Intervju s Cobro o tahionskih komorah, 2. del

Prepis intervjuja v angleščini je bil izvorno objavljen na: https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-2nd-partchamber-tachyons/

Posnetek intervjuja je tukaj: https://odysee.com/@jardindespleiades:a/interview-chamber-tachyons,-2:8


Sledi prepis intervjuja:

Rhona: Pozdrav vsem skupaj. Sem Ronna iz Ericove tahionske1 komore blizu Poitiersa v Franciji. Midva sva že govorila, ta današnji intervju bo namreč drugi v nizu o tahionskih komorah, kjer bomo še naprej poglabljali naše razumevanje o tahionskih komorah. Predlagamo, da ljudje, ki so slišali prvi intervju… ki pravzaprav še niso slišali prvega intervjuja, da prisluhnejo prvemu, preden poslušajo tega, povezava pa bo podana, ko zaključimo. Torej najlepša hvala, ker ste privolili v ta intervju o tahionskih komorah, ki bo razdeljen na dva dela: zgodovino in Genezo ter na to, kako deluje in kako potekajo tretmaji. Pa začnimo: kako dolgo že obstajajo tahionske komore v vesolju?

Cobra: Tahionske komore obstajajo že vsaj na stotine milijonov let, od takrat, ko so napredne kozmične civilizacije odkrile tahione in jih uporabile za tahionske komore.

Rhona: Ok. Katere različne civilizacije galaktičnih bitij uporabljajo tahionske komore?

Cobra: Rekel bi, da vse galaktične civilizacije, ki dosežejo določen prag evolucije na duhovni in tehnološki ravni, uporabljajo tahione, ker so tahioni delci, ki so neposredno povezani z Izvorom in so dejansko prva manifestirana materija v tem vesolju.

Rhona: Ok in kaj v tem trenutku uporaba tahionske komore naredi posameznikom, če vemo, da jih upravljajo ta zelo duhovno razvita bitja?

Cobra: Pomaga pri duhovnem razvoju tistih posameznikov, ki uporabljajo tahionsko komoro in seveda pomaga tudi pri zdravljenju njihovih situacij, njihovih teles, njihovih čustev, njihovega uma, njihove celotne sestave.

Rhona: Ok. Ali se tahionske komore razlikujejo glede na to, katera druga galaktična civilizacija jih uporablja?

Cobra: Seveda se dejanska zasnova lahko razlikuje, vendar osnovna tehnologija… obstaja nekaj načel, ki temeljijo na napredni fiziki, ki se ne spreminjajo.

Rhona: Ok. Kdaj so na Zemljo prispele prve tahionske komore?

Cobra: Pravzaprav so bile tukaj tudi pred več sto milijoni let, ko Zemljo obiskale prejšnje kozmične civilizacije. Toda bolj nedavno so bile prisotne v Atlantidi.

Rhona: Ok. Katere civilizacije so jih prinesle na Zemljo?

Cobra: Plejadčani in Sirijčani so jih prinesli na Zemljo v Atlantido.

Rhona: Ok in kje so do njih lahko dostopali? Na kateri vrsti lokacij?

Cobra: Uporabljali so jih v zdravilnih templjih, v iniciacijskih templjih in tudi v nekaterih zasebnih domovih.

Rhona: Ok. Ali so izginile, ko je bila vzpostavljena karantena?

Cobra: V bistvu se je zgodilo to, da je bila prekinjena kvantna povezava med površjem planeta in tahionskim poljem. Torej te povezave ni bilo več in tahionske komore niso bile več uporabne. Od vzpostavitve karantene naprej je bilo še vedno nekaj delno delujočih tahionskih komor, predvsem v templjih, vendar je vse to izginilo, vse to je bilo popolnoma uničeno pred približno 2000 leti.

Rhona: Ok. Preidimo na temo piramid. Ali danes obstajajo piramide, ki so v določenem odstotku aktivirane?

Cobra: Rekel bi, da so piramide, ki so bile zgrajene v Atlantidi, na primer Velike piramide v Egiptu, še vedno nekaj malega povezane s tahionskim poljem.

Rhona: Ali se tahionske komore energetsko povezujejo s piramidami, templji in drugimi energijsko močnimi konstrukcijami?

Cobra: Vse tahionske komore, ki jih gradimo, so povezane s planetarnim omrežjem Luči, tako da so vse povezane tudi s templji in piramidami ter drugimi lokacijami.

Rhona: In kaj je cilj tega?

Cobra: Da se okrepi omrežje Svetlobe okoli planeta.

Rhona: Ok. Ali nam lahko v povezavi s tahionsko energijo poveste kaj o Majih in drugih povezanih civilizacijah? Kakšna je ali je bila njihova povezava z Izvorom in tahionsko energijo?

Cobra: Maji so bili povezani s Plejadčani in so do določene mere vedeli za obstoj tahionskih komor.

Rhona: Ah, ok. Torej so bili povezani. Kakšna je trenutno povezava, energijsko pravilo med tahionskimi komorami in Agarto?

Cobra: V agartskem omrežju je trenutno veliko tahionskih komor precej aktivnih in podpirajo planetarno omrežje Svetlobe.

Rhona: Ok in ali obstaja določena vrsta tahionske komore v Agarti?

Cobra: Oni uporabljajo nekaj tahionskih komor, ki temeljijo na stari atlantidski tehnologiji in v nekaterih redkih primerih obstajajo tam tudi plejadske tahionske komore.

Rhona: Ok in kakšna je interakcija med tahionskimi komorami na površju planeta in portalom v središču Zemlje?

Cobra: Tahionske komore so povezane tako z, rekel bi, virom tahionskega polja visoko na nebu, kot tudi s portalom v središču Zemlje in to ustvarja steber tahionske energije, ki teče skozi komoro.

Rhona: Ok. Hvala za prvi del tega intervjuja in zdaj greva na naslednjega, ki bo nekoliko daljši. Torej, kako delujejo in tretmaji. Tehnologija tahionske komore, kot ste pravkar povedali, je zelo starodavna. Zakaj je torej tehnologija tahionske komore postala na voljo šele pred kratkim?

Cobra: Ker človeštvo prej ni bilo pripravljeno. Človeštvu je bilo dejansko to ponujeno že prej, a ni bilo zanimanja, ni bilo dojemljivosti. Takoj ko je bila zavest pripravljena, so se lahko tahionske komore razširile po vsem svetu.

Rhona: Logično. Torej, na drugo temo: ko je zakopan kamen čintamani2, se tam zasidra tudi angelsko bitje. Kakšna je razlika med tema dvema vrstama angelskih bitij? Med tistimi v tahionski komori in tistimi ob kamnih čintamani?

Cobra: Angelska bitja, ki delajo s tahionskimi komorami, so osredotočena na zdravljenje človeka, ki je podvržen procesu zdravljenja v tahionski komori, angeli ob kamnih čintamani pa so bolj osredotočeni na sidranje Svetlobe v planetarno omrežje.

Rhona: Ok. Kakšna je vloga tahionske komore in tehnologije Mjolnir3?

Cobra: Ni v najvišjem namenu odgovoriti na to vprašanje.

Rhona: Ok. Torej predstavljam si, da so tahionske komore na Zemlji povezane. Kakšen je namen te povezave in ali je to nekaj podobnega povezavi med Budičnimi stolpi?

Cobra: Kot sem že dejal, je namen te povezave okrepiti in razširiti planetarno omrežje Svetlobe.

Rhona: Ali se povezujejo tudi z drugimi tahionskimi komorami po galaksiji?

Cobra: Da, vse tahionske komore so kot del planetarnega energijskega omrežja vertikalno povezane z omrežjem tahionskih komor, oz. bi celo rekel z galaktičnim omrežjem Svetlobe, ki obstaja po celotni galaksiji.

Rhona: Ok. Kako tahionske sobe pomagajo bitjem iz nevidnega sveta?

Cobra: Da, bitja iz nevidnega sveta se včasih lahko povežejo s tahionsko komoro. Ker pa večina teh bitij obstaja daleč v naravi, daleč stran od človeških naselij, to ni tako pogosto.

Rhona: Hmm. Ok. Tahionska komora je tehnologija. Lahko jo smatramo kot nastavljanje zelo delikatne, natančne ure. Varuh komore jamči za njeno pravilno delovanje tako, da se ne dotika ničesar, kar je v komori in da ne dodaja nobenih drugih elementov. Ko je vse tako, kot mora biti, komora deluje brezhibno. Ali lahko tema pokvari tahionsko komoro in če da, kako?

Cobra: Če je ne spremenite na noben način, tahionske komore tema ne more pokvariti. Če pa seveda spremenite kateregakoli izmed elementov, potem osnovna zaščita komore izgine.

Rhona: Da. Logično. Ali tahionska komora med seanso odstrani sledeče entitete: reptile, raztelešene duše (človeške in živalske), entitete, povezane s čarovništvom, miselne oblike, Egregorje4, elementale, entitete, povezane z boleznimi, Nevidne na mentalni planjavi? Ali obstajajo še kakšne druge entitete, ki jih komora lahko odstrani?

Cobra: Tahionska komora lahko odstrani vse te entitete med seanso zdravljenja in to je ena izmed prednosti komore, to je eden najpomembnejših vidikov zdravljenja v komori.

Rhona: Ok. Šibki predeli, ki jih imamo v naših različnih energijskih telesih in ki tem entitetam omogočajo, da se nas držijo, se med seanso ne zaprejo. Torej ena seansa ni dovolj, da bi nas v prihodnosti zaščitila pred ponovnim napadom, ampak moramo še naprej redno delati na sebi. Ali se strinjate s tem?

Cobra: Seveda, ena zdravilna seansa ne more rešiti vseh naših težav, ki smo jih nabrali v tem in preteklih življenjih, a če se boste udeležili nekaj rednih seans, boste zagotovo občutili kar nekaj izboljšanja.

Rhona: Krasno. Naši energetski spomini, naše nizke frekvence, sedanje življenje, preteklo življenje, transgeneracijska kolektivna zavest, imajo energetsko privlačnost. Ko so enkrat spremenjeni, te privlačnosti ne obstajajo več. Na ta način vplivamo na bolj pozitivno prihodnost zase. Je to pravilno?

Cobra: Da.

Rhona: Ok. Po seansi v tahionski sobi se naša lastna energija poveča. Kakšno raven lahko dosežemo?

Cobra: Ni omejitev. Od nas je odvisno, od naše svobodne volje in od naše pripravljenosti, da sprejmemo zdravljenje.

Rhona: Ok. Ali torej vsi ljudje, ki uporabljajo (tahionsko) sobo, prispevajo k dvigovanju vibracij Zemlje in njenih prebivalcev ter tudi k njeni osvoboditvi?

Cobra: Da, seveda.

Rhona: Čudovito. Iz radovednosti, kaj bi se zgodilo, če bi opravili tahionsko seanso za osebo, ki je že davno zapustila fizično raven? Kako lahko tahionska komora deluje na njih?

Cobra: To je možno. Ta razinkarnirana oseba lahko poišče zdravljenje v tahionski komori, na primer če ima težave pri prehodu na višje ravni, za sprostitev navezanosti, ki jo vežejo na Zemljo in razrešitev notranjih težav, kar lahko tudi pomaga.

Rhona: Oh, torej, kako je to možno narediti?

Cobra: Pred seanso zdravljenja morate opraviti obred ali kratko meditacijo in povabiti to bitje, če veste, če je … eden od, vaših ljubljenih, ki je že umrl, ga ali jo povabite v komoro ob določenem dogovorjenem času in komora bo opravila svoje.

Rhona: Bi bila oseba v tahionski komori s pokojnikom ali bi bil pokojnik sam?

Cobra: Oboje je možno. Odvisno je od vas.

Rhona: Ok. Kaj se torej zgodi med človekovo prvo seanso in prvo povezavo s (tahionsko) sobo?

Cobra: V prvi seansi običajno bitje Luči skenira energetsko polje in fizično telo te osebe ter prilagodi zdravilno frekvenco in izvede prvo zdravilno seanso.

Rhona: Ali je to morda razlog, zakaj ljudje po prvi ali drugi seansi zelo pogosto dajejo povratne informacije, da imajo takrat najmočnejše občutke, čeprav temu včasih ni tako?

Cobra: Običajno ljudje že zelo dolgo niso bili izpostavljeni tahionski energiji in prva izpostavljenost je seveda običajno najbolj intenzivna. To je tako, kot če nekaj dni ne bi pili vode in prva kapljica vode je seveda najbolj intenzivna.

Rhona: Ok. Med seanso oseba torej pride v stik z različnimi svetlobnimi frekvencami. Ali se lahko v prihodnje zlahka ponovno povežejo s tem preko meditacije ali tako, da se čustveno in miselno prepustijo?

Cobra: Lahko do določene mere, a brez pomoči komore bodo potrebovali nekaj časa, nekaj prakse, na primer redno prakso meditiranja, da ohranijo to frekvenco.

Rhona: Ok. Komentar našega prijatelja, dr. Mac Namare: “Pri nekaterih ljudeh sem videl čudežna dogajanja in zdi se, da je prišlo do spremembe v gravitacijskem polju in celo v časovnici, ki jo doživlja stranka; namreč zdi se, da se je čas močno pospešil ali upočasnil, tudi po samo eni seansi. Zdi se, da ljudje veliko bolj žarijo in imajo iskrive oči.” Nam lahko poveste o podaljšanju časa v komori pri ljudeh s hudimi boleznimi in če je možno, koliko časa priporočate?

Cobra: Običajno tega ne bi priporočal, ker je dodeljenih 20 minut optimalen čas za ljudi, da integrirajo to količino tahionske energije. Zato ne bi priporočal podaljšanja časa.

Rhona: Ok, ok, odlično. Torej, kar zadeva živali, ali nam lahko pojasnite, kako energijsko delujejo v primerjavi z ljudmi?

Cobra: Ali lahko preoblikujete to vprašanje?

Rhona: Ampak pri živalih, ki so podvržene tahionski seansi, se zdi, da gre za drugačno energijsko reakcijo oz. enostavnejšo, toda ali imate vi s tem kakšne izkušnje?

Cobra: Ja, ponavadi je mentalno telo živali veliko manj razvito in so veliko bolj v stiku s svojim čustvenim telesom. Tako so na nek način sposobne začutiti energijo bolj neposredno, jasneje in preprosteje in imajo manj ali skoraj nič psihološkega obrambnega mehanizma. Tako je zdravljenje pri živalih običajno lažje in krajše.

Rhona: Torej, kaj imajo živali od tega, da so nameščene v tahionsko komoro?

Cobra: Ponovno, povrne se jim fizično zdravje, vitalnost in energijsko polje se uravnovesi.

Rhona: Ok in kako deluje na ravni skupine živalskih duš?

Cobra: Če žival določene živalske duše pride v komoro, to pomaga pri evoluciji celotne dušne skupine te določene živali.

Rhona: Ok. Situacija tukaj na Zemlji z vsemi vsadki, črnimi luknjami in primarno anomalijo5, zavira naš napredek, naše zdravljenje. Kot da bi se nekaj našega dela kopičilo. Ko se bo Dogodek zgodil in ko bodo vsi vsadki odstranjeni, ali bomo končno imeli dostop do vseh sadov našega srčnega dela?

Cobra: Ja, končno, po Dogodku ali ko se bodo stvari izboljšale, bomo končno imeli nekaj oprijemljivih rezultatov. In vse delo, ki smo ga opravili, ne bo zaman.

Rhona: Ali lahko pojasnite, kako temne sile ovirajo proces našega zdravljenja, ko smo v nekaterih primerih ponovno harmonizirali določene frekvence?

Cobra: Običajno, ko dosežemo določeno raven, poskušajo napasti, da ponovno znižajo našo vibracijsko frekvenco.

Rhona: Ok. In ali tahionske komore obstajajo na eterični ravni ali na astralni ravni?

Cobra: Tahionske komore naprednih civilizacij obstajajo na fizični, eterični, astralni in mentalni ravni.

Rhona: Ok in v čem se razlikujejo od tahionskih komor, ki jih poznamo na Zemlji?

Cobra: Ok, tahionske komore, ki jih imamo na Zemlji, so, rekel bi, najlažja, najenostavnejša različica tahionske komore, ki je primerna za stopnjo razvoja situacije na površju planeta. Tahionske komore, ki jih imajo sile Luči, so običajno veliko naprednejše.

Rhona: Ok. Ali gredo naša astralna telesa v te komore, ko spimo?

Cobra: Da.

Rhona: Krasno. Ena oseba je po seansi v tahionski komori izrazila dejstvo, da še nikoli ni videla tako čistega kanala. Ali lahko obrazložite čistost moči kanala med komoro in Izvorom?

Cobra: Da, to je dejansko najčistejši možni kanal, saj temelji na kvantni povezavi med Izvorom, virom tahionskega polja in komoro, tako da je to v tem trenutku najčistejši možni kanal na površju planeta.

Rhona: Ok. Nekateri varuhi tahionskih komor dodajo med seanso kvantni fluktuacijski resonator in/ali plejadska zvezdna vrata. To sta edini dodatna predmeta, ki ju lahko postavite na tla tahionske sobe. Kaj delo s kvantnim fluktuacijskim resonatorjem prinaša seansi?

Cobra: Usklajuje kvantno polje, kar do določene mere poveča učinkovitost komore.

Rhona: In kaj seansi prinaša delo s plejadskimi zvezdnimi vrati?

Cobra: K seansi prinaša dodatno plejadsko energijo, ker je sama tahionska komora plejadska tehnologija, plejadska zvezdna vrata pa jo naredijo še nekoliko bolj učinkovito, zato je priporočljivo tudi to.

Rhona: Ok. Zakaj ne priporočate nobenih priprav tik pred, med ali takoj po seansi?

Cobra: Pred seanso se lahko po želji pripravite, na primer s kratko meditacijo, ni pa obvezno. Ljudje lahko glede tega uporabijo svoje lastno vodstvo.

Rhona: In ali svetujete ljudem, da naj ne izvajajo drugih tretmajev isti dan, tudi nekaj dni prej ali pozneje, oz. ni problem, da na isti dan počnejo različne stvari?

Cobra: Ni ravno priporočljivo, saj ima tahionska energija polno učinkovitost, če kot taka deluje sama. Ampak, če morate opraviti druge tretmaje, je to v redu, vendar jih preprosto ne izvajajte... rekel bi, da pustite vsaj nekaj ur, da se postopek integracije vsaj do določene stopnje zaključi, preden greste istega dne na druge tretmaje.

Rhona: Mm-hmm. Ok. Številne tahionske komore po vsem svetu so imele v zadnjem času močan upad pokroviteljstva, od približno jeseni 2022 naprej. Ali veste zakaj?

Cobra: Da, zgodil se je močan napad temnih sil na tahionske komore, ker so le-te res postajale zelo uspešne in (temne sile) so skušale zmanjšati število obiskov, ker so se ljudje zdravili, težave so se reševale.

Rhona: Ali se sile Luči tega zavedajo in kakšne ukrepe so sprejele oz. bi lahko sprejele, da bi nam pomagale rešiti situacijo?

Cobra: Da, tega se zavedajo. Nekaterim ljudem dajejo navodila in en del teh napotkov je ta intervju, ker bo prinesel jasnejše razumevanje o tem, kaj so tahionske komore in ljudje se bodo lahko bolj osveščeno odločali o tahionskih komorah.

Rhona: Hvala. Zdaj pa si za trenutek poglejva medicinske postelje. Ko bo Dogodek mimo in bodo na voljo, kdo bo skrbel za medicinske postelje? Ali bodo to posamezniki, ki bi si tega želeli, ali strokovnjaki, kot so zdravniki, galaktična bitja?

Cobra: Ok, prve medicinske postelje bodo vpeljane po Dogodku in dobilo jih bo, rekel bi, pooblaščeno osebje, ki bo šlo skozi kratko usposabljanje in preverjeno bo, ali je njihova… rekel bi, da bo njihova osebnostna struktura preverjena glede na notranjo korupcijo in na ta način bo ta mreža postelj rasla eksponentno, dokler ne bo dosegla kritičnega števila, tako da bodo lahko ljudje na površju planeta zares ozdraveli.

Rhona: In v kakšnih vrstah struktur bodo na voljo?

Cobra: Ali lahko drugače vprašate to vprašanje?

Rhona: Ali bodo v bolnišnicah? Na posebnih mestih? Bodo v zdravstvenih centrih ali povsem ločeno?

Cobra: To bo šlo skozi različne kanale: šlo bo po uradnih kanalih, po bolnišnicah, po zdravstvenih centrih, po duhovnih zdravilnih centrih, v zasebne domove, v zasebna podjetja. To bo kombinacija vsega tega.

Rhona: Ok. Redno se pogovarjamo o delu s tahionskimi komorami pri harmonizaciji naših različnih energijskih teles. Poglejmo zdaj, kaj nam komora lahko prinese z drugega zornega kota, na primer: nekateri ljudje so med seanso ali celo po seansi omenili, da prejemajo prenose informacij, vendar imajo občutek, da do njih ne morejo dostopati. Lahko to podrobneje obrazložite?

Cobra: Ok, ob tahionski zdravilni seansi sile Luči poskušajo ustvariti energijski kanal s to določeno osebo in včasih poskušajo poslati informacije in na podlagi zavesti tega bitja, te osebe, ki se zdravi, je odvisno, kako uspešno bo ta oseba sprejela prenos.

Rhona: In kaj nam (tahionska) soba lahko priskrbi poleg telesne izboljšave?

Cobra: Lahko priskrbi čustveno zdravljenje, energetsko obnovo, jasnost uma in duhovno povezavo.

Rhona: Hvala. Trenutno je po vsem svetu veliko potresov. V Turčiji sta bila dva, eden v začetku februarja in drugi v začetku tega tedna. Konec januarja ste nas obvestili, da je v teku ponovna aktivacija starodavnega atlantidskega omrežja Svetlobe in da je zelo pomemben vidik tega procesa ponovna aktivacija starodavnih atlantidskih vrtincev Boginje, ki so povezani s starodavnim atlantidskim ekvatorjem. Ali so potresi v Turčiji povezani s temi reaktivacijami?

Cobra: To je en vidik tega, povezani so s tem in tudi z nekaterimi geopolitičnimi situacijami in seveda, na žalost, glede na vire, ti potresi niso bili naravnega izvora.

Rhona: Ok. Ali lahko pojasnite, kaj se dogaja z baloni na vroč zrak v Severni Ameriki in na Kitajskem?

Cobra: To je geopolitična igra ustvarjanja primernih pogojev za svetovno vojno. To je tisto, kar si želijo.

Rhona: Ok, najlepša hvala. To je konec intervjuja. Imate kakšno sporočilo za nas in za pomlad 2023?

Cobra: Ok, pomlad 2023 je izjemno zahteven in izjemno obetaven čas, zato si vsi prizadevajmo zasidrati čim več Svetlobe, da se manifestira maksimalna pozitivna časovnica. Možne so velike stvari, vendar moramo ostati osredotočeni. In zmaga Luči!

Rhona: Čudovito. Torej še enkrat najlepša hvala, ker ste si vzeli čas za nas. Prav tako bi se rada zahvalila Gwen iz jardin des pléiades v Bretagni v Franciji za organizacijo tega drugega intervjuja, Ericu za tehnično podporo iz tahionske komore blizu Poitierja v Franciji in vsem varuhom tahionskih komor, ki si prizadevajo za nastanek novega sveta. Kmalu se slišiva, Cobra in to bomo zaključili z nekaj glasbe.

Cobra: Ok, hvala, adijo.

Rhona: Hvala.

 

 

Opombe prevajalke:

1 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

2 čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

3 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

4 Egregor - nefizična entiteta, ki izhaja iz kolektivnih misli posebne skupine ljudi. Zgodovinsko gledano se je koncept nanašal na angelska bitja ali opazovalce ter specifične obrede in prakse, povezane z njimi, v novejšem času pa se koncept nanaša na psihično manifestacijo ali miselno obliko, ki se pojavi, ko ima katerakoli skupina skupno motivacijo – sestavljena je iz misli skupine in vpliva nanjo. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Egregore.

5 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji