Dušne družine

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/04/soul-families.html)

Za začetek priprav na družbeno strukturo po Dogodku1 in Prvemu Stiku so me Plejadčani prosili, naj objavim informacije o dušnih družinah.

Dušne družine nastanejo, ko skupina duš vznikne iz nediferencirane monadske esence in vstopi v to vesolje preko 7D portala Galaktičnega Centralnega Sonca2, najsi bo v tej galaksiji ali katerikoli drugi galaksiji v vesolju.

Na milijone visoko razvitih duš, ki so sedaj inkarnirane na površju tega planeta, je večinoma vstopilo v to vesolje preko Galaktičnega Centralnega Sonca v tej galaksiji ali njeni sestrski galaksiji, galaksiji Andromeda3. 

Svoje izkušnje so si nabrali s potovanjem po galaksiji preko višjedimenzijskih svetlobnih filamentov, ki se razpredajo po Galaksiji in so kasneje osredotočili svojo zavest na pridobivanje izkušenj v portalnih zvezdnih sistemih kot so Plejade4, Aldebaran5, Sirij6, Arktur7, Vega (αLire)8, Tau Ceti9
V neki točki njihove evolucije so naleteli na galaktične vojne in se vmešali. To je njihov glavni razlog, zakaj so se znašli na Zemlji.

Ali so se zavestno odločili za vstop v karanteno Zemlje za sidranje Svetlobe in pomoč silam Luči pri osvobajanju planeta, ali pa so preprosto zašli v nevarno območje Galaksije, ne da bi se popolnoma zavedali tveganja. Arhonti so jih zajeli v meddimenzionalni mreži, odvlekli na Zemljo in prisilili v inkarnacijski cikel.

Ključnega pomena je, da se vsa višje dimenzijska zvezdna bitja, inkarnirana na površju planeta, prebudijo ta trenutek ter spomnijo svojih misij in jih pričnejo izvajati.

Prav tako je ključnega pomena, da se člani dušne družine začnejo povezovati med seboj z višje perspektive in ne samo kot človeška bitja, ki so ujeta v karanteni Zemlje.

Člani dušnih družin ustvarijo medsebojne povezave, ki temeljijo na 5D razumevanju njihove lastne esence (mentalna zavest) in ustvarijo prava prijateljstva. To je vesoljski izvor arhetipa prijateljstva.
Člani iste dušne družine ali dveh sorodnih dušnih družin, ki ustvarijo zelo globoke dušne povezave s 6D pozitivnim prepletajočim se vzorcem Dušne Ljubezni (budična zavest), se imenujejo sorodne duše10. To je kozmični izvor arhetipa punce/fanta.  

Člani iste dušne družine, ki so pravzaprav eno bitje, ki se je z vstopom v četrto/tretjo dimenzijo razpolovilo na nasprotne ženske/moške polarnosti, se imenujejo duše dvojčice11. Njihova povezava dosega 7D (atmično zavest) in je kozmični izvor arhetipa moškega/ženske, moža/žene in junaka/boginje.

Dušna družina je ena izmed osrednjih misterijev Sestrstva Vrtnice:


To je Eno bitje, ki se manifestira na fizični ravni:


Vsi nivoji medsebojnega povezovanja znotraj dušne družine ustvarijo Cliffordov torus12, ki lomi Matrico:



To je razlog, zakaj so temne sile vedno skušale uničiti dušne družine.

Najprej so to storili z vstavljanjem vsadkov zvezdnim ljudem, da bi jih odtrgali od višje-dimenzionalne zavesti in prisotnosti njihove duše. To se imenuje vertikalno programiranje z vsadki, ki se ga bo ob pravem času obrazložilo v posebej za to namenjeni objavi. Vertikalno programiranje z vsadki je temelj za blokado karantene Zemlje.  

Druga plast programiranja je horizontalno programiranje z vsadki. Plejadčani so me prosili naj to obrazložim sedaj, zato da se začne rušenje družbenega programiranja, ki ustvarja Matrico.
Horizontalno programiranje z vsadki zlorablja dejstvo, da duše dvojčice vstopijo v 4D in 3D kot par moške (električne) in ženske (magnetne) polarnosti. V svoji čisti obliki, električna (kundalini) sila moškega in magnetna (dušna) sila ženske ustvarita privlak, ki ustvarja triangulacijo, kar je sila evolucije.

Ko se to elektromagnetno silo moškega/ženskega privlaka zmoti z horizontalnim programiranjem z vsadki, to povzroči motnjo v elektromagnetnem polju družbe, ki je pod vplivom programiranja in razvoj take družbe se upočasni, včasih tudi za več tisočletij, kar je tudi primer družbe na površju Zemlje.

Osnovni horizontalni vsadek povzroči razcep med ženskim in moškim dojemanjem seksualne energije, kot je bilo podrobno obrazloženo na spodnji povezavi:


Najučinkovitejši način nadzorovanja družbe  in upočasnjevanja njenega napredka je nadzor ženske seksualne energije. To je razlog zakaj so kulture, ki so dale prednost maksimalni seksualni svobodi žensk bile tiste, ki so uzrle luč najvišjega napredka.

Najučinkovitejši način nadzorovanja ženske seksualne energije v dani družbi je s pomočjo infiltracije kritičnega števila orionskih/drakonskih/reptilskih spolnih predatorjev v to družbo, ki se jih nato spusti z vajeti. Tekom človeške zgodovine so Arhonti to mnogokrat storili. Ko kritično število žensk prejme negativno programiranje s strani teh predatorjev, to ustvari Pavlovski refleks13 v podzavesti ženske psihe te družbe, kar učinkovito prekine dotok energije Boginje.   
V takšni družbi ženske pričnejo živeti dvojno življenje in se seksualno izražajo samo, ko so stran od oči Matrice.

Ekstremen primer tega je družba Savdske Arabije:


Ključ do osvoboditve takšne družbe je, da najnaprednejše ženske te družbe postopoma začno izražati čutno, seksualno energijo Boginje:


Archonti so tudi absolutno alergični na globoko dušno ljubezen med moškim in žensko, še posebno med sorodnimi dušami in dušami dvojčicami.

Z ustvarjanjem inkarnacijskega procesa so obema dušama dvojčicama le redko dovolili istočasno inkarnacijo. Tudi če se istočasno inkarnirata, se le redko srečata. Tudi če se srečata, jima je le redko dovoljeno ostati skupaj, Arhonti namreč zrežirajo situacije, ki zvezo preprečijo. Zaradi tega razloga so zveze z dušami dvojčicami na površju planeta tako ekstremno redke in večina parov, ki mislijo, da so drug drugemu duše dvojčice, so pravzaprav primarne sorodne duše (sorodne duše, ki drug drugemu kanalizirajo energijo duš dvojčic).

Globoka Dušna Ljubezen med sorodnimi dušami se na površju planeta zgodi nekoliko večkrat in če se, se  Arhonti včasih spustijo v ekstreme, da bi preprečili to ljubezen, zatečejo se tudi k ubijanju enega ali obeh partnerjev.

Po Dogodku in še posebej po Prvem Stiku, bodo Odporniško Gibanje (v nadaljevanju OG, o.p.) in Plejadčani začeli kontaktirati najnaprednejše člane človeške družbe, še posebej tiste, ki se zavedajo dušnih družin.

Ta stik bo v človeško družbo neizbežno prinesel tektonske kulturne premike. Plejadčani in OG so sporočili, da se bodo ti stiki včasih neizbežno razvili v globlje romantične in seksualne zveze, še posebno med dušami dvojčicami in sorodnimi dušami, ko eden izmed njih živi na površju planeta, drugi pa v OG ali pa pripada floti Konfederacije:  



Da bi bili bolje pripravljeni na te povezave se mora populacija na površju zavedati, da imajo Plejadčani in OG zelo podobni družbeni model, ki temelji na dušnih družinah. Včasih so ekskluzivno predani sveti zvezi s svojo dušo dvojčico ali primarno sorodno dušo, včasih pa tvorijo odprte poliamorne zveze, ki temeljijo na Dušni  Ljubezni in prostemu toku seksualne energije. Istospolne zveze se zgodijo, toda niso pod vplivom Arhontskega programiranja, ki tako prevladuje na površju tega planeta.

Ta povezovanja bodo končni test integracije populacije na površju planeta v galaktično družbo.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 16:23 


Opombe prevajalke:

1 Dogodek – Trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav.
2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
3 (Velika) Andromedina galaksija (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika  spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.
4 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.
5 Aldebaran – (α Bika (α Tau, α Tauri)) je oranžna orjakinja, ki je od Sonca oddaljena okoli 65 svetlobnih let in se nahaja v ozvezdju Bika. To je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Bika in običajno 14. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu, čeprav v svoji svetlosti variira med magnitudama 0.75 in 0.95. Možno je, da okoli Aldebarana kroži planet nekajkratne velikosti Jupitra. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Aldebaran.
6 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).
7 Arktur (α Volarja (α Boo, α Bootes)) najsvetlejša zvezda na severni nebesni polobli in ena od štirih zvezd z negativnim navideznim sijem 0,04m (druge tri so Sirij, Kanop in α Kentavra), svetlejši od nje sta le Sirij in Kanop. Sij Arkturja je manjši od skupnega sija glavnih dveh kompenent α Kentavra, ki sta pretesno skupaj, da ju oko razloči kot samostojni svetlobni vir, tako da je Arktur četra najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Je druga nesvetlejša zvezda, vidna iz severnih zemljepisnih širin. Zvezda leži v Krajevnem medzvezdnem oblaku, v katerega je stopilo Osončje pred 44.000 in 150.000 leti. Arktur je rdeča orjakinja spektralnega razreda K1.5 IIIpe. Njen spekter je poln emisijskih črt, kar ni značilno za rdeče orjakinje. Oddaljenost zvezde od Sonca je 36,7 sv. l. Zvezda ima relativno veliko lastno gibanje. Že Halley je odkril, da se je njena lega glede na zvezde v ozadju od antičnih časov močno spremenila. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Volar_%28ozvezdje%29 in https://en.wikipedia.org/wiki/Arcturus.
8 Vega (α Lyr, α Lyrae, Alfa Lire) – najsvetlejša zvezda v ozvezdju Lire (latinsko Lyrae), 5. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in 2. najsvetlejša na severni nebesni polobli, za Arkturjem. Je zelo blizu Osončju (25 svetlobnih let), in, skupaj z Arkturjem in Sirijem, ena najbolj svetlih zvezd v Sončevi soseski. Vega je bila zvezda Severnica pred okoli 12.000 leti in bo ponovno Severnica okoli leta 13.,727, ko bo deklinacija +86°14'. Vega je prva zvezda za Soncem, ki so jo fotografirali in prva, kateri so zabeležili njen spekter. Ime nima nobene povezave s slovenskim znanstvenikom Jurijem Vego. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Vega_(zvezda) in https://en.wikipedia.org/wiki/Vega.
9 Tau Ceti (τ Cet, τ Ceti, tau Ceti) -  zvezda v ozvezdju Kita. Ima navidezni sijaj 3,5 mag. Od Sonca je oddaljena je 11,9 svetlobnih let. Spada med zvezde pritlikavke s spektralnim razredom G8V, tako je spektralno podobna našemu Soncu, čeprav ima le okoli 78% Sončeve mase. Okoli nje kroži 5 planetov. Več na: https://bs.wikipedia.org/wiki/Tau_Ceti in  https://en.wikipedia.org/wiki/Tau_Ceti.
10 sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.
11 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.
12 Cliffordov torus – Cliffordov torus je v geometrijski topologiji posebna vrsta torusa, ki se nahaja v prostoru R4. Lahko ga obravnavamo kot torus, ki se nahaja v C2 ker je C2 topološko enak kot R4. Razen tega vsaka točka Cliffordovega torusa leži na stalni razdalji od izhodišča. Zaradi tega lahko smatramo, da leži znotraj 3 sfere. Cliffordov torus je znan tudi kot kvadratni torus, ker je izometričen s kvadratom, ki ima dolžino stranice enako 2π. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Cliffordov_torus in https://en.wikipedia.org/wiki/Clifford_torus.
13 Pavlovski refleks  metoda za povzročitev refleksnega odziva ali obnašanja z urjenjem s ponavljajočimi dejanji. Imenuje se po Ivanu Petroviču Pavlovu, znanemu ruskemu fiziologu, psihologu in zdravniku, ki je preučeval pogojnosti refleksov, fiziologijo prebave in tudi izdelal teorijo o živčnih mehanizmih. Njegov znan poskus je vključeval pse, pri katerih je preučeval odzivnost refleksa slinjenja. Način, pri katerem s hrano spodbujamo živce v ustih in izzovemo odgovor v želodcu, imenujemo pogojni refleks. Povzroči ga zgradba živčne mreže, s katero se organizem že rodi. Pavlov je začel delati na tem, da bi videl, ali lahko vsili nov živčni vzorec novorojenim bitjem. Tako začne vsak pes, ki mu pokažemo hrano, izločati slino. Če zazvoni zvonec vsakič, ko mu pokažemo hrano, se bo morda začel sliniti tudi takrat, ko mu samo pozvonimo, ne pa tudi pokažemo hrano. Zvok zvonca je torej povezal s podobo hrane in reagiral na prvo (zvonec) tako kot bi reagiral na drugo (hrana). Za odkritja podrobnosti fiziologije prebave je leta 1904 prejel tudi Nobelovo nagrado za fiziologijo ali medicino.

Komentarji