Kratke sveže novice o situaciji

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2024/04/short-situation-update.html)

Sile Luči odstranjujejo temno atlantidsko omrežje po načrtu. V zakulisju so vpletene v zelo občutljive in tvegane operacije, o čemer se v tem trenutku ne more povedati ničesar več.

Presenečen sem bil, ko so mi razkrili obstoj drugih vesolj. Sile Luči so mi pred približno 25 leti sporočile, da so bila vsa druga vesolja integrirana v to vesolje. Medtem so bila odkrita nova vesolja in o tem sem bil seznanjen pred kratkim.

Sile Luči so posredovale, da morajo informacije sproščati postopoma, le tako hitro, kot jih je mogoče varno sprejeti, ne da bi sprožile prevelike anomalije1, ki je potem ne bi mogle dovolj hitro sprocesirati in bi povzročila težave.

Prisotnost teme v teh drugih vesoljih je minimalna in veliko manjša, kot je trenutno prisotna na tem planetu.

Prisotnost teme v teh drugih vesoljih je minimalna in veliko manjša, kot je trenutno prisotna na tem planetu. Glavno oporišče reptilskega planeta v najbolj problematičnem od ostalih vesolj je bilo pred kratkim osvobojeno v izredno hudih bitkah z veliko žrtvami na obeh straneh. Vsa preostala tema v teh vesoljih naj bi se kmalu odstranjena.

Nobena od temnih entitet, prisotnih v drugih vesoljih, ne more več potovati v to vesolje. Edina bitja, ki potujejo iz drugih vesolj, so sile Luči, ki prinašajo okrepitve za končno osvoboditev.

Negativne kvantne luknje med tem in drugimi vesolji še vedno obstajajo, vendar bodo kmalu odpravljene.

Ogromen portal Povzdignjenja2, ki sem ga na kratko omenil že v eni izmed svojih preteklih svežih novic, je začel oznanjati svojo prisotnost v drugih vesoljih. Natančneje, to je začetek procesa nukleacije mehurčkov kot del tranzicije iz lažnega vakuuma v pravi vakuum v Multivesolju:

https://en.wikipedia.org/wiki/False_vacuum

Naš planet ostaja glavna utrdba teme v multiverzumu in glavni problem, ki ga je treba rešiti. Upam, da bom lahko v nekaj tednih, ko se bodo določene situacije razrešile, objavil konkretnejše informacije o razmerah na planetu.

Medtem se lahko pridružite naši delavnici Nove Atlantide v Bogoti v Kolumbiji:

Tam bom lahko prvič razkril pravi pomen Smaragdnih tablic in uporabe smaragdov kot portalov do Agarte.

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:20 

 

Opombi prevajalke:

1 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji