Poročilo o meditaciji Miru in konferenci Povzdignjenja v Budimpešti

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/04/peace-meditation-and-budapest-ascension.html)

Za našo meditacijo Miru smo imeli zelo malo časa, da bi zbrali dovolj ljudi in zato kritičnega števila sodelujočih nismo dosegli, vendar je meditacija vseeno imela globok vpliv na geopolitično situacijo v Siriji in je minimalizirala učinke vojaške eskalacije s petka, 13. 04. 2018 (zelo pomemben dan templjarske časovnice), stabilizirala sirski vrtinec Boginje in regiji prinesla več zdravljenja in miru.
  
Globlji okultni razlogi za konflikt v Siriji so obrazloženi tukaj:


Sedaj, ko je tej posamezni vojaški eskalacij spodletelo, skušajo arhotnske družine črnih rodbin / Malteški vitezi/ jezuitske sile v ozadju Erika Price-a usmeriti Trumpa v drug vojaški konflikt v Siriji:  


Zanimivo je, da je večina ameriških enot v Siriji nameščenih v severovzhodni del države, koder se natanko nahaja vrtinec Boginje Hassuna-Samarra:


Situacija v Siriji je bojišče zadnje faze proksi vojne med Galaktično Konfederacijo/Plejadsko floto, ki podpira Putina in Assada ter skupino Himera1/drakonskimi silami, ki podpirajo Erika Price-a in negativne vojaške frakcije v Savdski Arabiji in ZDA, Trump pa je razpet med obema stranema: 


To je vse, kar lahko trenutno povem o planetarni situaciji na površju planeta.

Naša konferenca Povzdignjenja (Vnebovzetja)2 v Budimpešti je bila uspešna bolj, kot bi lahko o tem sploh sanjali. Planetarno omrežje Sestrstev Vrtnic smo aktivirali na popolnoma novem nivoju in s tem smo za planet zavarovali novo pozitivno časovnico. Sedaj je ključnega pomena, da nastane kolikor fizičnih skupin Sestrstev Vrtnic kot je to le mogoče. Te skupine se morajo dobiti enkrat tedensko na fizični lokaciji in sidrati energijo Boginje v planetarno energijsko omrežje z izvajanjem meditacij vrtinca Boginje in vrnitve Boginje:  


https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Uspešno ustvarjene skupine Sestrstev Vrtnic me lahko kontaktirajo na cobraresistance@gmail.com, kjer bodo prejele nadaljnja navodila. 


Naša konferenca je prebudila veliko ljudi, zbližala mnogo članov dušnih družin in v planetarno energijsko omrežje zasidrala ogromen tok energije Ljubezni. To doživetje se nas je globoko dotaknilo, kot lahko o tem preberete v tem poročilu (izvorno v madžarščini, vendar lahko z google prevajalnikom zlahka prevedete v angleščino ali vaš materin jezik):


Močne energije Boginje, ki so bile zasidrane med konferenco, so morda bile ali pa niso bile razlog, da se je Soros le nekaj dni po konferenci odločil preseliti pisarno Oprte Družbe iz Budimpešte v Berlin:


Ubogi Soros sploh ne ve, da je tudi Berlin močan vrtinec Boginje in se bo morda v kratkem moral ponovno preseliti. Berlin je tudi lokacija ene izmed glavnih evropskih podzemnih baz Odporniškega Gibanja (v nadaljevanju OG, o.p.), ki vpliva na vesoljske programe na površju planeta:  


Odkar je Izida Astara umrla, si OG iz ozadja preko alternativnih medijev prizadeva razkriti obstoj elektromagnetnih orožij, usmerjenih energijskih orožij in drugih orožij, s katerimi kriminalna kabala3 cilja na najbolj prebujene civiliste:



In zdaj ''po nesreči'' tudi preko javnih medijev, kot so Popular Mechanics (Popularna Mehanika, o.p.) in Russia Today (Rusija Danes, o.p.):




Kmalu pričakujte še več takšnih razkritij.

Sedaj, ko je pozitivna časovnica zavarovana, sem ponovno na voljo za intervjuje. Prosim pošljite vse vaše prošnje za intervjuje na cobraresistance@gmail.com. Vsi intervjuji se bodo opravili po 25. 05. 2018.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 11:22


Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

3 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji