Sveže novice in Cobrina konferenca Povzdignjenja na Tajvanu

Četrtek, 23. 02. 2023

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2023/02/situation-update-and-cobra-ascension.html)

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Sile Luči so začele s čiščenjem primarne anomalije2 na kavzalni ravni (višja mentalna raven).

En vidik te anomalije so črne luknje na kavzalni ravni, ki so bile teleportirane sem iz Rigela3 med leti 1996-1999, sedaj pa izparevajo z uporabo kvantnih topov Mjolnir4.

Še en, zelo zaskrbljujoč vidik kavzalne ravni, so tako imenovani Gospodarji karme. Gospodarji karme so pajkovske entitete skupine Himera, ki so prišle iz galaksije Andromeda5 pred milijoni let skozi portal Rigel in ki so pred 26.000 leti na Zemlji ustvarile matrico, ki je vodila v planetarno karanteno. Mnoge izmed njih so prispele na Zemljo pred skoraj enim milijonom let, skozi celotno obdobje Atlantide pa so prihajale tudi okrepitve, s katerimi so končno prevzele popoln nadzor nad planetom pred 26.000 leti in zapečatile njegovo usodo z zadnjo okrepitvijo iz Rigela v letih med 1996 in 1999.

Gospodarji karme imajo skoraj popoln nadzor nad karanteno Zemlja in so ustvarili temno pajkovo mrežo, polno črnih lukenj ter bomb s toplet delci6 na kavzalni, mentalni, astralni in eterični ravni. Njihova kavzalna telesa so skoraj popolnoma črna, saj so izpostavljena tolikšnim količinam anomalije, poleg tega pa častijo črne luknje na kavzalni ravni kot portal v temno invertirano realnost kot Črno sonce.

Gospodarji karme velik nadzor nad človeškim reinkarnacijskim ciklom in imajo velik vpliv na to, kje in kako se bo določen posameznik reinkarniral. Imajo popoln dostop do Akaških zapisov. Ločujejo duše dvojčice7, uničujejo odnose med sorodnimi dušami8, vcepljajo ljubosumje, strah ter si prizadevajo, da bi človeški populaciji manifestirali maksimalno količino trpljenja. Svoj vpliv širijo preko svojih podložnikov, drakonskih in reptilskih demonskih entitet na nižji mentalni, astralni in eterični ravni ter nadzorujejo fizično geopolitično situacijo preko demonsko obsedenih črnih rodbin in iluminatskih podložnikov na fizični ravni.

Nadzirajo tudi tehnologijo skalarne matrice na kavzalni, mentalni, astralni, eterični in fizični ravni, ki preprečuje Svetlobi, da bi dosegla površje planeta.

Po izjemno brutalnih napadih na ključne delavce in bojevnike Luči v zadnjih nekaj tednih so se Gospodarji karme preveč izpostavili in sile Luči so sprožile operacije za njihovo hitro, učinkovito in popolno odstranitev. Prva stvar, ki jo sile Luči odstranjujejo, je šok, kateremu so kavzalna telesa človeštva na površju planeta izpostavljena od leta 1996. Ta šok je hudo zmanjšal povezavo površja z višjimi duhovnimi ravnmi in zdaj se to situacijo končno razrešuje.  

Sile Luči so prav tako pričele odstranjevati črne luknje in vsa negativna skalarna polja s kavzalne ravni ter brisati negativne dušne pogodbe iz kavzalnih teles človeštva. Ko bo to do sprejemljive mere izbrisano, bodo sile Luči začele odstranjevati same Gospodarje karme. To bo začelo razgrajevati matrico karantene Zemlje in Svetloba bo končno lahko začela vstopati. Potem lahko končno očistijo preostalo fizično jamo in dosežejo preboj na fizični ravni, kot je bilo to opisano v tem odličnem komentarju enega izmed bralcev mojega bloga:

Bombe s toplet delci so prava grožnja. Enkrat, ko bodo odstranjene, se lahko sproži odločilno akcijo. Kolikor jaz razumem, oni (sile Luči, o.p.) menijo, da je preveč tvegano, da bi udarili s polno močjo in jih odstranili. Kot v kot stisnjen volk, bi lahko (slabonamerne sile, o.p.) sprožili verižno reakcijo, ki bi lahko uničila Zemljo in kdo ve kaj še vse. Ker nismo v neposredni nevarnosti uničenja, se tako tveganje še ne izplača, zato (sile Luči, o.p.) uporabljajo Mjolnir, da počasi odstranijo anomalijo, hkrati pa tako vse postaja vedno bolj in bolj varnejše za akcije. To šibi in krči črne luknje ter počasi zbuja ljudi. Ob kritični prelomnici tveganja proti obrestovanju bodo naredili svojo potezo in odstranili preostale bombe s toplet delci. Zatem lahko deprogramijo računalnik in prebudijo ljudi. Imam tudi vprašanje, kakšno vlogo igrajo pri tem podatkovni centri v Utahu. Mislil sem, da je to mesto, od koder operirajo z računalniki, kot je BEAST. Ali bodo tudi ti deaktivirani? Enkrat, ko večjih groženj ne bo več, lahko aliansa sodeluje z lokalnimi državami, da bi odstranili kriminalne elemente kriminalne kabale9 in njihovih podložnikov na površju.

Osveščenost o prihajajočem Sončevem blisku se krepi z vse več podrobnostmi:

https://www.youtube.com/watch?v=-EAYgB07ZCE

in začenja prodirati v javne medije na nenavadne načine:

https://www.zerohedge.com/technology/mile-high-dinosaur-killer-tsunami-recreated-noaa-simulation

To je razlog, zakaj bi Črne rodbine rade leta 2025 ustvarile svetovno vojno:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/air-force-general-tells-his-officers-war-china-only-2-years-away

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/taiwan-asia-war-in-2025/

Viri Zmajev so sporočili, da do eskalacije vojne v polnem obsegu ne bo prišlo, čeprav bi lahko stvari nekaj časa izgledale strašljivo. Prav tako se zanesljivi viri strinjajo, da se distopična ponastavitev v slogu Svetovnega gospodarskega foruma ne bo zgodila in bo samo sebe izničila, preden se bo sploh začela:

https://brownstone.org/articles/technocratic-dystopia-is-impossible/ 

Eden izmed ključnih vidikov v naslednji fazi procesa planetarne osvobajanja je vrnitev energije Boginje. Iz tega razloga je bil človeštvu predstavljen projekt 'templji Boginje':

https://sestrstvovrtnice.blogspot.com/2023/02/projekt-templji-boginje.html

z mnogimi templji Boginje, ki že obstajajo po vsem svetu:

https://goddesstemple.co.uk/goddess-temples-around-the-world/

z mnogimi skupinami, ki ponovno aktivirajo starodavne templje Boginje:  

https://tempiodellagrandedea-com.translate.goog/riattivazione-templi-luoghi-sacri-dea?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

z energijskim delom, ki se ga izvaja na starem atlantidskem ekvatorju Boginje:

https://maps.leylines.net/#share=g-3ab0fdadef98c1c06190e87a3005c76d

z ljudmi, ki se spominjajo življenj v starodavnih templjih Boginje iz preteklosti:

https://www.amazon.com/Love-Philae-Christian-Jacq/dp/0671028588

https://www.amazon.com/Sothis-Star-Egypt-Mary-Byrd-Clarke/dp/1439263043

in z ljudmi, ki se povezujejo z energijo Boginje preko umetnosti:

https://www.wallacecollection.org/blog/colours-of-boucher/

ter preko narave:

https://nautil.us/never-underestimate-the-intelligence-of-trees-237595/

Prihajajo vélike spremembe in naslednjih nekaj mesecev bo odločilnih glede tega, kako se bodo stvari za planet razvijale.

Zato ste več kot dobrodošli, da prisostvujete na naši konferenci Povzdignjenja10 v Tajpeju na Tajvanu, 08. in 09. 04. 2023:   

https://www.golden-ages.org/2023/02/24/2023ascension/

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 15:58

 

Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

3 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigel.

4 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

5 (Velika) Andromedina galaksija (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika  spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. V temni in jasni noči je vidna s prostim očesom. Z maso približno 1,5 naše Galaksije je največja galaksija v Krajevni skupini, ki jo sestavljata dva ducata majhnih galaksij skupaj s tremi velikimi: Andromedino, našo Galaksijo (Mlečna Cesta) in M33. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.

6 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

7 Duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Izvora in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.

8 sorodne duše – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Izvora. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.

9 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

10 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji