Sveže novice o planetarni situaciji in poročilo o konferenci v Phoenixu

Nedelja, 18. 02. 2024

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2024/02/planetary-situation-update-and-phoenix.html)


Približno 15 minut, preden je Pluton vstopil v znamenje Vodnarja, je na planetarno površje blizu Berlina trčil sledeči majhen asteroid:  

https://en.wikipedia.org/wiki/2024_BX1

Sedaj, ko je Pluton v znamenju Vodnarja, osveščenost o obstoju omrežij podzemnih tunelov prihaja v javno domeno:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/israeli-military-now-says-its-impossible-destroy-vast-hamas-tunnel-network?ref=biztoc.com

https://libertarianinstitute.org/news/israeli-military-says-it-will-be-unable-to-destroy-half-of-hamass-tunnel-network/

Medtem, ko Pluton navidezno potuje skozi ozvezdje Vodnarja, se temne sile čedalje bolj bojijo:

https://clifhigh.substack.com/p/deep-fear

Čiščenje indijskih in afriških iluminatskih omrežij poteka s polno paro. Pred nekaj dnevi so bile očiščene vse njihove baze po vsem Osončju in ko so Aldebaranci odstranjevali njihove zadnje ladje v nizkozemeljski orbiti, so to opazile vlade na površju planeta:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-launch-on-feb-9-causes-u-s-national-security-threat-today

In ne, tega niso storili Rusi:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-denies-space-based-weaponry-claim-says-trick-to-get-ukraine-funding

Od indijskih in afriških iluminatskih omrežij še vedno ostaja okoli 50.000 članov v predorih pod templji v Indiji ter približno 70.000 članov v tunelih pod podsaharsko Afriko. Pričakuje se, da bodo tudi ti tuneli očiščeni v nekaj tednih.
Glavni problem poleg iluminatskega omrežja na površju je ostanek odcepljenega kompleksa Iluminatov (ang. Illuminati Breakaway Complex – IBC), ki se je med letoma 2018 in 2020 izognil procesu čiščenja in ostal neaktiven do sedaj:

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/01/operacija-mjolnir.htmll

8. februarja je družina Orsini aktivirala IBC, da bi preprečila, da bi Odporniško Gibanje začelo operacije na površju planeta.

Prva stvar, ki so jo naredili, je bila aktivacija enega dela fizičnih biočipov, ki so ušli zaznavanju sil Luči in so bili do sedaj neaktivni. Ta del biočipov so rezervni procesorji, ki lahko pošiljajo avdio video prenos iz signalov možganskih sinaps preko omrežja stolpov za mobilne telefone v glavni procesni center, ki se po virih nahaja v podzemnem objektu blizu meje med Gvinejo in Sierro Leon. Čeprav je ta aktivnost biočipov šibka, predstavlja dodatno mero nadzora nad populacijo na površju planeta in zmerno moti načrte Odporniškega Gibanja za operacije na površju planeta. Sile Luči bodo uporabile svoje tehnologije za deaktivacijo tega dela fizičnih biočipov relativno kmalu.

IBC ima trenutno okoli 18 milijonov večinoma reptilskih in drakonskih članov v humanoidnih telesih na fizični ravni, razpršenih po bazah v Sončnem sistemu, predvsem v Kuiperjevem pasu1 in celo v majhni bazi na Marsu. Te baze so povezane z mrežo odskočnih sob. Vse to bo relativno kmalu očiščeno.

Vsakič, ko se nasmehnete, reptil ostane lačen

Na fizični ravni je glavna trdnjava IBC-ja omrežje podzemnih tunelov v zahodni Afriki, zlasti v južnem delu Senegala, v Gambiji, Gvineji, Sierri Leone, Liberiji, Slonokoščeni obali, Gani, Togu, Beninu in zahodni Nigeriji. To omrežje sestavlja približno 100.000 reptilov in drakoncev v humanoidnih telesih. Nekateri izmed njih pridejo na površje in se nato infiltrirajo v Evropo preko južne Italije, kjer se predstavljajo kot migranti.
Druga manjša trdnjava je v tunelskem omrežju pod Kolumbijo in severozahodno Brazilijo, s približno 15.000 reptili in drakonci v humanoidnih telesih. Nekateri izmed njih pridejo na površje in se nato kot migranti pretihotapijo v ZDA prek vrzeli Darien:

https://www.zerohedge.com/political/rapes-robberies-shootout-darien-gap-bidens-border-crisis-spreads-chaos

https://www.hrw.org/news/2023/10/10/how-treacherous-darien-gap-became-migration-crossroads-americas

Obe fizični podzemni trdnjavi IBC-ja sta povezani z bazami v Sončnem sistemu z odskočnimi sobami, ki nenehno dopolnjujejo oskrbo z Drakonci in Reptili na obeh lokacijah.
Zahodnoafriška trdnjava IBC je povezana tudi z omrežjem tajnih biolaboratorijev v Afriki, ki so vsi pod nadzorom družine Orsini:

https://www.nyamile.com/news/investigative-american-bio-labs-in-africa-do-they-really-exist/

https://tammy.ai/summaries/health/global-health-concerns/us-secret-biolabs-in-africa

https://www.aa.com.tr/en/europe/russia-claims-us-moved-part-of-biological-projects-to-africa/3039185

Gvineja in Gvineja Bissau sta središče temnega reptilskega portala, ki zavira energijo Boginje. To vodi v grozne življenjske razmere za ženske na tem območju:

https://en.wikipedia.org/wiki/Guinea

https://www.unfpa.org/news/women-guinea-bissau-speak-out-against-female-genital-mutilation-%E2%80%9Ci%E2%80%99m-lucky-be-alive%E2%80%9D

Celotno območje zahodne Afrike, ki je zdaj lokacija podzemnega kompleksa IBC, je stoletja sodelovalo v čezatlantski trgovini s sužnji, kar je pripeljalo do groznih energetskih razmer v tej regiji:

https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_slave_trade

Tam je potrebnega veliko zdravljenja in sile Luči prosijo, da se čim več Čintamani in galaktičnih Čintamani kamnov varno zasadi po zahodni Afriki, kjer se nahaja kompleks IBC (modra elipsa na zemljevidu) in na splošno po podsaharski Afriki.

Kot lahko vidite na zemljevidu, se tam zdaj nahaja zelo malo Čintamani kamnov:

Naša konferenca Povzdignjenja2 v Phoenixu je bila zelo uspešna. Postavili smo temelje za energetsko delo, ki ga morajo Združene države opraviti v tem letu, da bodo skozi tranzicijo šle na najbolj usklajen in miren način.
Zapiski s konference so tukaj:

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2024/02/phoenix-ascension-conference-day-1.html

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2024/02/phoenix-ascension-conference-day-2.html

Naša kitajska ekipa je razvila zelo zanimivo aplikacijo, ki lahko poveže delavce Luči po vsem svetu.
Angleška različica aplikacije je tukaj:

https://starseedsland666.com/

Kitajska pa tukaj:

https://starseedsland777.com/

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:33 

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombi prevajalke:

1 Kuiperjev pas (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) – asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunove tirnice (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji