Predhodno poročilo o aktivaciji portala Svetlobe

Ponedeljek, 01. 05. 2023

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na:https://2012portal.blogspot.com/2023/05/portal-of-light-activation-preliminary.html)

S tem se vas obvešča, da smo dosegli kritično število sodelujočih. Celotno poročilo bo objavljeno čez okoli dva tedna. 

Poskrbeli bomo, da bo energija še naprej tekla. Jutri ste se nam vabljeni pridružiti na meditacijo portala Svetlobe ob velikem trigonu1:

https://www.youtube.com/watch?v=JdubQX_bnUs

In v petek na meditacijo portala Svetlobe ob prazniku Wesak:

https://www.youtube.com/watch?v=E179i5xexOQ

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 12:47 


Opomba prevajalke:

trigon - v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata v razdalji 120° drug od drugega ali 1/3 kroga. Trigon je aspekt, ki deluje najbolj pozitivno, izhaja iz števila 3. Tri predstavlja združitev dveh nasprotij oz. vzpostavitev harmonije med dvema nasprotujočima si principoma. Planeti, ki so povezani v tem trikotniku, pri posamezniku ne delajo težav in stvari se z lahkoto uredijo. Potencialna možnost dvojnosti je tako realizirana z neko akcijo, z aktualizacijo dveh principov s pomočjo tretjega. Tako je spet vzpostavljena harmonija, celota. Tri tako predstavlja kreativnost, je število pozitivnosti, akcije. Trigon je  aspekt harmonije, spontane aktivnosti, življenja kot takega. Konkretno se principa dveh planetov v trigonu realizirata spontano, brez težav. Trigon je bil od nekdaj “srečen” aspekt, saj nudi možnosti za srečo, vodi k lenobi, nedejavnosti, zadovoljstvu z že obstoječim, samozadostnosti in samozadovoljstvu. Trigoni nakazujejo harmonijo, lahkotnost srečo in duhovni napredek. (Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.)

Komentarji