Aldebaranci

Ponedeljek, 27. 11. 2023

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/11/aldebarans.html)

Bilo je že poročano, da je približno 80 % vseh predstavnikov različnih galaktičnih ras zapustilo to Osončje, da bi se pozdravili in da so ostala le najmočnejša in najbolj učinkovita bitja, ki bodo pomagala pri osvoboditvi tega planeta.

Plejadčani so se kolektivno odločili, da ne bodo več glavna rasa, ki bo vzpostavila Prvi stik s človeštvom. Bolj se bodo osredotočili na zelo specifično pomoč tistim delavcem Luči in bojevnikom Luči, ki so odprti za njihovo prisotnost in lahko učinkovito sodelujejo z njimi. Velik del ekip Plejadskega poveljstva 12:21, ekip plejadskih tahionskih komor, ekip plejadskega planetarnega omrežja Luči in ekip satelitskih krožnikov Prvega stika bo ostal aktiven in bo dejansko postal učinkovitejši.

Plejadske znanstvene ekipe so razvile novo napredno tehnologijo, ki temelji na kvantno prepletenih svetlobnih tunelih. Upajo, da bo ta nova tehnologija delavce Luči bolje zaščitila pred neprestanimi napadi Teme. Ta nova tehnologija bo začela oživljati tudi planetarno svetlobno omrežje, ki se je avgusta 2019 s propadom časovnice beta v veliki meri sesul. V tem času so številni portali, ki vodijo do površja planeta, prenehali delovati, zdaj pa bodo ti portali ponovno aktivirani.

Plejadčani so zdaj tudi kolektivno sprejeli natančne protokole za interakcijo z delavci Luči na površju planeta, da bi se izognili kulturnim nesporazumom, do katerih lahko pride med ljubečo in čutno plejadsko raso ter pogosto nezaupljivim in travmatiziranim prebivalstvom s površja:

In videla sem ladjo od znotraj. Notranjost ladje je bila čudovita. Pogovarjala sem se in sklepala prijateljstva in na koncu sem se znašla na robu jezera, obdanega z naravo. Videlo se je, da je bilo v notranjosti ladje in ne v pravi naravi. Smejala sem se z nekom, ki je bil tam. Nenadoma sta me hčerki potrepljali in me zbudili. Ugotovila sem, da se mi je spomin hitro izbrisal in vpričo njih sem zavzdihnila: "Ah dajte no!!! Mislim resno, zakaj mi brišete spomin?'' Prebudila sem se. Zato se spominjam samo stvari, ki sem vam jih napisala. O ladji in njeni notranjosti se nisem spomnila ničesar, razen zadnje podobe jezera in narave v notranjosti ladje.

Moje sanje so postajale vse bolj žive in lažje sem si jih zapomnila.

Neke noči sem imela rahlo zaskrbljujoče sanje;

Sanjala sem, da sem videla lepega visokega moškega, ki je meril 190 cm ali manj. Imel je do ramen dolge valovite temno rjave lase ter brado na obrazu. Imel je zelo prijeten obraz. Nosil je črna oblačila. Počasi in zelo zelo čutno se mi je približal in me na koncu prislonil ob steno. Ni me poljubil ali se me dotaknil, vendar se je njegovo telo dotikalo mojega. Globoko me je pogledal v oči in zdelo se je, da si me je resnično zaželel. Svoje prste je prepletel z mojimi in začutila sem nenadzorovano noro poželenje. Toda obvladala sem se in mu zabrusila: "Ne zanimajo me nikakršni občasni doživljaji s fanti, ki nato odidejo in pustijo za seboj strto srce!" In takoj se je umaknil.

Bil je videti povsem plejadski. Imel je plejadske obrazne poteze.


Plejadčani so se tudi odločili, da bodo postavili določene meje in po Dogodku ne bodo več sprejemali zmerjanj s strani maščevalnih "bojevnikov Luči". Veliko primerov takšnega vedenja je bilo mogoče zaslediti v komentarjih mojega bloga. Sile Luči si po svojih močeh prizadevajo pomagati prebivalcem na površju, čeprav jim to ni treba početi, sledeči pristop pa bi bil veliko učinkovitejši:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12824135902.html

https://zmagaluci.blogspot.com/p/deklaracija-za-podporo-sil-luci.html

Po Dogodku se bodo Plejadčani osredotočili predvsem na pomoč najnaprednejšim delavcem Luči, ki bodo vzpostavljali mandale dušnih družin znotraj Otokov Luči.

Milijarde ljudi, ki so bili evakuirani z eteričnih in astralnih ravni Zemlje in zdaj živijo na planetu v zvezdni kopici Plejad1, bodo šli skozi proces selekcije. Tisti ljudje, ki čutijo usklajenost z angelsko prisotnostjo in so odprti za duhovno rast, bodo ostali na tem planetu, preostanek človeštva pa bo prepeljan na planet v zvezdnem sistemu Aldebaran2, ki ga zdaj pripravljajo zanje.

Aldebaranci so prav tako zvezdna rasa, ki se je odločila, da bo glavna rasa, ki se bo predstavila človeštvu na površju Zemlje ob Prvem stiku in je nadomestila vlogo, ki so jo imeli doslej Plejadčani.

Aldebaranci so sestrska rasa Plejadčanom in so jim precej podobni, le da se nekoliko bolj osredotočajo na tehnologijo in vsebujejo nekoliko več moške energije.

Po padcu Atlantide so Aldebaranci v zgodovini človeštva večkrat pomagali človeštvu na površju Zemlje, saj so jim prinesli tehnologijo in izboljšali njihov genski kod:

https://biblia.com/bible/esv/genesis/6/1-4

Svojo vibracijsko frekvenco so v sovražnem okolju na površju Zemlje ohranjali z ustanovitvijo harema (kar pomeni sveti, zaprti, zaščiteni prostor):

https://www.knowingdaily.com/latest-discovery-the-true-origin-of-m%D1%83%D1%95te%D0%B3%D1%96o%E1%B4%9C%D1%95-and-the-ancient-history-of-the-harem/

Plejadčanom so pomagali pri gradnji piramidnega kompleksa Xian na Kitajskem, precej dejavni pa so bili tudi v pred-dinastičnem Egiptu:

https://anzoboma82.wixsite.com/ancientstarmaps/far-east-2

Ustanovili so Vedsko civilizacijo v Tamil Naduju, drugo pa v Radžastanu in Gudžaratu. V starodavni Indiji so ustanovili Ramov imperij in mesto Dwarka:

http://mahabharata-research.com/about%20the%20epic/the%20lost%20city%20of%20dwarka.html

 

Ter Sumerski imperij z mestom Uruk, ki je sedaj znan kot Warka:

https://en.wikipedia.org/wiki/Uruk

Z Drakonci so bíli nuklearno vojno in izgubili:  

http://www.mysteryofindia.com/2014/08/myth-of-ancient-nuclear-war.html

Po tej vojni in posledičnem potopu leta 3114 p.n.št., se je njihov vpliv na površju planeta močno zmanjšal.

Večina jih je morala po ukazu gospodarjev karantene zapustiti Osončje, nekateri pa so uspeli priti do podzemlja in se pridružiti omrežju Agarte, jo okrepili in razširili. Tam so bili dejavni vse do leta 1996, ko so temne sile zajele vse podzemne Aldebarance ali pa so bili prisiljeni zapustiti Osončje:

https://en.wikipedia.org/wiki/Vril

V poznejši zgodovini je bil njihov vpliv na površju omejen. Navezali so stik s cesarjem Wujem, pod katerim je dinastija Han na starodavnem Kitajskem dosegla vrhunec:

https://en.wikipedia.org/wiki/Emperor_Wu_of_Han

V času dinastije Han so uvedli ogledala TLV kot miniaturne portale, preko katerih so se ljudje lahko povezovali z višjimi dimenzijami:

https://en.wikipedia.org/wiki/TLV_mirror

Navezali so stik z Li Yuanom, ustanoviteljem dinastije Tang:

https://en.wikipedia.org/wiki/Emperor_Gaozu_of_Tang

V času dinastije Tang so imeli pomembno vlogo pri rasti in razvoju mesta Chang'an, ki je bilo glavno mesto kitajske dinastije Tang in se nahaja nedaleč stran od piramid v Xianu:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chang%27an

Od takrat so občasno stopili v stik z družino Li, eno najpomembnejših kitajskih družin belih rodbin.
Prav tako so se infiltrirali in občasno inkarnirali v družino črnih rodbin Aldobrandini, kjer so na skrivaj ohranjali misterije Boginje:

https://en.wikipedia.org/wiki/Aldobrandini_Wedding

V 20. stol. so preko Marije Oršić zagnali tajni vesoljski program:

https://en.everybodywiki.com/Maria_Orsic

Čeprav v preteklosti niso bili vedno povsem predani Svetlobi, jih je velika invazija Arhontov leta 1996 popolnoma streznila in zdaj so predani člani Galaktične konfederacije.

V času, ko so se bili Aldebaranci pred več kot 5000 leti prisiljeni umakniti s površja, kar je bil tudi čas, ko je vzhajajoči Aldebaran zaznamoval pomladansko enakonočje, so na območje Tibeta poslali udarno telo:

https://www.scirp.org/journal/paperinformation.aspx?paperid=88787

To udarno telo je prineslo številne čudovite rjavkasto zlato zelene tektite3, ki izvirajo iz Aldebarana in jih menihi in nabiralci zelišč zelo redko najdejo v trikotniku med Selincuo, Namucuo in CuoNa v Tibetu.

Ti tibetanski tektiti se zdaj v fazi aktivacije s tehnologijo ATVOR in pomagajo Aldebarancem, da svoje energije zasidrajo v svetlobno omrežje na površju planeta.

Obstajajo tudi druge vrste tibetanskih tektitov, ki so jih našli na drugih lokacijah v Tibetu in izvirajo iz drugih zvezdnih sistemov, o katerih bom več povedal v eni izmed prihodnjih objav.

Naša konferenca v Chiang Maiju je bila zelo uspešna, vsled nje pa je potekalo veliko podzemnih in nezemeljskih aktivnosti:

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/2681714/moderate-earthquake-hits-mae-hong-son 

Drugi dan konference je s seboj prinesel zelo pomemben preboj glede sidranja energije Boginje na površju planeta z daljnosežnimi posledicami.

Uradni zapiski s konference so na voljo tukaj:

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2023/11/chiang-mai-ascension-conference-day-1.html

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2023/11/chiang-mai-ascension-conference-day-2.html


Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:57 


-----------------------------------------------------------------------


Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter


-----------------------------------------------------------------------


Opombe prevajalke:

1 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

2 Aldebaran – (α Bika (α Tau, α Tauri)) je oranžna orjakinja, ki je od Sonca oddaljena okoli 65 svetlobnih let in se nahaja v ozvezdju Bika. To je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Bika in običajno 14. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu, čeprav v svoji svetlosti variira med magnitudama 0.75 in 0.95. Možno je, da okoli Aldebarana kroži planet nekajkratne velikosti Jupitra. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Aldebaran.

3 Tektit – zelo lep temno svetleč meteorit različnih oblik in velikosti. Okoli sebe oddaja zelo močno oranžno auro in čeprav je na zunaj črn, seveda zaradi zelo zgoščene svetlobe, ki je v njem, pa je v resnici njegova notranjost oranžna, na tankih mestih prehaja v rumeno, celo v zelo nežno zeleno. Tektit deluje z zelo močno energijo in močno frekvenčno vibracijo OM, ter okoli sebe prežame vse trdovratno trmasto in neupogljivo. Povzeto iz: http://www.moldavit.si/tektit.html.

Komentarji