Opcija Delta

Torek, 06. 11. 2018

(Originalno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/11/delta-option.html)

Situacija na površju planeta je dosegla vrelišče.



Na eni strani imamo Temne Sile, ki uživajo skoraj neomejeno vladavino na površju planeta, na drugi strani pa imamo Sile Luči, ki imajo velike težave s pravočasnim odstranjevanjem bomb s toplet1 delci.

Temne Sile sabotirajo pozitivne iniciative za preboj karantene in komercialni vesoljski poleti se ne morejo začeti, čeprav je tehnologija, ki to omogoča, v javni domeni že 70 let:


Mehko razkritje ni več dovolj:



Prebujeni pripadniki populacije na površju planeta so končno nehali čakati na Dogodek in so vzeli svoja življenja v svoje roke:


Dogodek se bo zgodil, ko se bo zgodil, do takrat pa moramo narediti vse kar lahko, da izboljšamo naše življenjske pogoje ter življenjske pogoje naših bližnjih ter narediti karkoli je v naši moči za pospešitev procesa planetarnega osvobajanja.

Resnica je v tem, da je kriminalna kabala2 šla predaleč ter da Sile Luči niso naredile dovolj, da bi to zaustavile.

Določene frakcije znotraj Alianse ter določene frakcije Agarčanov izgubljajo potrpljenje in načrtujejo zavzeti površje planeta izpod primeža kriminalne kabale z vojaško silo. To bi lahko imelo resne posledice in bi lahko potencialno vodilo v vojno, ki bi izbrisala človeštvo, površje planeta pa bi postalo nenaseljivo.

Da bi to preprečili, je Odporniško gibanje (v nadaljevanju OG, o.p.) sestavilo zasilni načrt, imenovan Opcija Delta. O tem načrtu bom razkril, kolikor lahko:

Namesto da bi čakali na optimalne pogoje z odstranjenimi bombami s toplet delci ter z odstranjenimi ne-fizičnimi Arhotni, bi določena ''ekipa posebnih enot'' začela z odstranjevanjem nekaterih frakcij kriminalne kabale samo v ZDA. V tej operaciji se ne bi lotili članov skupine Himera3, Arhontov, Črnih Rodbin ali Jezuitov. Ti bi ostali pritajeni in kazali prijateljski obraz. Z vsemi ostalimi frakcijami kriminalne kabale znotraj ZDA bi opravili. ''Ekipa posebnih enot'' bi Pozitivni Vojski priskrbela taktično podporo pri izvajanju operacije. Množični mediji bi bili osvobojeni nadzora Rothschildov, ameriški dolar pa bi se sesul. Nemudoma bi se a pričelo omejeno razkritje. 

Ta sprememba znotraj ZDA bi sprožila močno mednarodno reakcijo in na poti do Dogodka bi imeli nestabilno ter kaotično tranzicijo. Svetovni finančni sistemi bi bili ekstremno vnetljivi, vendar se najverjetneje ne bi sesuli. Prišlo bi do svetovne čistke nižjih članov kriminalne kabale. Množični mediji bi postopoma sprostili vse več in več informacij. Vsekakor bi na dan vzniknilo veliko več informacij o matrici, v kateri živimo:

https://www.livescience.com/61087-jesus-forbidden-gnostic-text-discovered.html

Celotna situacija bi se nato sprva počasi, nato pa ne več tako počasi, pospešila v Dogodek.  

V tej točki se o odstranitvi članov skupine Himera, Arhontov, Črnih Rodbin ali Jezuitov v okviru načrta Opcija Delta ne more povedati ničesar več. Odstranitev frakcij kriminalne kabale, ki je omenjena zgoraj, se lahko zgodi samo, ko bodo vse bombe s toplet delci odstranjene.   

Prosim vedite, da Opcija Delta NE pomeni časovnice Delta.  

Obstaja še en ogromen vidik načrta Opcija Delta, ki mora zaenkrat ostati tajen.

Končna odločitev, ali se bo Opcijo Delto izvršilo ali ne, še ni bila podana. Bolj ko bo situacija v ZDA nestabilna in slabša, bolj verjetna bo Opcija Delta postala. Jezuiti skušajo polarizirati situacijo v ZDA z umetnim levim/desnim političnim razlikovanjem. V prihajajočih mesecih bodo dejanja Jezuitov eden izmed ključnih faktorjev tega, kako se bo planetarna situacija odvila. Njihova dejanja je treba pazljivo spremljati.  

Z vojaškega stališča, se OG pripravlja na možen prevrat na površju planeta, zato so v zadnjih tednih prejeli okrepitve iz baz, ki se nahajajo po vsem našem Osončju. V tem trenutku OG šteje 140 milijonov članov, ta številka pa lahko in najverjetneje bo še močno narasla.  

Prej so se člani OG vzdržali priti bližje od 30-ih metrov od površja planeta. S trenutnim razvojem situacije, so nekatere posebne sile OG stacionirane le 5 do 10 m pod površjem planeta.

Delavci in bojevniki Luči, ki si v duhu predstavljajo, da bodo del operacij med odvijanjem Dogodka, lahko telepatsko prosijo za izgradnjo majhne baze pod njihovim trenutnim prebivališčem. Te prošnje se NE SME posredovati na glas in se je tudi NE SME zapisati nikamor. OG bo prošnjo za izgradnjo baze pod hišo delavca Luči prejelo preko določenega zavarovanega kanala in jo bo v večini primerov odobrilo. Te majhne baze bodo imele določeno vlogo v operacijah med odvijanjem Dogodka. 


Ne more se več veliko povedati, toda nekaj vre.

Dokler vre, je za osvežitev spomina tu nekaj videov:



Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 16:14


Opombe prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

2 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

3 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

Komentarji