Sveže novice o prižiganju omrežja


Določena flota sil Luči, ki je še bolj razvita od plejadske flote, je določene ključne pripadnike populacije na površju planeta začela aktivirati in pripravljati na Preboj Kompresije in Dogodek.  

Ta proces lahko sproži vse potlačene energijske vzorce in prepričanja. Njegov namen je testiranje pripravljenosti. 

Ostanite mirni. 


Zmajevi viri so posredovali, da so nosilci Čintamani1 kamnov del planetarnega omrežja za Preboj Kompresije. To omrežje se sedaj razteza v omrežje Agarte. Čintamani kamen je sveti kamen agartskega omrežja. Zmaji naprošajo vse, naj s kamni ravnajo spoštljivo in prosijo ljudi, ki so del Čintamani omrežja na površju planeta, da se med konflikti z drugimi ljudi s površja planeta ali ko so v ekstremno negativnem čustvenem stanju, vzdržijo stika s svojimi lastnimi Čintamani kamni, da ne onesnažijo omrežja.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 23:38  


Opomba prevajalke:
1 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.
 

Komentarji