Planetarna aktivacija Sestrstev Vrtnic

Sobota, 16. 06. 2018

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/06/sisterhood-of-rose-planetary-activation.html)


Prišel je čas, da se na površju tega planeta aktivira ogromno število fizičnih skupin Sestrstev Vrtnic.

Od sedaj naprej bodo te skupine dopolnjevale planetarno omrežje Čintamani kamnov1 pri prevajanju energij Preboja Kompresije2. Kot vozlišča vrtincev bodo služile tudi za aktivacijo srečanj članov Dušnih Družin, kar bo omogočilo duhovno aktivacijo planetarne mandale Dušne Družine.


Pozitivna čustvena povezovanja med člani planetarne mandale Dušne Družine bodo pospešila proces Preboja Kompresije.

Nastalo je že veliko fizičnih skupin Sestrstev Vrtnic in tudi vi se jim lahko pridružite. Tu je nanizanih že več kot 50 skupin:  


Dnevno nastaja še več skupin in če imate fizično skupino, ki se redno sestaja ter tvori tri ali več članov, jo lahko posredujete na zgornji seznam, zato da se vam lahko pridružijo tudi ostali ljudje, ki živijo blizu vas. Če želite posredovati svojo skupino na zgornji seznam, prosimo kontaktirajte sotrplanetarynetwork@gmail.com.


Splošna navodila za vašo skupino so zelo preprosta.

Prvič, vaša skupina Sestrstva Vrtnice je Tempelj Boginje:  


Drugič, izvajajte meditaciji Vrnitev Boginje in Vrtinec Boginje. Navodila za obe meditaciji so tukaj:


Tretjič, izvajate lahko tudi meditacijo Seksualnega Zdravljenja:

1. Sprostite svoje telo in nekaj trenutkov opazujte svoj dih.

2. Medtem, ko vdihnete, si predstavljajte, kako v vaše fizično telo ter vsa energijska telesa vstopa briljantna bela svetloba, nato pa izdihnite to belo svetlobo v vašo okolico.

3. Sedaj si v vaši srčni čakri predstavljajte mehak rožnat cvetni popek vrtnice. Ko začnete dihati, se ta popek prične odpirati. To še naprej izvajajte nekaj minut.

4. V vašem intimnem predelu si predstavljajte rdečo vrtnico. Ko začnete dihati, se ta vrtnica prične odpirati. To še naprej izvajajte nekaj minut.

5. Ko vdihnete, se začne seksualna energija dvigovati po vaših energijskih kanalih do roza vrtnice, ki se nahaja v vaši srčni čakri.

6. Ko izdihnete si predstavljajte, kako se ljubeča, zdravilna energija roza vrtnice spušča v rdečo vrtnico, ki se nahaja v vašem intimnem predelu ter ustvarja energijsko zanko. To ponavljajte nekaj minut.  

Ko se boste še naprej sestajali ter izvajali te meditacije, bo vaša skupina postala močan kanal energij Boginje in bo zelo pomagala pri izgradnji planetarnega omrežja Luči.  

Boginja želi Luč in Luč bo!


Objavil Cobra ob 15:21


Opomba prevajalke:

1 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji