Sveže novice o situaciji

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2024/01/situation-update.html)

Zdaj je čas za objavo več informacij o trenutnem dogajanju v ozadju.

Ko je Izvor v začetku decembra začel neposredno odstranjevati subkvantno anomalijo1, so se temne sile popolnoma prestrašile, saj so se počutile stisnjene v kot in ujete v past.

Nekateri člani indijske iluminatske mreže so aktivirali starodavne odskočne sobe, ki so se nahajale v podzemnih predorih pod nekaterimi hindujskimi templji v Indiji. Nekatere izmed teh odskočnih sob so bile stoletja neaktivne, določene tudi tisočletja. Preko teh odskočnih sob so teleportirali približno 300 milijonov reptilskih bitij z eterične ravni v humanoidna fizična telesa in skušali ponovno osvojiti Osončje s teleportiranjem reptoidov preko starodavnega omrežja odskočnih sob, ki se razteza po vsem Osončju in ki je bilo prav tako stoletja neaktivno. Uspelo jim je celo vdreti v nekatere baze sil Luči na planetu X, ki pa so jih sile Luči hitro zavzele nazaj, pri čemer sta obe strani utrpeli veliko žrtev.

Ta poskus Temnih sil, da bi ponovno zavzele Osončje, je bil odbit, po hudih bitkah v različnih bazah na oddaljenih asteroidih v Kuiperjevem pasu2 in onkraj njega v začetku januarja pa se tehtnica začela prevešati in Sončev sistem naj bi v nekaj tednih bil popolnoma osvobojen te teme.

To indijsko iluminatsko omrežje je mnoge izmed teh reptoidov teleportiralo tudi preko starodavnega  omrežja odskočnih sob pod površjem planeta in ga združilo s starodavnim atlantidskim temnim omrežjem, ki obstaja pod Afriko. Tudi ta temna podzemna omrežja so v fazi čiščenja.

Od 300 milijonov reptoidov jih je veliko že bilo odstranjenih in zdaj jih je ostalo le še nekaj več kot 100 milijonov, velika večina v bazah na asteroidih v Kuiperjevem pasu, nekaj jih je na Zemlji v podzemlju in zelo malo na površju planeta.

Indijsko iluminatsko omrežje je nastalo med kurgansko invazijo Arhontov pred približno 5000 leti, ko je ena izmed vej Kurganov vdrla v dolino Inda in oblikovala vedsko patriarhalno civilizacijo v Indiji s strogim kastnim sistemom. Oni so bili tisti, ki so programirali misli s verovanjem o karmi. Ostanki tega omrežja so razširjeni predvsem v Radžastanu in Gudžaratu.

Afriško omrežje iluminatov je nastalo pred 14.000 leti ob zadnjem polarnem premiku v poznem atlantidskem obdobju. Ko se je ekvator premaknil na sedanji položaj, so Temne sile vzdolž sedanjega ekvatorja zgradile omrežje templjev, opremljenih z odskočnimi sobami, preko katerih so se reptilske entitete lahko inkarnirale v humanoidna klonirana telesa. Tako so številni reptoidi od pozne Atlantide zlili s populacijo na površju planeta in oblikovali lastno omrežje pod nadzorom nekaj družin črnih rodbin. To omrežje je še vedno zelo močno v podsaharski Afriki, zlasti v Kamerunu, Gabonu in Kongu; v Južni Ameriki v Venezueli, Kolumbiji, Ekvadorju in Braziliji; v Srednji Ameriki v Nikaragvi, Hondurasu in Gvatemali ter v Indiji na Šrilanki, Kerali in Tamil Nadu.

Obe omrežji sta pod nadzorom družine Pallavicini, ki preko svojih tajnih povezav v Izraelu nadzoruje tudi alianso BRICS3. Tako indijsko kot afriško iluminatsko omrežje sta zdaj v intenzivnem procesu dokončnega odstranjevanja. Znaki tega čiščenja so povsod:

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israeli-officials-said-in-talks-with-congo-others-on-taking-in-gaza-emigrants/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12942605/Inside-secret-tunnel-built-extremist-Jewish-students-linking-historic-cleansing-bath-Brooklyn-synagogue-discovered-homeowner-heard-suspicious-noises-night.html

Družina Orsini nadzoruje zahodno iluminatsko omrežje, zvezo Nato in biolaboratorije. Obstaja nekaj pomembnih informacij o zahodnem iluminatskem omrežju, ki morajo za zdaj ostati tajne.

Zaradi odstranjevanja vse teme Galaktično centralno Sonce4 povečuje svojo aktivnost.

Najprej je na silvestrovo aktiviral naše Sonce in sprožil sončni izbruh X5:

https://www.livescience.com/space/the-sun/monstrous-x5-solar-flare-launched-on-new-years-eve-could-bring-auroras-to-earth-tonight

https://www.newsweek.com/solar-flare-radio-blackout-space-weather-1857855

Potem je v celoti aktiviralo Galaktično centralno raso, da bi začela energetski proces končne osvoboditve zemeljskega energetskega omrežja. 

V začetku januarja je Galaktična centralna rasa aktivirala vse skrite atlantidske kristale, vključno s 30 metrov visokim kristalom Astar, ki se nahaja pod morskim dnom blizu Bermudov:

https://www.moyracaldecott.co.uk/wdp/atlantis-the-crystal-in-the-bermuda-triangle/

Ti atlantidski kristali se zdaj povezujejo z omrežji iz kamnov Čintamani5 in galaktičnih kamnov Čintamani6 ter jih krepijo.

Galaktična centralna rasa je aktivirala tudi mirujoče vesoljske ladje iz obdobja Atlantide, ki so zakopane pod kompleksom Giza, pod amazonsko džunglo, na Antarktiki in drugih lokacijah. Te vesoljske ladje se zdaj povezujejo s planetarnim energetskim omrežjem in ga povezujejo z vmesnimi vesoljskimi postajami, ki jih je Galaktična centralna rasa zgradila v starodavnih časih in ki se raztezajo po celotnem Osončju.

Ponovno so aktivirali tudi območje kanjona Chaco:

https://jamesmahu.com/wingmakers-com/about/ancient-arrow-site/

Zaradi vseh teh pooblastil so sile Luči lahko povečale jakost tehnologije Mjolnir7 na 10-12 %.
Le teden dni nas loči od vstopa Plutona v znamenje Vodnarja in kriminalna kabala8 je v globokem strahu, zato načrtujejo ponastavitev sistema preko globalnega kibernetskega napada:

https://alt-market.us/obamas-weird-new-movie-and-americas-extreme-vulnerability-to-cyber-attack/

in preživeti to ponastavitev v svojih bunkerjih:

https://modernity.news/2024/01/09/mega-rich-are-forcing-out-millionaires-on-billionaires-bunker-island/

V zadnjem desetletju sem prejel več poročil, da mega bogati berejo moj blog in da sem jim uspel vcepiti nekaj iskrenega strahu pred Dogodkom:

https://www.youtube.com/watch?v=vEk79bjYnv0

Medtem, ko Pluton prečka zadnjo stopinjo znamenja Kozoroga pred vstopom v znamenje Vodnarja, se že pojavljajo znaki, ki namigujejo na Razkritje:

https://twitter.com/wow36932525/status/1742506832147464447

Obstajajo tudi prvi poskusi, da bi človeštvo postalo medzvezdno:

https://www.universetoday.com/165116/nasa-selects-bold-proposal-to-swarm-proxima-centauri-with-tiny-probes/

Pluton vstopi v znamenje Vodnarja 20. in 21. januarja, vi pa lahko sodelujete pri tem energijsko močnem dogodku s sledečo meditacijo:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12791062294.html

Leto 2024 bo ključno leto za ZDA, kar bo vplivalo na planetarno situacijo, saj bo 08. 04. 2024 nastopil popoln Sončev mrk, 05. 11. 2024 pa volitve.

Za delavce Luči je zelo pomembno, da v tem letu v ZDA čim bolj zasidrajo Svetlobo. Zato vabim vse, da se udeležijo naše konference Povzdignjenja9 v Phoenixu, kjer bodo objavljene pomembne informacije o ZDA in letu 2024:

https://2012portal.events/events/ascension-conference-phoenix-arizona-usa-2024/

Ljudje so dobrodošli tudi na iniciacijo v zdravilne zvezdne žarke zvezdnih in žarke Mojstrov Modrosti10 mojstrov, ki bodo odprli njihov osrednji kanal in jih pripravili na močne energije, ki bodo v prihodnjih mesecih in letih dosegle ta planet:

https://2012portal.events/events/ray-initiations-phoenix-arizona-usa-2024/

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 13:11 

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


----------------------------------------------------------------------- 

Opombe prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 Kuiperjev pas (včasih imenovan Edgeworthov pas ali Edgeworth-Kuiperjev pas) – asteroidno področje v Osončju, ki se razteza od Neptunovega tira (na 30 astronomskih enot) do 50 a.e. od Sonca in je bližji od Oortovega oblaka. V pasu naj bi nastajali kometi. Več na https://sl.wikipedia.org/wiki/Kuiperjev_pas.

3 BRICS – zveza  (aliansa) petih večjih vzhajajočih nacionalnih ekonomij, med katere spadajo Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska in Južna Afrika.

4 Galaktično centralno Sonce nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

5 Čintamani ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

6 Galaktični Čintamani – sveti kamen, ki je neposredno prepojen z energijami Galaktičnega centralnega Sonca. Od vseh kamnov, ki so trenutno na voljo na površju planeta, je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco, celo višjo od običajnega kamna Čintamani. Nahajališče teh kamnov je na drugem mestu od običajnih kamnov Čintamani, izvirajo pa ne iz zvezdnega sistema Sirij, ampak iz področja bližje galaktičnemu središču. Več na: https://cintamanigalactic.blogspot.com/2023/01/galactic-cintamani.html.

7 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

8 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

9 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

10 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji

  1. Hvala za prijazno in Po/učno....posredovanje...
    Hvala

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar