Sestrstvo VrtniceSestrstvo Vrtnice je pred tisočimi leti obstajalo v Atlantidi z namenom sidranja energije Boginje. Kasneje so se ponovno pojavile v starodavnem Egiptu kot svečenice Izide1, vrtnica pa je bila sveti simbol boginje Izide. V času križarskih pohodov je bilo Sestrstvo Vrtnice ženski ekvivalent Templjarjem, ki je dovajalo pozitiven vpliv.

Tranziti Venere in Sonca v obdobju med letoma 2004 in 2012, so bila kodirana znamenja neba za ponovno aktivacijo Sestrstva Vrtnice. Leta 2014 je veliki trojni aspekt Eride2, Lilit3 in Čariklo4 na tem planetu aktiviral arhetip Boginje na globljem nivoju kot kdajkoli poprej. Zanimivo je tudi to, da so istočasno objekti zunanjega Osončja, kot so Čariklo, Pholus5 in Iksion6, naredili trojno konjukcijo v poznem Strelcu, blizu pozicije galaktičnega centra. To  oznanja preboj potlačenega arhetipa Boginje iz kolektivne podzavesti na planetarnem nivoju. Arhonti so skozi vso človeško zgodovino tlačili ženski princip z nadzorovanjem ženske seksualne energije ter manipulacijo in ključ osvobajanja ženskosti je, da si ženske dovolijo čutiti svojo energijo ter jo na njihov lasten način poravnati s svojimi srci.


Sile Luči so prosile, da se ženske in moški z notranjo povezavo z Boginjo pričenjajo zbirati v skupinah za ponovno aktivacijo Sestrstev Vrtnice.


Sestrstva Vrtnice se ponovno pojavljajo po vsem svetu in tako ponovno aktivirajo starodaven krog Atlantidskih svečenic, ki so kasneje v Egiptu bile znane ravne pod tem imenom, vrtnica pa je bila sveti simbol boginje Izide. Te svečenice so se zbrale enotne v svojih srcih, da privedejo energije Boginje, ki jih sestavljata Ljubezen in Harmonija. Te energije so temeljne Enotnosti Stvarstva. Brez njih življenja ne bi bilo, saj brez njih Božanska Moškost ne more najti nebes, kjer se lahko zaseje. Te energije Božanske Ženskosti se sedaj vračajo z Boginjo, v njenih mnogih podobah, za ozdravitev Gaje in človeškega kolektiva. Te energije obnavljajo sveto povezavo, ki združuje vse življenje na tem planetu, saj prihaja nova in še ne doživeta era žareče in blažene Zlate Dobe, ki nastaja s pomočjo Božanskega Načrta in ljubečega soustvarjanja.

Energije Božanske Ženskosti predstavljajo pomirjujoče, blažilne, uravnovešene in negovalne energije, ki bodo potrebne do, med in po Dogodku, da se vse spremembe odvijejo mirno, varno in nežno kot je to le mogoče.

Sestrstvo Vrtnice je tako spiritualna duša dvojčica, ženski ekvivalent Skupinam za Podporo Dogodka. Medtem ko se Božanska Moškost (Skupine za Podporo Dogodka) premika v ravnih smereh, jo spodbuja Volja ter je osredotočena k dejanjem, se Božanska Ženskost pretaka v spiralah, pristopa v Tišini in harmonizira vse v miru. Eden brez drugega ne moreta uspevati: zaljubljena sta en v drugega in šele ko je vsak izmed teh dveh božanskih principov povrnjen k svojemu pravemu in zdravemu izražanju, se lahko odvija zdravljenje v nas in na planetu.

V tem uravnovešenem plesu komplementarnih polaritet, je Sestrstvo Vrtnice tukaj, da  zasidra energijo Boginje v srce Matere Zemlje in da osvobodi ženski princip, ki je bil popačen in zatrt skozi vso človeško zgodovino. Tukaj je, da drži Ljubezen Božanske Ženskosti in da jo zadrži za vselej, zato da so vibracije pomirjenja, tišine in nemotenega miru v času dogodka na voljo v izobilju.

Ženski princip predstavlja dovzetnost, mirnost, sprejemanje, sočutje, ljubezen, harmonijo, odkritost, mir, odpuščanje. To je princip miline in lepote, ki izvira in se nahaja v srcu, ki pasivno izžareva kreativnost z objemanjem in sprejemanjem vsega, kar seže do njega in dovoljuje najčistejše sočutje in najgloblje odpuščanje za ozdravitev vseh ran v naših dušah in duše Matere Zemlje.

V svetem prostoru naše Božanske Ženskosti konkurenca, ljubosumje in primerjave ne obstajajo: vsaka ženska in moški je edinstven dar Stvarstva, kjer je viden/a in cenjen/a v Enotnosti Edinega Srca – prelepa in dragocena mandala sodelujoče Boginje, kjer je vsak, ki izraža Boginjo na svoj edinstven način, potrebovan in ključen pri porajanju in sidranju multidimenzionalnega kristala energije Boginje.  

V vsakem izmed nas je Božanska Ženskost in Božanska Moškost, zato je zelo pomembno pri naši misiji Osvoboditve našega planeta, da poskrbimo za uravnovešenje moških aspektov, ki so naša dejanja, premikanje, seganje, namerno osredotočanje in premišljena uporaba volje, z ženskimi aspekti, ki so naše dojemanje, enotnost, povezanost, sprejemanje, sočutje – obema stranema se moramo predati v notranji tišini in popolni mirnosti.

Zato danes Sile Luči pozivajo Sestre in Brate Luči, da se enkrat tedensko ali bolj pogosto zberejo kot Sestrstvo Vrtnice, da privedejo Boginjo in jo povabijo v njihovo celostno bitje in skozi njihovo telo zasidrajo njeno energijo v srce Zemlje v zdravilnem in uravnovešenem sprejemanju, ki se giblje komplementarno v skladu z  moškim principom in aspektom Skupin za Podporo Dogodku.
Meditiranje za Mir in Harmonijo, tako znotraj kot tudi izven, ustvarjanje vrtincev Boginje v naši okolici in včasih na specifičnih lokacijah, posredovanje v situacijah kjer se škoduje in kjer lahko svetujemo ali nagovorimo srca vpletenih ljudi – kot je Sestrstvo Vrtnice v preteklosti zmeraj delalo, na primer med drugo svetovno vojno, ko je skušalo vplivati na naciste na vodilnih mestih, da se poslužijo bolj mirnih poti in tako rešilo veliko življenj – je naše poslanstvo klica Boginje; ponujanje naše odprtosti in popolna prepustitev Njej, omogočiti Ji, da dospe in tako se lahko odvije ljubeča in mirna tranzicija ob času Dogodka ter uresniči Mir in Harmonija za Vse na Zemlji.

Na platformi Pripravimo se na Spremembo, vas bo Sestrstvo Vrtnice podpiralo pri ustvarjanju meditacijskih skupin ali iskanju že obstoječe skupine v vaši okolici, delilo meditacije, članke, slike in informacije, ki vas lahko navdihnejo in nadalje podpirajo na poti k Boginji. Tu boste našli različne vire, vključno z mnogo različnimi šablonami meditacij in vizualizacijskih protokolov za ustvarjanje vrtincev Boginje, ki vam bodo omogočili sodelovanje s Sestrstvom Vrtnice, ji omogočili rasti in roditi povsod po svetu nešteto svetih prostorov, posvečenih k klicanju, negovanju in ohranitvi frekvenc Miru, Ljubezni, Odpuščanja in Harmonije. 

Prosimo vedite, da ni nujno ali zahtevano, da že posedujete znanje Boginje ali prakticirate povezavo z Njo, da bi se odzvali njenemu klicu in pridružili Sestrstvu Vrtnice. Če čutite, da rezonirate s principi in energijami Božanske Ženskosti (če berete to potem zagotovo rezonirate) je to vse kar potrebujete, zaupajte, da vas bo Boginja vodila in napolnila vaše srce z njeno Ljubeznijo in nežno Prisotnostjo. Tedenske meditacije v skupini Sestrstva Vrtnice bo omogočilo tej povezavi rasti in cveteti, ko boste konstantno vabili Boginjo v vaše srce in napolnili vašo zavest, dnevno vedênje, misli, besede in dejanja s svetimi principi njenega sprejemanja, sočutja, odpuščanja, ljubeče prijaznosti, miru, prepustitve in ljubezni.

Naj Božanska Ženskost sije v vas in skozi vas, naj vas Boginja ozdravi in naj vam pokaže pot do ljubezni do samega sebe in do odpuščanja samemu sebi, v službi Osvoboditve Vsega Življenja na planetu – in v vsej galaksiji.

V Ljubezni in Miru ~ in tako je ~

Sestrstvo Vrtnice

Posodobitev z dne 16. 06. 2018:


Sedaj je ključnega pomena, da nastane kolikor fizičnih skupin Sestrstev Vrtnic kot je to le mogoče. Te skupine se morajo dobiti enkrat tedensko na fizični lokaciji in sidrati energijo Boginje v planetarno energijsko omrežje z izvajanjem meditacij vrtinca Boginje in vrnitve Boginje:

http://zmagaluci.blogspot.si/2018/02/moc-boginje.html

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

Potem, ko se člani nove skupine uspešno zberejo, lahko pošljejo elektronsko sporočilo na sotrplanetarynetwork@gmail.com, zato da bo njihova skupina dodana na seznam spletne strani Sisterhood of the Rose (Sestrstvo Vrtnice, o.p.), tam pa jo bodo lahko našli ljudje, ki živijo na tistem območju ter se ji tako lahko pridružili:

       Zmaga Luči! 

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:
1 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona.
2 Erida – (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) je najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Trenutno sta Erida in Disnomija najbolj oddaljeni poznani telesi v Sončevem sistemu. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.
3 Lilit (ang. Lilith) – imenovana tudi Črna luna Lilit, ni dejansko nebesno telo, ampak geometrijska točka največje oddaljenosti Lune in Zemlje v lunini ekliptični tirnici. Lilit simbolizira žensko opolnomočenje, emancipacijo žensk. Kaže lahko tudi na nerazvit del podzavesti, ki bi ga posameznik moral razviti. Lilith predstavlja tudi našo temno plat.
4 Čariklo (10199 Chariklo) – največji potrjeni kentaver (manjši planet zunanjega Sončnega sistema), premer naj bi znašal 250 km. Okoli Sonca kroži med tirnicama Saturna in Urana. 26. 03. 2014 so astronomi oznanili obstoj dveh obročev (ljubkovalno poimenovanih Oiapoque in Chuí) in tako je to postal prvi manjši planet z obroči. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/10199_Chariklo.
5 Folus (5145 Pholus) – Ekscentričen kentaver (manjši planet zunanjega Sončnega sistema) v premeru približno 100 do 200 km, ki prečka tirnico tako Saturna, kot Neptuna. Odkrit je bil 9. januarja 1992. Folus je bil drugi odkriti kentaver in je rdeče barve, od koder je tudi njegov vzdevek: ''Veliki Rdeči''. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/5145_Pholus.
6 Iksion (28978 Ixion) – je plutino  (čezneptunsko nebesno telo iz Kuiperjevega pasu, ki je v 2:3 orbitalni resonanci z Neptunom (to pomeni, da telo naredi dva obhoda okoli Sonca v času, ko naredi Neptun tri)), odkrito 22. maja 2001. Premer telesa je približno 650 km in srednja polos njegovega tira 39,432 a.e. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/28978_Ixion, https://sl.wikipedia.org/wiki/28978_Iksion.

Komentarji