Sulica nebes

Sreda, 15. 05. 2024

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2024/05/spear-of-heaven.html)

Sile Luči odstranjujejo temno atlantidsko omrežje po načrtu. O tem na tej točki iz strateških in varnostnih razlogov ni mogoče reči ničesar več, vendar se o tej témi kmalu pričakuje sveže informacije za populacijo na površju planeta.

Vse negativne entitete so bile odstranjene iz drugih vesolj in tam je prisotna le zelo majhna količina subkvantne anomalije1.

Zdaj je celoten fokus na tem Osončju in končni osvoboditvi planeta Zemlje. V zadnjih nekaj tednih je bila iz Osončja odstranjena ogromna količina subkvantne anomalije.

Zaradi tega se bo del plejadske flote vrnil v to Osončje in nadaljeval z operacijami osvobajanja. Podrobnosti morajo ostati tajne, vendar to potezo podpirajo izjemno močne astrološke konfiguracije.

Glavni aspekt je Sedna2 v konjunkciji z Alkijono3 25. maja. Ta aspekt se zgodi enkrat na vsakih 20.000 let, njegov astrološki pomen pa je vrnitev Plejadčanov na Zemljo ob zaključku kozmičnega cikla. Ta aspekt bo začel kazati svojo polno moč teden dni pred 25. majem in bo ohranil polno moč do enega tedna po 25. maju. Ponovno bo aktiviran decembra 2024 in aprila 2025.

V tem časovnem okviru bodo ta proces podprle tudi druge konjunkcije z Alkijono:

Sonce v konjunkciji z Alkijono 20. maja 2024 ob 10:00 uri po UTC času (ob 12:00 uri v Sloveniji, o.p.)

Venera v konjunkciji z Alkijono 24. maja 2024 ob 02:30 uri po UTC času (ob 04:30 uri v Sloveniji, o.p.)

Jupiter v konjunkciji z Alkijono 27. maja 2024 ob 12:00 uri po UTC času (ob 14:00 uri v Sloveniji, o.p.).

Če se želite povezati in uskladiti z vrnitvijo Plejadčanov, lahko uporabite sledečo meditacijo:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12733889283.html

Sile Luči so od začetka maja naprej začele zmanjševati aktivnost večdimenzionalne Dysonove sfere okoli Sonca, da bi omogočile večji prodor aktivnosti Sonca, kar je prejšnji teden povzročilo ogromno Sončevo nevihto:

https://www.livescience.com/space/the-sun/gargantuan-sunspot-15-earths-wide-shoots-powerful-x-class-flare-toward-earth-triggering-radio-blackouts

Ker je izginilo toliko anomalije, nekateri ljudje že doživljajo koristne učinke Sončevih super neviht:

https://starlight432.blogspot.com/2024/05/my-experience-of-latest.html

Močne Sončeve super nevihte, kot je bila zadnja, lahko onemogočijo nanotehnologijo:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/geo-magnetic-storm-might-destroy-covid-nano-bots

Dovoljeno bo še več Sončeve aktivnosti, zato v zadnjem času dobivamo vsaj po en Sončev izbruh razreda X na dan:

https://www.spaceweatherlive.com/en/solar-activity/top-50-solar-flares/year/2024.html

Zaradi ponovne kalibracije Dysonove sfere4 se je jakost tehnologije Mjolnir5 povečala in zdaj niha med 15 % in 30 % polne zmogljivosti.

Ob tej jakosti je od 1. maja 2024 postala aktivna še ena večdimenzionalna kvantna tehnologija sil Luči, ki se imenuje Gungnir6:

https://en.wikipedia.org/wiki/Gungnir

Gungnir je napredna planetarna tehnologija Povzdignjenja7, ki zdaj usmerja ogromno količino Električnega ognja proti našemu planetu:

https://www.lucistrust.org/online_books/a_treatise_on_cosmic_fire_obooks/section_three_the_fire_spirit_electric_fire/division_certain_basic_statements

Na površje našega planeta kanalizira ogromne energije z vrha drevesa življenja (Yggdrasil):

https://en.wikipedia.org/wiki/Yggdrasil

Te energije razdeljuje Solarni Logos (kozmično bitje, ki je naše Sonce) s pomočjo Palice iniciacije, s čimer se učinkovito začne proces Povzdignjenja tega planeta v njegovo četrto planetarno iniciacijo:

https://sacred-texts.com/eso/ihas/ihas16.htm

Tu je zanimivo omeniti, da je bila na ruskih vojaških vozilih v Ukrajini opažena runa Gungnirja:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/russia-paints-new-military-insignia-on-invading-force-same-symbol-used-in-past-wars-against-khazaria

Zaradi teh novih energij in zaradi delovanja sil Luči v ozadju (še posebej Aldebarancev), se je aktiviralo omrežje Agarte po vsem svetu. Odpirajo močne energetske portale na svojih podzemnih lokacijah v Aziji in Južni Ameriki.

V Kolumbiji so se aktivirali portali pod jezerom Guatavita, jezerom Iguaque in pod rudniki Muzo in Coscuez:

https://en.wikipedia.org/wiki/Lake_Guatavita

https://en.wikipedia.org/wiki/Lake_Iguaque

https://en.wikipedia.org/wiki/Muzo

https://www.gia.edu/gems-gemology/summer-1986-colombia-emeralds-ringsrud

Smaragde se je zdaj aktiviralo kot zelena vrata, preko katerih se lahko povežete z Agarto:  

Navodila za meditacijo s smaragdi do Agarte, skupaj z veliko informacijami o smaragdih, si lahko preberete v zapiskih z delavnice v Bogoti:

https://cosmicboundary.blogspot.com/2024/05/2024-workshop-notes-may-5th-6th-2024.html?m=1

Delavnica Bogota je bila zelo uspešna in je postavila temelje za nadaljnje delo s smaragdi.
Zanimivo je, da je srečanje Xi Jinpinga in Emmanuela Macrona v Parizu potekalo skoraj točno do ure naše meditacije s smaragdi v ponedeljek, 6. maja 2024 in poglabljalo kulturne vezi med obema državama:

https://www.globaltimes.cn/page/202405/1312120.shtml

Skriti namen Xi Jinpingovega obiska je bil preprečiti tretjo svetovno vojno, v času njegovega obiska pa je bil viden val diplomatske dejavnosti:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/flash-france-foreign-minister-warned-by-russia

https://modernity.news/2024/05/06/hungarian-foreign-minister-warns-macron-risks-sparking-world-war-iii/

Zanimivo je tudi, da je Xi na svoji evropski turneji obiskal Pariz in Budimpešto, obe mesti pa imata najmočnejše vrtince Boginje v Evropi.

Še en znak je bil, ko je 1. maja 2024 v Eifflov stolp v Parizu zadela strela, tik ob času aktivacije Gungnirja in le nekaj dni pred kitajskim obiskom:

https://www.meteo-paris.com/actualites/violents-orages-du-1er-mai-2024-1-victime-de-la-grele-et-des-degats

Temne sile na površju so začele izgubljati del svojega nadzora.
Njihova pogodba o pandemiji je naletela na težave:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/who-makes-key-concessions-ahead-pandemic-treaty-vote

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/pandemic-treaty-talks-wire-likely-miss-first-deadline-sources-say-2024-05-10/

Tudi njihova finančna "ponastavitev" ne poteka po njihovih načrtih:

https://www.nakedcapitalism.com/2024/05/swedens-riksbank-is-sounding-the-alarm-on-fragility-of-cashless-payment-systems.html

https://www.news.com.au/finance/money/costs/massive-queues-aussies-flood-banks-in-cash-protest/news-story/a3e8940489c9c22fcb99d447460ec7d2

https://mises.org/power-market/nebraska-ends-income-taxes-gold-and-silver-declares-cbdcs-are-not-lawful-money

Njihove ideologije so izpostavljene:

https://www.zerohedge.com/political/ideological-roots-open-borders-push

https://www.zerohedge.com/political/men-vs-bear-debate-dumbest-feminist-argument-yet

in prihaja še več Razkritja:

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/usaf-tried-recruit-ufo-crash-32658080


Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 15:55 

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052


-----------------------------------------------------------------------

Opomba prevajalke:

1 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 Sedna - 90377 Sedna (predhodna začasna oznaka 2003 VB12) je čezneptunsko telo, odkrito 14. novembra 2003. Po definiciji, sprejeti na zasedanju Mednarodne astronomske zveze, se jo uvršča med pritlikave planete. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/90377_Sedna.

3 (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

4 Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.

5 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

6 Gungnir – sulica skandinavskega boga Odina, ki vedno zadane svojo tarčo. Ob Ragnaroku bo Odin z zlato čelado na glavi in sulico Gungnir v roki zajahal svojega konja Sleipnirja in napadel volka Fenrirja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Gungnir ter https://hr.wikipedia.org/wiki/Gungnir.

7 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji