Sveže novice o aktivaciji Dobe Vodnarja


Torek, 23. 06. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update.html)

Preko 40,000 ljudi je sodelovalo v naši ojačevalni meditaciji ob Sončevem mrku in to je precej izboljšalo verjetnost doseganja kritičnega števila sodelujočih za našo glavno meditacijo dne 30. 06. 2020.

Nekaj dni pred ojačevalno meditacijo je naša tajvanska ekipa videla do plejadsko oblačno ladjo, ki je opravljajo pripravljalno omrežno delo za aktivacijo Zmajskega vrtinca v mestu Chiayi:


Zmajski vrtinec je bil po več kot 200 letih mirovanja uspešno reaktiviran in naša tajvanska ekipa je posnela ta mozaik kolobarjastega Sončevega mrka blizu lokacije tega vrtinca:


Nekateri ljudje menijo, da z našo meditacijo 04. aprila 2020 nismo uspeli doseči ničesar. To absolutno ni res. Brez te meditacije bi jezuitski načrti za svetovni nadzor bili v veliko bolj naprednejših fazah, kot so sedaj.  

Prav tako se je pandemijo koronavirusa v veliki meri omejilo. Na spodnjem grafu lahko vidite, da je širjenje pandemije doseglo vrhunec 04. aprila, nato pa se je hitrost širjenja zmanjševala vsaj mesec in pol. Modra črta na grafu prikazuje najverjetnejše širjenje pandemije brez posredovanja naše meditacije, kar nakazuje, da bi do sedaj lahko imeli že na desetine milijonov potrjenih primerov okužb:



Prav tako je naša meditacija 4. aprila imela velik vpliv na planetarno plazemsko polje in Schumannovo resonanco:


Torej če 30. junija dosežemo kritično število sodelujočih, lahko pričakujemo veliko boljšo prihodnost. Čeprav še ne bo takojšnjih velikih fizičnih učinkov, bo naša kolektivna časovnica šla v veliko boljšo smer in preprečilo se bo veliko negativnih scenarijev:


Sile Luči so posredovale, da se mora po 200 letih mirovanja ob trenutku naše aktivacije reaktivirati pariški/versajski dvojni vrtinec Boginje.

Potrebovali bi osebo čistega srca in močnih voditeljskih lastnosti iz Pariza, ki bi lahko organizirala reaktivacijo tega vrtinca in nato nadaljevala z rednimi tedenskimi fizičnimi srečanji Sestrstva Vrtnice. Če ste taka oseba in če ste tako vodeni, lahko za nadaljnja navodila čimprej kontaktirate project501@tutanota.com, saj je vse potrebno organizirati v naslednjih nekaj dneh.

Druge kratke sveže novice o naši meditaciji Dobe Vodnarja bodo objavljene čez nekaj dni.

Navodila za našo meditacijo so tukaj:


Video v več kot 30-ih jezikih pa so tukaj:



Zmaga Luči!

Komentarji