Kratke sveže novice o situaciji

Ponedeljek, 30. 04. 2018

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/04/short-situation-update.html

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Preostale bombe s toplet2 delci so še vedno glavna ovira, ki mora biti odstranjena preden se Dogodek lahko sproži. 

Mjolnir3 udarja po površju planeta na način, ki se ga tu ne sme razkriti. Edina stvar, ki jo lahko povem je, da je bila konverzija AN nedavno dodana kot funkcija dodatne valovne dolžine k tehnologiji Mjolnir, ki bo asistirala pri prebitju blokade talcev na površju planeta:


Od aktivacije beta časovnice dne 27. 01. 2018, so vse informacije o operacijah na površju planeta postale globoko tajne. To pomeni, da sile Luči NE izdajajo nikomur nikakršnih kritičnih informacij o operacijah na površju planeta in da na internetu ne boste mogli nikjer prejeti nobenih zanesljivih svežih novic o operacijah na površju planeta (razen kakšnih drobtinic raztresenih tu in tam), zato ker sile Luči ne želijo izdati svoje nove meta-strategije za planetarno osvobajanje. 


Določeni vidiki načrta za Dogodek so se spremenili, določeni vidiki pa so ostali nespremenjeni. Bodite brez skrbi da boste v času, ko se Dogodek približuje, v zvezi z vašo vlogo v operacijah tekom Dogodka prejeli kritične informacije takrat, ko bo to potrebno in nujno.  



Članki o "Družbeni dinamiki", ki so se od izvajanje nove časovnice pojavili na mojem blogu, so zmedli veliko ljudi in pojavilo se je tudi mišljenje, da je izvorno osebo Cobra zamenjal klon. Nič ni dlje od resnice. Ti članki ''družbene dinamike'' so popolnoma usklajeni z načrtom in sledilo bo še več člankov o ''družbeni dinamiki''.  

V ozadju dogodkov sodelujem v določenem projektu, ki je ključnega pomena za planetarno osvoboditev in zahteva večino mojega časa, energije in sredstev, zato objave na mojem blogu niso tako pogoste, na e-pošto ne odgovarjam tako hitro in vsa naročila so sprejeta z rahlo zamudo.

Hvala za vaše razumevanje.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 18:32


Opombe prevajalke:
1 skupine Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
2 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
3Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

Komentarji