Matrica in žareča plazma

Nedelja, 15. 09. 2024

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2024/09/matrix-and-luminous-plasma.html)

Proces razpletanja Prežalca od človeštva poteka s polno paro.

V presenetljivem napadu 7. septembra so sile Luči popolnoma odstranile negativno omrežje Agarte in temno tibetansko omrežje, pri čemer je ostalo le jedro glavne podzemne baze v severnem Tibetu. Ta baza bo odstranjena čez mesec dni ali manj.

Takoj po tem napadu so se Jezuiti popolnoma prestrašili, ker so spoznali, da nimajo več negativne duhovne podpore, ki so jo imeli več stoletij do zdaj. Od 7, septembra dalje so sprožili zaporedje negativnih dogodkov po vsem svetu, ki bodo pripeljali do njihovega propada v nasprotju z vsemi njihovimi pričakovanji.

Jezuiti želijo obdržati človeštvo v materialistični fizični večni časovni zanki brez kakršnegakoli dostopa do višjih dimenzij, ker to zagotavlja največjo entropijo Matrice. Zaradi procesa razpletanja Prežalca bo njihov materialistični projekt propadel: 

JL: Jezuiti so še posebej ljubosumni na svoj monopol na področjih astronomije, podvodne kartografije, paleontologije, arheologije itd. Nasprotujejo vsakršnemu duhovnemu razodetju, ki bi lahko uničilo materialistični pogled na vesolje. Ali veste, zakaj? Ker nameravajo organizirati Sončni sistem na racionalen in tehnokratski način, da bi bolje izvajali birokratski nadzor. V tem prepoznavamo močno voljo bojevniškega genija Marsa, ki je navdihnil Ignacija: zmanjšati sončni sistem v teokratsko obliko socializma.

Kar zdaj ostaja je glavno temno omrežje na površju planeta, ki je sestavljeno iz globalno medsebojno povezanih plasti negativne vojske, negativne policije, Črnih rodbin, Iluminatov, globoke države in negativnega finančnega kompleksa. Prežalec se subkvantno prepleta z vsemi temi frakcijami in jih usmerja s spodbudami in impulzi.

Negativna vojaška frakcija je izmed vseh najbolj zaskrbljujoča, saj poskuša manifestirati 3. svetovno vojno:

https://alt-market.us/globalists-are-trying-to-escalate-the-ukraine-war-into-wwiii-before-the-us-election/

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/the-west-does-not-want-to-avoid-escalation-the-west-is-looking-for-trouble-western-countries-are-like-small-children-playing-with-matches-lavrov

Med populacijo na površju je bilo dovolj ozaveščenosti, da se je preprečilo vse poskuse eskalacije v obdobju med 1. in 9. septembrom, vendar so se takoj po tem njihova prizadevanja stopnjevala:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/putin-direct-warning-allowing-ukraine-to-use-long-range-missiles-supplied-by-the-west-means-nato-is-at-war-with-russia

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russia-ready-combine-potential-china-if-faced-western-aggression

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russia-informs-un-security-council-direct-war-nato-assured-if-us-approves-long-range

Sile Luči so sposobne razpršiti 99 % teh eskalacij, vendar za preostali odstotek potrebujejo podporo delavcev Luči na površju planeta. Zato prosijo vse, ki se počutijo tako vodeni, da sodelujejo v sledeči meditaciji za mir:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2024/09/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

in tudi v tej tedenski meditaciji:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2024/09/tedenska-meditacija-za-mir-ob-nedeljah.html

Najvišji sloji negativnih vojaških frakcij imajo dostop do napredne izvenzemeljske tehnologije. Tranzit Plutona v Vodnarju, ki se začne 19. novembra, bo te tehnologije prisilil na plano.

Nekateri najvišji generali v negativni vojski so bili nekoč poveljniki v Aštar komandi. Med vojaškimi misijami v galaktičnih vojnah so jih temne sile ujele, jim vsadile vsadke, oprale možgane in jih premestile v reinkarnacijski cikel na Zemlji. Mnogi od njih izvirajo iz Sirija1. Zvezdni sistem Sirij začenja s svojo aktivacijo, ki bo dosegla vrhunec leta 2025 in že pošilja močne energije tem generalom, v upanju, da bodo nekateri izmed njih lahko prešli na stran Svetlobe, kar se lahko zgodi.

V jedro negativne vojske je leta 1996 infiltrirala majhna skupina temnih bitij iz drugega vesolja, ki je s seboj prinesla določeno majhno število črnih kamnov. Ti črni kamni se zdaj nahajajo v določenih vojaških bazah po vsem svetu:

https://en.wikipedia.org/wiki/Q-ball

Podobni so velikemu Črnemu kamnu, ki je bil odstranjen leta 2017, vendar so veliko šibkejši:

https://zmagaluci.blogspot.com/2017/06/dogodek-vakuumske-metastabilnosti.html

Sile Luči jih bodo raztopile s tehnologijo Mjolnir2, vendar bo to trajalo nekaj časa.
Skupine plačancev so presečišče med negativno vojsko in negativnim finančnim kompleksom:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/mercenaries-the-new-way-to-fight-wars/

Black Rock (ang. Črna skala, kodno ime za Črni kamen) je srž negativnega finančnega kompleksa in nadzoruje globoko državo s podkupninami:

https://www.youtube.com/watch?v=WOhAgYonAY4&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Foff-guardian.org%2F&source_ve_path=OTY3MTQ

https://off-guardian.org/2024/08/23/fascism-2-0-globalism-and-the-subjects-of-interest/

Družine črnih rodbin (zlasti Orsini) v sodelovanju z negativno vojsko upravljajo temne biolaboratorije in si želijo še ene plandemije.

Končnica črnih rodbin je propad zahodne civilizacije, ker se vidijo na vrhu prehranjevalne verige neofevdalizma:

https://www.zerohedge.com/political/chaos-unfolding-across-america-could-be-cloward-piven-strategy-collapse-nation

Sile Pozitivne vojske se borijo proti temu:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=245683

https://www.schiffsovereign.com/trends/boots-on-the-ground-in-the-worlds-bitcoin-paradise-151131/

in širijo meme aretacij slabih fantov po javnih omrežjih:

https://modernity.news/2024/08/30/trump-warns-zuckerberg-and-anyone-who-illegally-interferes-in-election-will-be-jailed-for-life/

https://x.com/elonmusk/status/1829005086606901481?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1829005086606901481%7Ctwgr%5E71c34b069f20c5a82183c72d9ea63442071713e2%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fgeopolitical%2Fbrazils-darth-vader-blocks-starlink-bank-accounts-war-elon-musk-escalates

Tu moram dodati, da se nekateri sporazumi o deeskalaciji med silami Luči in Teme sesuvajo in nekateri člani temne strani morda niso več varni.

Ko proces razpletanja človeštva od Prežalca doseže določeno višjo stopnjo, bodo Izvor in sile Luči začele ločevati temno omrežje od Prežalca in tudi moteče polje med človeštvom in temnimi silami od Prežalca.

V galaksiji se dogajajo velike spremembe v pripravni na veliko spremembo. Galaktični angeli so prvič po letu 1996 ponovno začeli naseljevati medzvezdni prostor. Leta 1996 so se umaknili v mirujoče stanje v spore na višji mentalni ravni in se zdaj ponovno pojavljajo, rastejo in širijo krila svojih mentalnih, astralnih in eteričnih teles po vsej Galaksiji in poživljajo veličastno svetlobno medzvezdno plazmo, ki se razteza od lokalnega medzvezdnega oblaka preko zvezdnega sistema Sirij proti heliopavzi. V prihodnjih mesecih in letih bodo v ta Sončni sistem prinesli veliko količino Svetlobe.

Naše Sonce prav tako postaja veliko bolj aktivno in zdaj je zelo očitno, da bo naš trenutni Sončev maksimum zelo močan:  

Javna fizika končno pričenja razumeti črvine3:

https://www.livescience.com/physics-mathematics/dark-energy/huge-cosmological-mystery-could-be-solved-by-wormholes-new-study-argues 

https://www.popularmechanics.com/science/a62045571/how-wormholes-shape-our-reality

https://www.popularmechanics.com/space/deep-space/a62175728/interstellar-travel-wormholes

Končno pričenja razumeti tudi tahione4:

https://journals.aps.org/prd/abstract/10.1103/PhysRevD.110.015006

https://www.popularmechanics.com/science/a62045551/impossible-particle-theoretical-relativity

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:36 

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal


Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052




-----------------------------------------------------------------------

Opombe prevajalke:

1 Sirij  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

2 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

3 črvina ali Einstein-Rosenov most je hipotetična topološka lastnost, ki bi v bistvu bila povezovalna bližnjica dveh oddaljenih točk v prostor-času. Črvina bi teoretično bila zmožna povezovati izjemne razdalje, kot je milijardo let ali več, kratke razdalje nekaj metrov, različna vesolja in različne točke v času. Črvina je podobno kot tunel z dvema koncema, vsak v različni točki v prostor-času. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole.

4 tahioni sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Izvor/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Izvorom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Izvora). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

Komentarji