih klanov ter preko družine Mercer, ki je trgovski ceh Črne rodbine):







Vse te rodbine tvorijo povezano omrežje, ki učinkovito nadzoruje površje planeta in je do neke mere pravilno opisano tukaj:



Sile Luči izvajajo svoje protokole za oslabitev arhontskih družin in osvoboditev površja planeta. Edina stvar, ki jo tu lahko rečem je, da ista struktura ''oblasti in moči'' obstaja na plazemski in nižji eterični ravni ter da se to strukturo podira vsak dan.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:25 


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
3 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
4 BIS (ang. Bank of International Settlements) – Mednarodna finančna institucija v lasti centralnih bank s sedežem v Baslu (Švica), ki "spodbuja mednarodno denarno in finančno sodelovanje in služi kot banka za centralne banke''. Njena naloga je olajšanje prostega toka kapitala. Več na https://en.wikipedia.org/wiki/Bank_for_International_Settlements.

Komentarji