Roža življenja

Ponedeljek, 01. 07. 2019


(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2019/07/flower-of-life.html)


V zadnjih nekaj mesecih od sredine aprila naprej, je Zemlja kolebala med časovnico gamma (posredovanje Luči) in časovnico delta (planetarno opustošenje). 

Vse informacije o tem so bile striktno tajne, saj bi preveliko fokusa na negativno časovnico povečalo možnost za njeno manifestacijo.

Med tem časom so sile Luči odstranjevale zelo nevaren sloj plazemske anomalije1 z bombami s toplet2 delci.

Ta sloj je bil uspešno odstranjen 21. 06. 2019 okoli poldneva po GMT času (okoli 14.00 ure v Sloveniji, o.p.) in nevarnost se je občutno zmanjšala. Čeprav nekaj bomb s toplet delci še vedno obstaja in je nekaj plazemske/kvantne fluktuacijske primarne anomalije še vedno potrebno ostraniti, je pozitivna gamma časovnica sedaj veliko bolj zavarovana.

Uspeh sil Luči iz 21. junija je v naš Sončni sistem prinesel veliko sveže pozitivne svetle plazme in ta pozitivna plazma je proti koncu dneva vzhičila mezosfero planeta Zemlje, kar je vodilo v nastanek prekrasnih nočnih svetlečih oblakov:


Sile Luči so posredovale, da so prvič po arhonstki invaziji 1996. leta v našem Sončnem sistemu ponovno prisotni nadangeli Povzdignjenja.

Nekaj dni kasneje, so se na Kitajskem začele pojavljati mavrične oblačne ladje.

V Xiamenu, dne 24. 06. 2019:



Ter v Guangzhou in Nanningu, dne 28. 06. 2019:



Sile Luči so posredovale, da je proces naproti Dogodku sedaj pospešen in da ni časa, da bi se pred Prebojem Kompresije zgradilo fizične Otoke Luči. Če ste vodeni, da nadaljujete s projektom Otokov Luči, brez zadržkov nadaljujte, vendar je trenutno glavni fokus na sidranju čim večje količine Svetlobe v trenutno situacijo, zato da bi stabilizirali tranzicijo.

Sile Luči so začele čistiti glavno anomalijo, ki je 1996. leta oblila planet Zemljo.

Glavna anomalija sestoji iz vsega potenciala, še ne manifestiranih kombinacij / motenj funkcije kvantnega vala primarne anomalije v kvantni peni3:


Okultist Kenneth Grant se je zavedal nevarnosti eksplozije primarne anomalije iz Setovih4 tunelov v običajno realnost še dolgo preden se je zgodila invazija leta 1996. V svoji knjigi, Nightside of Eden (Nočna stran raja, o.p.), izdani leta 1997, je napisal sledeče: 

…identiteto v močvirju Brezna. Te sile, ki so skozi veke pridobivale na momentu, se astralno izlivajo  iz negativne strani Drevesa in grozijo, da bodo preplavile človeško zavest z valovi negativnih vibracij, ki se nahajajo pod vsem pozitivnim (t.j. fenomenalnim) obstojem. Potemtakem ni presenetljivo, da so občutljive duše odskočile od groze, ker so videle – v vrtečem se črnem zrcalu brezna – sence, ki se zbirajo za nepredstavljiv naval v kozmos. Z jedrskimi eksplozijami se je naredilo razpoko, ki je zmotila ravnovesje ionov in če se ne bo uporabilo pravih ključev, bodo v človeško zavest vdrle sile z druge strani.
Starodavni ljudje so se zavedali razpoke v vesolju, skozi katero bi se takšna invazija lahko zgodila in več kot ena velika šola misterijev je zastavila Daath5 kot vstopno točko. Mit o Starih Bitjih, ki se bodo vrnili in ponovno zasedli prestol Zemlje, je zelo stara tema, ki so jo v zadnjih desetletjih oživeli ne samo kot fiktivna branja takšnih občutljivih avtorjev, kot so, Arthur Machen, Alergon Blackwood, H. P. Lovecraft, itn., ampak tudi v obliki člankov fizikov, ki se zavedajo okultnih posledic, razkritih z atomskimi in subatomskimi raziskavami. In šele zdaj se nekatere starodavne okultne tradicije – še posebej tiste, ki se vrtijo okoli Drevesa Življenja – lahko interpretirajo tudi drugače kot pa le vraževerni strah ''zlobnih duhov''.  
Schwarschildeva 'črna luknja' v vesolju, ki so jo primerjali z gobo ali krofom, ali trdno maso, perforirano s črvinami6 kot Ementalski sir, poda nekakšno podobo anatomije multidimenzionalnega Drevesa. Črvine so pekla ali skrite luknje, neopazne, saj so majhne v primerjavi z… 

Temno anomalitično plazmo blizu površja planeta so temne sile organizirale na bazi trapezoidnih, neharmoničnih geometrijskih oblik ter tudi na bazi popačenih ne-Evklidskih geometrij:



Eden izmed glavnih okultistov temnih sil, Michael Aquino, je razvil ritual z naslovom ''obred devetih kotov'', da bi v negativne okultne rituale uveljavil trapezoidne ne-svete geometrije in ta ritual sile teme že na veliko uporabljajo od 70ih let 20. stol.    

Mreža ne-svetih geometrij je temelj konstrukta Matrice, ki obdaja naš planet.

Protistrup za ne-svete geometrije je Roža Življenja:


Sile Luči sedaj naprošajo vse, da čim več uporabljajo sveto geometrijo Rože Življenja.

Kot zaščito si lahko okoli svojega energijskega polja predstavljate zlato sfero z vzorcem Rože Življenja:


Na katerokoli lokacijo planeta, ki potrebuje zdravljenje, lahko nalepite nalepke Rože Življenja:


Sile Luči zelo močno podpirajo ta projekt, kot lahko to vidite na tem žitnem krogu:


Še en žitni krog namiguje, da se je himerine7 pajke odpeljalo v Centralno Sonce8:



Zanimivo je opaziti, da se je ta žitni krog pojavil ravno 21. 06. 2019.

Plazemske pajke Himera se prav zdaj vleče iz Setovih tunelov (filamenti temne plazme), od koder se jih odpelje v Galaktično Centralno Sonce.

Tretji žitni krog je posredoval, da je omrežje iz Čintamani9 kamnov okoli planeta bilo aktivirano na naslednji nivo: 



Zmaga Luči!



Objavil Cobra ob 15:33


Opombe prevajalke:

1 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 Toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

3 Kvantna pena ali kvantna fluktuacija – (imenovana tudi kot pena prostor-časa) je koncept v kvantni mehaniki, ki ga je leta 1955 razvil John Wheeler. Pena naj bi bila predstavljena kot osnova tkanine vesolja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_foam.

4 Set (egipč. Sutekh, Setekh, Setesh in Suti, gr. Set, ang. Seth) – Egipčanski bog neviht, puščave, kaosa in tujcev. Brat boginje Izide, boga Ozirisa in starejšega Hora (egipč. Heru, gr. Horus), brat in mož boginje Neftide, tretji otrok in tretji sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Član velike egipčanske eneade. Set ima z Neftido sina Anpu-ja (gr. Anubis), boga smrti in balzamiranja. Na dnevnem popotovanju sončne barke, s katero potuje bog sonca, Ra, Set varuje boga Raja in njegovo spremstvo pred zlobnim demonom – vodno kačo Apepom (gr. Apofis, ang. Apophis), ki vsak dan grozi, da bo požrl sonce – svetlobo.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi Set iz ljubosumja razkosal svojega brata Ozirisa in se na koncu spopadel z Ozirisovim sinom, Horom mlajšim (egipč. Heru, gr. Horus) za prestol Egipta (v tem mitu je v okviru petih rojenih otrok izpuščen Hor starejši, ki je dobil mesto Ozirisovega sina). Mit naj bi zrcalil združevanje Zgornjega Egipta (Set) in Spodnjega Egipta (Hor), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra).

5 Daath – 11. sefira v drevesu življenja, ki je "nevidna" in pomeni Kristalizacija zavedanja. Znana je tudi kot Mavrični most. V njej se odkrivajo senčne strani obstoja in notranje globine. Več na: https://sites.google.com/site/kabalastarodavnimisterij/drevo-zivljenja.

6 Črvina – ali Einstein-Rosenov most je hipotetična topološka lastnost, ki bi v bistvu bila povezovalna bližnjica dveh oddaljenih točk v prostor-času. Črvina bi teoretično bila zmožna povezovati izjemne razdalje, kot je milijardo let ali več, kratke razdalje nekaj metrov, različna vesolja in različne točke v času. Črvina je podobno kot tunel z dvema koncema, vsak v različni točki v prostor-času. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole.

7 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

8 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

9 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji