Sveže novice o situaciji

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.si/2018/01/situation-update.html)

Leto 2018 bo leto mnogih prebojev. Sile Luči v okviru druge faze pomembne operacije, ki sem jo na tem blogu že nekajkrat omenil in katere tajno ime je Mjolnir1, ustvarjajo močno enotno polje po celotnem Sončnem sistemu. Druga faza te operacije se je začela 03. 01. 2018 in bo zaključena zgodaj marca (kratka zakasnitev od prejšnjega pričakovanega roka v poznem februarju). To je intuitivno opisano v sledečem članku: 




Sile Luči so v sublunarnem prostoru odstranile vse plazemske bombe s toplet2 delci in skoraj vso nepravilno plazmo. Odpor sublunarni prostor definira kot prostor z zunanjo mejo tik znotraj Lunine orbite, notranja meja pa se nahaja tri zemeljska polmera od planetarnega središča. 

Vse bombe s toplet delci in velika večina plazemske anomalije3, skupaj s plazemskimi entitetami in delčki negativnih frakcij Tajnega vesoljskega programa, je sedaj skoncentriranih blizu Zemljinega površja in ne segajo onkraj treh zemeljskih polmerov od središča planeta, kot je to opisano tukaj: 



Pričakuje se, da se bo vojna v Nizki zemeljski orbiti nadaljevala:


Vendar se bo počasi pomaknila do baz pod površjem tega planeta.

V teku je tudi intenzivno čiščenje vseh vidikov Koprene4 in sile Luči delajo vse kar lahko, da bi nevtralizirale določene trende.

En načrt Arhontov je bil popolnoma izključiti čustveno življenje in pomenljive družabne interakcije človeških bitij. To je bil razlog za vpeljavo pametnih telefonov: 



Tarče so še posebno mlajše generacije, ker so tisti, ki so bili rojeni po letu 1996, imeli zelo malo izkušenj pozitivnega plazemskega, eteričnega in astralnega energijskega okolja, ki bi jim omogočila razviti zdrave čustvene in družabne navade.

Drug načrt Arhontov je bil razviti kriptovalute, ki bi lahko prevzele trenutni finančni sistem, odstranile gotovino in vpeljale globalni, na videz decentralizirani, toda v resnici popolnoma nadzorovani finančni sistem:


Tehnologija veriženja blokov (Blockchain technology, o.p.) je bila med tem skrivnim sestankom bankirjev aprila 2016 izbrana za glavno sredstvo izločanja gotovine:


Oni razvijajo svoje lastne kriptovalute:



Kriptovalute lahko centralnim bankirjem pomagajo v njihovi vojni proti zlatu:


ker se bojijo Vzhodne Alianse:


Tehnologija veriženja blokov izgleda anonimna in decentralizirana, toda znano je, da imajo vsi računalniki (ne samo tisti z operacijskim sistemom Windows) v programski opremi stranska vrata:  




In vsi računalniki (ne samo tisti, ki vsebujejo Intelovo strojno opremo) imajo v strojni opremi stranska vrata:


Kriptovalute in tehnologija veriženja blokov imajo navkljub povedanemu vseeno prihodnost. Odpor je v svoje načrte za finančno ponastavitev začel vključevati kripte in ob trenutku Dogodka5 bodo izpod rok kriminalne kabale6 iztrgali tehnologijo veriženja blokov.  

Ripple je kriptovaluta, ki lahko potencialno postane kvazi rezervna valuta planeta in zamenja SWIFT:




Odpor ima s kriptovaluto Ripple za ob času Dogodka določene načrte, ki jih še ne morem razkriti.  
Kriptovalute so lahko v tem trenutku zelo dobičkonosna naložba če znate trgovati v vertikalnih trgih (kupi govorico, prodaj novice) in če ste pripravljeni na 25% tveganje, da bodo vaši kovanci izgubljeni ali ukradeni:  


Medtem skušajo Jezuiti in Malteški vitezi zrežirati novo vojno.

Skušajo izkoristiti energijski odtis Rimsko-Perzijskih vojn:


ki so temelj Sunitskega-Šiitskega konflikta:


Rodovi, ki izvirajo iz Rimskega imperija, podpirajo Sunite (z osjo ZDA-Izrael-Savdska Arabija), rodovi, ki izvirajo iz stare Perzije, pa podpirajo Šiite (z osjo Iran-Lebanon/Hesbollah-Sirija), medtem ko najvišje rimske Arhontske družine izkoriščajo obe strani tega konflikta.   

Erik Prince je glavni operater Jezuitske/SMOM zarote za začetek nove vojne na Bližnjem Vzhodu:


Erik Prince zelo vpliva na Trumpa in predlagal mu je, naj ustvari novo vohunsko agencijo, ki bi bila bolj naklonjena Jezuitom in manj naklonjena Iluminacistični frakciji Clintonov/Bushev/Rockefellerjev:


Morda se spomnite, da sem pred leti dejal, da bodo Jezuiti za svoje preživetje žrtvovali Iluminacistično frakcijo.  

To je razlog, zakaj so plačanci vojaškega podjetja Blackwater/Academi7 Erika Princa zrežirali množične aretacije Iluminacistične frakcije v Savdski Arabiji:


Sedaj ZDA, Izrael in frakcija Savdske Arabije, ki jo podpirajo Jezuiti/Rothschildi, skušajo zrežirati vojno z Iranom.




Od znotraj skušajo destabilizirati tudi Iran in ponavljajo scenarij, ki je začetne proteste v Siriji leta 2011 sprevrgel v brutalno vojno. Nedavne proteste v Iranu so sprožili plačanci vojaškega podjetja Academi, Zahodni mediji pa so jih skrajno napačno interpretirali:  



V resnici večina protestnikov v Iranu pravzaprav podpira trenutni režim, ki je realno gledano veliko boljša izbira od uvožene Zahodne barvne revolucije in ''demokracije'':


ZDA želi tudi ponovno zagnati vojno s Sirijo:



Sile Luči so posredovale, da se lahko novo Šiitsko-Sunitsko vojno prepreči, če bo v prebujeni skupnosti le dovolj ozaveščanja o Jezuitskih načrtih.

V alternativnih medijih je bilo veliko govora o tem, kako ključne člane kriminalne kabale prepeljujejo v Guantanamo.

Moji viri tega NE morejo potrditi, tako kot na natanko enak način NISO mogli potrditi Zelene Luči, ki jo je leta 2012 dal Drake Bailey.   

Vendar LAHKO popolnoma potrdijo informacije nekoga po imenu PassionatePachyderms:


55 članov arizonske vojaške policije v sklopu nacionalne garde, ki so prispeli v Guantanamo, je samo zamenjalo 122 članov minnesotske vojaške policije v sklopu nacionalne garde, ki so nekaj dni pred tem zapustili Guantanamo: 



Ko se bodo množične aretacije resnično pričele, boste lahko o njih prebirali v javnih medijih.

Ne glede na dejstvo, da se situacija na površju še ni drastično izboljšala, bodo preboji vidni, ko bo Mjolnir zadel tla. 

Do takrat lahko pomagate širiti protokol ''Ukaz PB Zvezdni prah'' za odstranjevanje fizičnih bolečin:





Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 13:51


Opombe prevajalke:

1 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele… Več na: Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.
2 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
3 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
4 Koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu.
5 Dogodek – Trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav. Več na: http://sl.prepareforchange.net/dogodek/.
6 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
7 Blackwater/Academi - Academi je ameriško privatno vojaško podjetje, ki ga je leta 1997 pod imenom Blackwater ustanovil bivši poveljnik ameriških tjulnjev Erik Prince, leta 2009 ga je preimenoval v Xe Services, od leta 2011, ko so podjetje kupili privatni investitorji, pa je znan kot Academi. Podjetje je postalo razvpito leta 2007, ko je skupina njegovih zaposlenih bila obsojena uboja 14-ih iraških civilistov na ulici Nisour v Bagdadu, za kar so bili na ameriškem sodišču obsojeni štirje vojaki. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Academi.







Komentarji