ŠIRITE NAOKOLI! 2. DEL AKTIVACIJE DOBE VODNARJA DNE 30. 06. 2020

Petek, 05. 06. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/06/make-this-viral-age-of-aquarius.html)

Ponovno je čas za akcijo! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo. Zdaj imamo priložnost, da kolektivno pospešimo ta proces, zato bomo izkoristili priložnost močne konjunkcije Jupitra in Plutona dne 30. 06. 2020 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in sprožili proces, ki nas bo popeljal v dobo Vodnarja.

Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Objavite to novico na svojih spletnih straneh in blogih. Če poznate alternativo medijsko glasilo, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki izvaja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno skupino na Facebooku. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu.

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato nam lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti Dobo Vodnarja bližje:



Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za nadaljnjo stabilizacijo časovnice, ki nas bo popeljala v dolgo pričakovano Dobo Vodnarja. Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je za pospeševanje procesa najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo! Lahko jih dosežemo celo milijon! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

Konjunkcija Jupitra in Plutona na dan 30. 06. 2020 je prelomnica časovnice zvezdnih vrat Dobe Vodnarja leta 2020, ki so se odprla 12. 01. 2020 s konjunkcijo Saturna in Plutona, imajo prelomnico 30. 06. 2020 s konjunkcijo Jupitra in Plutona ter se bodo zaprla 21. 12. 2020 s konjunkcijo Jupitra in Saturna:


Namen celotne časovnice zvezdnih vrat Dobe Vodnarja leta 2020 je stabilizirati pozitivno časovnico Dobe Vodnarja za naš planet in naša aktivacija na dan 30. 06. 2020 bo prelomnica tega procesa. Ta močna aktivacijska točka se nahaja skoraj točno na sredi celotnega procesa leta 2020 in sicer 170 dni med 12. januarjem in 30. junijem ter 174 dni med 30. junijem in 21. decembrom. 


Konjunkcija Jupitra in Plutona v astrologiji simbolizira veliko družbeno in duhovno reformo, ki bo človeštvu prinesla obilje duhovnega in materialnega bogastva:


Našo meditacijo Dobe Vodnarja 2. del bomo izvajali natanko ob trenutku konjunkcije Jupitra in Plutona dne 30. 06. 2020 ob 07:48 uri po CEST času v Parizu (enak čas velja tudi za Slovenijo, o.p.). To je enako 20:48 uri po PDT času v Los Angelesu v ponedeljek, 29. 06. 2020, 23:48 uri po MDT času v Denverju v ponedeljek, 29. 06. 2020, nato pa že nastopi torek, 30. 06. 2020, za ostale časovne pasove: ob 00:48 uri po CDT času v Čikagu, 01:48 uri po EDT času v New Yorku, 06:48 uri po BST času v Londonu, 07:48 uri po EET času v Kairu, ob 13:48 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, ob 14.48 uri po JST času v Tokiu ter ob 15:48 uri po AEDT času v Sydneyu.


Čas izvajanje meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate tukaj: 



Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za soustvarjanje sprožila, ki bo sprožil začetek Dobe Vodnarja.

3. Sedaj pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca1. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce2 ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba potem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako ta briljantna bela Svetloba pretvarja vso preostalo temo na Zemlji, zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si, kako mehka, rožnata Svetloba Boginje zaobjame vsa bitja na planetu Zemlji in zdravi njihova čustvena telesa. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.

Predlagani čas meditiranja je 20 minut.

Sveže novice o meditaciji Dobe Vodnarja:


Objavil Cobra ob 15:36 




Opombi prevajalke:

Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji