Sveže novice o situaciji

Četrtek, 08. 06. 2023 

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/06/situation-update.html)

Sile Luči so dosegle preboj na eterični ravni. Uspelo jim je uničiti temno omrežje skupine Himera1 / Gospodarjev Karme na eterični ravni z vsemi njihovimi tehnologijami, pri čemer so ujeli večino eteričnih entitet Himere / Gospodarjev Karme ter jih odpeljali v Galaktično centralno Sonce, zelo malo članov skupine Himera pa je prebegnilo na fizično raven v klonirana telesa preko jame DARPA2. Tako je fizična raven na površju tega planeta zdaj edina lokacija pod temnim nadzorom.

Nekaj preostalih temnih entitet na eterični ravni je neorganiziranih, na begu in niso več del temnega omrežja. Ker eteričnega nadzornega omrežja Gospodarjev Karme ni več, ljudje niso več prisiljeni v inkarnacijo in se zdaj inkarnirajo predvsem na podlagi svojih zavestnih ali podzavestnih vzgibov. Eterična raven še vedno izgleda kot povojno območje, duhovni vodniki niso prisotni in naključni oblaki anomalije3 še vedno vsebujejo temne entitete, ki še niso bile odstranjene. Človeška bitja, ki umrejo, lahko ali pa ne gredo skozi eterično raven nepoškodovana po procesu smrti na relativno svetlejšo astralno raven, odvisno od njihove stopnje zavedanja in njihovega čustvenega stanja.

Fizični biočipi so v postopku odstranjevanja in to bo trajalo še nekaj časa. Da bi zmanjšali moč, ki jo imajo ti biočipi na človeški miselni proces, sile Luči priporočajo to tehniko:

https://dokumen.pub/mind-clearing-the-key-to-mindfulness-mastery-1849053073-9781849053075.html

Tudi subkvantna anomalija je v teku čiščenja, vendar se je izkazala za gostejšo in zahtevnejšo od pričakovanj. Ta anomalija je glavni vir negativnih izkušenj in občutkov ter glavni dejavnik blokiranja Dogodka, saj še vedno v veliki meri blokira pretok Svetlobe iz budične ravni proti površju planeta. Načrt sil Luči je očistiti to anomalijo do te mere, da se tema v prihodnosti nikoli več ne bo mogla manifestirati pod nobenimi pogoji nikjer v vesolju in enkrat za vselej rešiti ta problem:

https://optimaltimeline.blogspot.com/2023/05/sub-quantum-disclosure-also-contains.html

Javna znanost se do določene mere medlo zaveda subkvantne anomalije:

https://en.wikipedia.org/wiki/Trans-Planckian_problem

https://www.space.com/why-physicists-cant-see-inflation-big-bang.html

Veliko informacij o subkvantni anomaliji mora za zdaj ostati prikritih in upajmo, da se jih bo populaciji na površju razkrilo, ko bodo razmere to dopuščale.

Povem lahko samo, da je subkvantna anomalija tako rekoč vseprisotna zunaj običajnega prostor-časa in lokalno vpliva na kvantne fluktuacije do te mere, da temna zavest ustvari tenzorsko polje med budično in fizično ravnjo. Preprosto rečeno, obstaja zelo majhen vpliv subkvatne anomalije po vsem celotnem vesolju, majhen do srednji vpliv v našem sončnem sistemu in ogromen vpliv na površju tega planeta, kjer je še vedno prisotnih veliko temnih entitet.

Na površju tega planeta je subkvantno tenzorsko polje tako močno, da je od nastanka karantene pred 26.000 leti naprej skoraj popolnoma popačilo ali celo onemogočalo potovanje po hiperprostoru na in ob površju tega planeta. Moč tega tenzorskega polja se je leta 1996 in v letih po tem mnogokrat povečala, ker je na planet prispelo veliko temnih entitet. Pravzaprav je to polje postalo tako močno, da se je zložilo samo vase in oblikovalo kolektor zaprte zanke, kar je drastično okrepilo karanteno.

To tenzorsko polje predstavlja resne navigacijske težave za medzvezdna plovila, saj zaradi anomalije ne morejo varno delovati v hiperprostoru blizu površja planeta, če pa letijo v običajnem prostor-času, jih velikokrat sestrelijo.

Ta sestreljena plovila so tema razkritja žvižgača v javnih medijih, ki se je zgodilo pred nekaj dnevi, ravno pravšnji čas, da Pluton v znamenju Vodnarja naredi prvi korak k Razkritju in Prvemu stiku, preden zapusti znamenje Vodnarja 11. junija:

https://thedebrief.org/intelligence-officials-say-u-s-has-retrieved-non-human-craft/

https://nypost.com/2023/06/06/us-collects-intact-ufo-crafts-in-secret-program-report/

Nekaj dni kasneje je še en živžgač podal podrobnejše informacije:

https://public.substack.com/p/us-has-12-or-more-alien-space-craft

Vse to že ima politične posledice:

https://www.theepochtimes.com/lawmakers-call-for-transparency-after-whistleblower-alleges-us-has-recovered-alien-craft_5315742.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge

Tucker Carlson se je v svojem prvem monologu na Twitterju, ki si ga je ogledalo preko 100 milijonov ljudi, dotaknil problema medijske cenzure o fenomenu NLP-jev:  

https://www.zerohedge.com/political/tucker-carlsons-twitter-debut-goes-mega-viral-crushes-ratings-while-taylor-lorenz-makes

Betelgeza4, svetla zvezda v ozvezdju Oriona5, ponovno kaže znake, da bo morda kmalu prešla v fazo supernove:

https://www.universetoday.com/161751/betelgeuse-is-almost-50-brighter-than-normal-whats-going-on/

Ali žarek dviguje samo mene? Kako se izognete dvigovanju listov in ostalih stvari? Če sezujem svoje čevlje, ali bodo padli? Ali moja teža vleče vašo ladjo navzdol? Kaj se zgodi, če netopir poleti skozi žarek? Hej, zakaj ima vaša ladja te utripajoče luči? Ali…

Sile Luči so sporočile, da je lahko proces Dogodka veliko bolj kaotičen, kot je bilo prvotno pričakovano. Sam Dogodek bo vključeval množične aretacije več kot 400.000 članov kriminalne kabale6, finančno ponastavitev in objavo podatkov o obstoju kriminalne kabale na površju planeta, tajnih vesoljskih programov in dobronamernih izvenzemeljskih ras. Ta celoten proces bo trajal približno teden ali dva, v tem času pa morajo distribucijski kanali za vodo, hrano, elektriko in internet ostati večinoma nedotaknjeni. En del človeške populacije na površju ne bo dobro prenesel procesa Dogodka, veliko bo disfunkcionalnega vedenja:

https://clifhigh.substack.com/p/the-flip-is-near

Zaradi tega bodo informacije o prihajajočem premiku polov prebivalstvu na površju podane postopoma, šele po začetnem obdobju enega ali dveh tednov, ko bodo distribucijske verige že v veliki meri stabilizirane.

Po Dogodku bodo Plejadčani s svojo tehnologijo na površju začeli ustvarjati Otoke Luči in to bodo edina zares mirna območja na planetu, ko bo preostala človeška družba šla skozi precej brutalen proces prebujanja. To obdobje naj bi trajalo nekaj mesecev, nato pa bo planet dosegel galaktični superval.

Domnevam, da se bo Dogodek zgodil leta 2025. Sile Luči NISO komentirale mojega poskusa utemeljenega ugibanja in lahko da je pravilno ali pa tudi ne.

Zaenkrat bo v naslednjih nekaj mesecih poudarek na čiščenju subkvantne anomalije in biočipov, od septembra/oktobra naprej, pa bodo lahko stvari postale bolj zanimive.

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:44

 


Vabljeni na našo stran na Facebooku:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052

Toplo vabljeni na Facebook stran Tahionske komore v Ljubljani:

https://www.facebook.com/tahioncenter



Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 DARPA Agencija za napredne obrambne analize ZDA (ang. Defense Advanced Research Projects Agency - DARPA) – agencija ameriškega Ministrstva za obrambo, ki je zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Ustanovljena je bila leta 1958 kot odziv na sovjetski Sputnik. Naloga agencije DARPA je ohraniti vojaško tehnološko prednost Združenih držav Amerike. Ima okoli 240 zaposlenih (od tega 140 strokovnjakov) in upravlja z okoli 2 milijardi dolarjev letno. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Agencija_za_napredne_obrambne_analize_ZDA in https://en.wikipedia.org/wiki/DARPA.

3 anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 Betelgeza (α Oriona, (Alfa Ori, α Ori)) – rdeča super velikanka spektralnega tipa M1-2 in ena največjih zvezd vidnih s prostim očesom. Če bi se Beltegeza nahajala na sredini našega Osončja, bi se njeno površje nahajalo onkraj asteroidnega pasu in bi tako zajemala tirnice Merkurja, Venere, Zemlje, Marsa in verjetno Jupitra.  Je enajsta najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in za Rigelom druga najsvetlejša zvezda v ozvezdju Oriona. Beltegeza je rdečkasta semiregularna zvezda spremenljivka, katere navidezna magnituda variira med +0.0 in +1.3 ter ima tako največji razpon med vsemi zvezdami prve magnitude. V bližnje infrardečih valovnih dolžinah, je Beltegeza najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Začenši z oktobrom leta 2019, je Beltegeza vidno otemnela. Njena svetlost je do januarja 2020 padla z magnitude 0,5 na magnitudo 1,5. Navkljub špekulacijam, da nenadno temnenje nakazuje, da bi Beltegeza lahko kmalu eksplodirala kot supernova, se astrofiziki nagibajo k bolj običajnim vzrokom.

5 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

6 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji