O nas

"Živimo v izjemnem času, v času premika dob. Finančni sistem se bo prestrukturiral, matrica bo razpadla in rodila se bo nova družba. Naša realnost se spreminja in ta sprememba bo vplivala na vse ljudi. Ta svet bo vstopil v popolnoma novo dimenzijo, v novo realnost, linearni čas se bo zaustavil. Ste pripravljeni? To potovanje ni le uvod v priprave... Je končna priprava na to izjemno dobo.''
Blog smo ustanovili v luči nedavnih dogodkov, ki so prizadeli strežnike slovenske domene spletne strani Prepare for Change (Pripravimo se na Spremembo). Ker še ni znano, koliko časa bodo potekala popravila, bomo vse pomembnejše informacije o planetarni situaciji posredovali na tem blogu.

Blog Zmaga Luči je še v posodabljanju, objave od januarja 2016 naprej s spletne strani http://2012portal.blogspot.si/ bomo v predvidoma kratkem času objavili na zavihku menija Portal 2012, takrat smo namreč začeli s prevajanjem spletne strani Prepare for Change.  Starejše objave (od marca 2012 – decembra 2015) so že v fazi prevajanja in bodo objavljene sproti kolikor hitro bo to človeško le mogoče. V meniju bomo dodali tudi dodatne zavihke, prav tako bomo v doglednem času objavili tudi vse do sedaj prevedene intervjuje. Prosimo vas za potrpežljivost.

Blog Zmaga Luči sodeluje s prej omenjeno angleško spletno stranjo http://2012portal.blogspot.si/, več osnovnih informacij je na voljo tukaj.


Sodelujemo tudi z angleško spletno stranjo Prepare for Change, ki je bila ustvarjena po konferenci Nove Družbe maja 2013. Na začetku je spletna stran povabila ostale sledilce Cobre, da se pridružijo mrežam in skupinam za pripravo na Dogodek in tako pomagajo ustvariti Novo Družbo. Sedaj ima stran do osemsto tisoč ogledov na mesec in petdeset tisoč članov, več kot 2600 dostopnih člankov in informacije, ki so potrebne za organizacijo in pripravo skupin za Dogodek in ustvarjanje Nove Družbe. Globalna mreža Skupin za Podporo Dogodka in Sestrstva Vrtnice se je ustanovila s člani, ki so se združili preko te strani. Od maja 2013 sodeluje že več kot 31.000 članov na vseh kontinentih planeta. Več kot 50.000 članov je tudi na Facebook skupini. 


Povezani smo tudi z blogom Radi imamo množične meditacije, kjer se redno objavljajo vse pomembnejše informacije o dnevnih, tedenskih in mesečnih meditacijah. Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki sodeluje v teh meditacijah, dejansko pomaga privesti Dogodek bližje:Ena izmed najpomembnejših spletnih strani za slovenski prostor so Navodila Voditeljem Skupnosti. V zavihku menija 'članki' se nahajajo pomembni članki, ki so na voljo za prenos v pdf formatu. Namenjeni so informiranju ljudem, ki ob trenutku odvijanja Dogodka ne bodo vedeli, kaj se dogaja. Dokumente lahko razdelite družinskim članom, prijateljem, sosedom, znancem, sodelavcem; skratka vsem, ki še ne poznajo osnovnih informacij o prihajajoči svetovni spremembi. Več informacij je na voljo na zgornji povezavi. Povezave v teh člankih trenutno vodijo do izklopljene slovenske domene Prepare for Change, zato bomo povezave teh člankov v doglednem času posodobili (tisti, ki ste dokumente že naložili in natisnili, bodite brez skrbi, obstoječih informacij se ne bo spreminjalo (morda tu pa tam kakšno slovnično napako), posodobile se bodo samo spletne povezave).

Za konec vas vabimo še v našo skupino za podporo Dogodka in Sestrstvo Vrtnice na Facebooku. Namen skupine je sodelovanje v okviru načrta sil Luči za osvoboditev planeta v Sloveniji, skupaj izvajamo tedensko meditacijo Povzdignjenja (Vnebovzetja). Namen je tudi osnovanje fizičnih skupin v Sloveniji ter povezovanje z ostalimi nastajajočimi skupinami za osvoboditev planeta - skupinami za podporo Dogodka in skupinami Sestrstev Vrtnic. Člani skupine delijo tudi svoje izkušnje, zanimive spletne strani in obvestila, imamo tudi  nekaj fotografij očividcev NLP-jev, itn. Nahajamo se na sledeči povezavi, srčno vabljeni: https://www.facebook.com/groups/220306748080801/.
Komentarji

  1. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. https://www.youtube.com/watch?v=hsiBwQWBddg
    v objavi na Youtube, do katere pridete z zgornjo povezavo, vas prosim, da kurzor videa pomaknete na 2:58, kjer boste opazili, da letnico 2019 ob datumu najverjetneje ni pravilna (bi komentirala na youtube, pa ne dopuščate komentarjev, zato se obračam na blog) Hvala
    In hvala, da delite z nami. Želim Vam blagoslovov v najvišje dobro vvseh. Alja

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar