Razpletanje

Četrtek, 04. 07. 2024

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2024/07/disentanglement.html)

Temna atlantidska omrežja so bila popolnoma odstranjena. To ima daljnosežne posledice.

Zaradi tega se je končno začel proces razpletanja Prežalca od populacije na površju planeta. Približno prvi mesec tega procesa bo potekala testna faza, kjer bodo sile Luči ocenile odziv populacije na površju planeta na proces razpletanja in ga temu primerno prilagodile. Ko bo testiranje zaključeno, se bo začelo pravo razpletanje.

Poziv vsem delavcem Luči in nebeškim angelom na Zemlji

Ta proces lahko jemljete kot planetarni eksorcizem. Tèma, ki je bila do sedaj kvantno in subkvantno prepletena s človeškimi osebnostmi, bo končno začela odhajati. Povprečen človek je več kot 90% okužen s Prežalcem, povprečen delavec Luči pa je okoli 80% okužen. Ko se bo proces odvijal, se bo odstotek okužbe začel zmanjševati in človeška bitja bodo postajal bolj usklajena s Svetlobo in se bodo začela počutiti bolje.

Med avgustom in oktobrom bo potekal najzahtevnejši del tega procesa. To bo čas globokega notranjega dela in čas krepitve notranje povezave s Svetlobo.

Prav tako je bilo odstranjene dovolj anomalije1 za začetek končnega procesa poravnavanja tega Osončja z Galaktičnim morjem Ljubezni. Sončna plazma je še vedno v veliki meri pod nadzorom Prežalca, vendar se je v heliopavzi proces poravnavanja že začel. Veliko različnih zvezdnih ras s svojimi flotami, nameščenimi tik za heliopavzo, pošilja žarke Svetlobe v Osončje in ga razpletajo od Prežalca. Temu procesu lahko pomagate z meditiranjem s kamni Čintamani2 ali različnimi tektiti tako, da zvezde, od koder ti tektiti izvirajo, povežete s tem Osončjem s filamenti Svetlobe.

Galaktična centralna rasa (Graditelji) je množično vstopila v Osončje in aktivirala številne starodavne portale v obliki zvezdnih vrat na različnih lunah, asteroidih in na Marsu.

To bo pomagalo aktivirati spomine pozitivne Atlantide, da bi začeli pripravljati človeško zavest na rojstvo Nove Atlantide:

https://sacred-texts.com/atl/soa/index.htm

https://www.unariunwisdom.com/atlantis-the-sons-of-the-law-of-one-the-sons-of-belial/

https://www.lulu.com/shop/frank-alper/exploring-atlantis/ebook/product-1yz4mmvm.html?page=1&pageSize=4

https://www.amazon.com/Children-Law-Lost-Teachings-Atlantis/dp/0966001532

https://www-museodelaesmeralda-com-co.translate.goog/el-misterio-de-la-tabla-esmeralda/?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

Omrežje Agarte še naprej aktivira energetske portale Svetlobe do površja planeta in tako pomaga pri procesu osvoboditve. Z Agarto se lahko povežete preko meditacije s smaragdom:

https://www.youtube.com/watch?v=yiv2_N9110w

Na površju planeta se počasi gradi omrežje templjev Boginje. To omrežje bo energetsko pomagalo pri uravnovešanju procesa planetarne transformacije:

https://goddess-temple.earth/en/temple-list/


Tudi na površju planeta se energijsko aktivirajo različne pozitivne skupine Zmajev. Če želite sodelovati v tem procesu, ste več kot dobrodošli, da se pridružite naši delavnici Vzpon Zmajev na Tajvanu:

https://taiwanworkshop.com/

Ali v Maleziji:

https://malaysiaworkshop.com/


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 14:59 

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal


Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052




-----------------------------------------------------------------------

Opombi prevajalke:

1 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji