Karta Stolp

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2019/07/the-tower-card.html)

Preboj, ki se je zgodil dne 21. 06. 2019, je prinesel mnoge pozitivne napredke.

Količina prisotnih plazemskih bomb s toplet1 delci se počasi, a vztrajno znižuje in sledeči scenarij detonacije bomb s toplet delci izgleda izredno malo verjeten. 


Preprečilo se je tudi ostale negativne scenarije:


Počasi, a zanesljivo se približujemo vrhuncu, kot se to odraža v seizmični aktivnosti, ki je precej dober indikator tega, kako blizu Preboja smo: 


Aretacija Jeffreya Epsteina je prva velika, resnična in oprijemljiva zmaga sil Luči nad temnim  omrežjem na površju planeta. Ta zmaga predstavlja sprožilo, preko katerega se bo populaciji na površju planeta razkrilo obsežnost zlorab otrok:



Izpostavljene bodo veze z družino Rothschildov, ki so bili Epsteinovi nadzorniki:


Obstaja nepotrjena informacija, da je Jeffrey Epstein bližnji sorodnik tega človeka:


Ogabna resnica o obsežnosti zlorab otrok, ki se dogaja preko temnih kanalov, bo končno postala znana: 



Ko bo vse to postalo javno, se bodo ljudje morali soočiti s svojim lastnim zanikanjem:


Vse glavne temne rodbine sodelujejo pri zlorabi otrok:


Zlorabe otrok se velikokrat odvijajo na zasebnih zemljiščih, ki pripadajo tem temnim rodbinam, še posebno na tistih, ki so za javnost nedostopna:



Sile Luči so sedaj s polno silo začele odstranjevati omrežja zlorab otrok. Najprej so s plazemskim skalarnim orožjem sprožile potres blizu vojaške baze China Lake (Kitajsko Jezero, baza se nahaja v puščavi Mojave na jugozahodu ZDA, o.p.), s katerim so jo vsaj začasno onesposobile: 


Uradno naj bi baza China Lake testirala orožja, vendar je to samo farsa; to je pravzaprav eno izmed glavnih koncentracijskih taborišč, koder otroke ritualno zlorabljajo in jim programirajo  misli (opozorilo, zelo grafičen tekst):



Eden izmed glavnih programerjev in storilcev spolnih zlorab na planetarnem nivoju je Michael Aquino. On je bil tudi eden izmen glavnih programerjev baze China Lake:



V Kaliforniji se trenutno odvija okultna vojna med silami Luči in Teme in o tem se ne more povedati nič več.

Ena izmed bolj zaskrbljujočih globalnih situacij je raznožnost implementiranega omrežja 5G:




Sile teme promovirajo 5G za nastanek še ene plasti elektromagnetne ograje, s katero bi preprečili razpad karantene / koprene2. Ne bo jim uspelo.

Množičnega prebujanja ne morejo več preprečiti:


V naslednjih dneh, tednih in mesecih se bodo v sublunarnem prostoru odvijali določeni pomembni napredki in kmalu se pričakujejo pozitivne novice v zvezi z razkritjem, vesoljskim potovanjem ter Sončnim sistemom. 


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:25  


Kratko pojasnilo:

*Tarot karta stolp je 16. karta velike arkane (z rimsko XVI) in predstavlja spremembo. V splošnem se jo smatra kot temno, grozečo karto, ki je lahko pogosto glasnik nepredvidljivih in globoko travmatičnih dogodkov. Pri prerokovanju lahko napoveduje motnje in konflikte na naši poti. Ohranjevanje statusa quo je nesmiselno – najboljši pristop je sprejeti spremembo kot naravni del obstoja in se prepustiti toku kolikor lahkotno se mu le lahko.

Karta prikazuje visok goreč cerkveni stolp, sezidan na vrhu gore, ki ga je zadela strela. Plameni kipijo iz istih oken, iz katerih so ujeti ljudje obupano skočili ven, upajoč, da bodo pobegnili prevratu in uničenju ter skočili v nevarnost – in k zanesljivi poškodbi – ki jih čaka spodaj.  

Stolp v setu kart Rider-Waite je ilustriran kot kvader s krono, ki jo je dol zbila strela. Okrogla krona ne bo nikoli dobro stala na kvadru, potemtakem stolp predstavlja ambiciozen projekt, ki pa vseeno temelji na neracionalno zastavljenem načrtu. Stolp se mora porušiti, zato da se ga lahko ponovno zgradi na trdnejših temeljih.  

V ilustraciji je prikazanih 22 posameznih plamenov, ki predstavlja 22 kart velike arkane, ki padajo na tla skupaj z ljudmi, ki so skočili stran od inferna. Sivi oblaki simbolizirajo univerzalno skrivnost, za katero se grozi, da bo izpostavljena, medtem ko strela simbolizira resnico. Vir: https://www.edelwyn.com/tower-card/  


Opombe prevajalke:

1 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

2 koprene (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu.

Komentarji