Časovno občutljive sveže novice o situaciji

Petek, 09. 11. 2018

(Originalno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/11/time-sensitive-situation-update.html)

Načrt Opcija Delta je sprožil mnogo različnih in močnih odzivov, zato potrebuje malce pojasnila.  

Prvič, splošni načrt za Dogodek ostaja enak. Opcija Delta obsega samo določene vidike pred-Dogodkovnih operacij.  

Drugič, glavni cilj Sil Luči je minimalizirati trpljenje na planetu ter zmanjšati stopnjo nasilja. Načrt Opcija Delta bo aktiviran SAMO kot zadnja možnost, če bodo vse ostale, bolj miroljubne možnosti, neuspešne. Možnost, da se to zgodi, se spreminja od trenutka do trenutka, toda Odporniško Gibanje (v nadaljevanju OG, o.p.) ocenjuje, da bo na dolgi rok, ko se bo situacija stabilizirala, verjetnost za Opcijo Delta upadla.  

V zadnjih nekaj dneh je bilo v ozadju zelo aktivno in ta članek je delno točen:


OG ni bilo tako aktivno na površju planeta kot je sedaj že od zgodnjih 2000-ih let naprej.

Po drugi, zelo pozitivni strani, pa sem prejel določene prekrasne novice od zelo visokega in zanesljivega vira, ki jih nisem prejel že od leta 2000.  

Rečem lahko le, da je neverjetna prihodnost, za katero se borimo, resnična in se bo zgodila. Replikatorji, brezplačna energija, medzvezdno potovanje, Zlata Doba, vse to nas čaka. Kriminalna kabala1 vsako leto zapravi na bilijone2 in bilijone dolarjev, da nam pričara iluzijo, da se nič ni in nikoli ne bo spremenilo. Ko se bo ta Trumanov šov3 sesul, vam bo vsem vzelo sapo.  

Do takrat lahko, namesto da bi ponovno padli v črno luknjo obupa in pasivnosti, uporabite to knjigo kot orodje za notranjo transformacijo in boljše življenje:

Morate razumeti, da če si želite napraviti boljše življenje, morate 80% dela opraviti sami, zato da vam sile Luči lahko pomagajo pri preostalih 20%. 




11. 11. 2018 se bo odprl zelo pomemben portal, plejadska flota pa bo zelo aktivna.

Istega dne se bosta v Parizu srečala predsednika Putin in Trump, prisotni pa bodo tudi člani Alianse s površja planeta ter agenti OG. V ozadju se bodo tam odvijala določena pogajanja o prihodnosti planeta:


Za tisti dan so različne skupine organizirale mnoge množične meditacije in če ste tako vodeni, se jim lahko pridružite:




Sile Luči so posredovale, da bi bila meditacija, ki bi se osredotočala na prinašanje Luči tekom pariških pogajanj dne 11. 11. 2018, zelo dobrodošla, saj bodo tam sprejemali pomembne odločitve za prihodnost planeta.  


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 8:29


Opombe prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

2 bilijon – avtor navaja angleški izraz trillion, kar po slovensko pomeni bilijon.

3 Trumanov šov - Trumanov show (v originalu The Truman Show) je ameriška satirična komedija, ki govori o življenju Trumana Burbanka, ki živi v realistično oblikovanem filmskem studiu, kjer ga vsakodnevno spremljajo milijoni gledalcev po vsem svetu. Sprva se tega dejstva ne zaveda, kasneje pa se odloči odkriti pravo resnico o sebi in navideznem svetu okoli njega. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Trumanov_show.

Komentarji