Poročilo o konferenci Povzdignjenja in kratke sveže novice o situaciji

Petek, 16. 12. 2022

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2022/12/ascension-conference-report-and-short.html)

Naša konferenca Povzdignjenja1 v Parizu je bila zelo uspešna. Po dolgi pavzi zaradi covida je to po nekaj letih bila prva konferenca, zato smo odločili, da imamo manjšo skupino. Zanimanje populacije na površju planeta za konferenco je bilo večje od pričakovanega in konferenca je bila razprodana v samo nekaj dneh. Navkljub vsem organizacijskim preprekam je na konferenci vse potekalo tekoče. Imeli smo močno in predano skupino okoli 320 prisostvujočih. Za mnoge izmed njih je to po nekaj letih bila prva priložnost, da se ponovno povežejo s svojimi sodelavci in sobojevniki Luči.

Uspelo nam je oživeti in obuditi Sestrstvo Vrtnice in z nekaj sreče se bodo kmalu oglasili. Dokaj zanesljive zapiske s konference si lahko ogledate tukaj:   

https://revolutionvibratoire-fr.translate.goog/conference-de-lascension-paris-2022-notes-personnelles-premiere-journee/?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

https://revolutionvibratoire.fr/conference-de-lascension-paris-2022-notes-personnelles-premiere-journee/

Zapiski iz drugega dne konference, bodo na voljo kmalu.

Še en niz zapiskov s konference je na voljo tukaj:  

https://2012portal-french.blogspot.com/2022/12/notes-taken-during-cobras-ascension.html

https://2012portal-french.blogspot.com/2022/12/notes-prises-durant-la-conference-de.html

Po konferenci je predana skupina okoli 70-ih ljudi okrepila pariški vrtinec in druga skupa, ki je štela 35 ljudi, je naredila enako z versajskim vrtincem.

Takoj po konferenci se je na nebu nad Parizom pojavil zelo nenavaden objekt:

Zelo zanimiva sinhronost je, da je Kitajska opustila svojo politiko o ničelni toleranci kovida tako po tem vikendu (konferenci, o.p.).

https://www.bbc.com/news/world-asia-china-63855508

Zanimivo je tudi, da naj bi Iran med tem vikendom razpustil oz. vsaj oslabil moč svoje ''moralne policije'':

https://www.euronews.com/2022/12/04/iran-disbands-morality-police-amid-two-and-half-months-of-nationwide-protests

To je prva zmaga obnovljene energije Boginje, ki je povezana z reaktivacijo pozitivne časovnice Boginje s strani Kadžarske dinastije, ki se odvija v ozadju:  

https://www.reenaahluwalia.com/blog/2016/2/17/bejeweled-persia-historic-jewelry-from-the-qajar-dynasty

https://www.proquest.com/docview/2085002182

https://en.wikipedia.org/wiki/Qajar_art

Kadžarska dinastija je ponovno aktivirala misterije Boginje v zgodnjem 19. stol. na perzijskem dvoru:

https://en.wikipedia.org/wiki/Qajar_Iran

Nekateri ljudje se nikoli vdajo in Svetovni gospodarski forum si še vedno prizadeva za svojo različico Ponastavitve:

https://www.lewrockwell.com/2022/11/no_author/how-blackrock-investment-fund-triggered-the-global-energy-crisis/

Skušajo ustvariti novo svetovno vojno z draženjem ZDA in Kitajske:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/whitney-one-chart-explains-everything

Njihovi poskusi, da bi se situacija zaostrila v jedrsko izmenjavo, bodo neuspešni:

https://thesaker.is/the-new-cuban-missile-crisis-that-isnt/

In vsi njihovi načrti za ustvarjanje covid virusa so bili izbezljani na plano, vsem na ogled:

https://expose-news.com/2022/10/23/covid-is-man-made-fauci-gates-daszak-moderna/

Odstranjevanje skupine Himera2 se medtem nadaljuje.  

Zgodnjega decembra so sile Luči začele čistiti zadnjo ogromno jamo, ki se razteza pod Washingtonom D.C. in katere formacija je v obliki pajka, ki okvirno sledi omrežju podzemne železnice:  

Uspelo jim je očistiti veliko večino jame, vključno s klonirnimi objekti za politike, objekte MILAB3 pod nadzorom Pentagona, ''Clintonovo mrtvašnico'' in ''Hillaryjino (Clinton, o.p.) komoro za spreminjanje oblike''.

Edini del jame, ki je še ostal, je objekt pod nadzorom DARPE4 s centralnim kvantnim računalnikom.

Sile Luči bi vsekakor morale upoštevati status trpljenja populacije na površju planeta in tvegati več, biti bolj aktivne na površju, ampak dobili smo vsaj to:  

https://www.youtube.com/watch?v=slKSea83VGw

In posreden dokaz, da je vesolje tik pred ogromno kvantno tranzicijo, prihaja iz nepričakovanega vira: Planckove zvezde5:

https://en.wikipedia.org/wiki/Planck_star

https://www.seeker.com/could-black-holes-give-birth-to-planck-stars-1768298620.html

https://dailygalaxy.com/2021/10/planck-star-a-primordial-object-the-age-of-the-universe/

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 12:23

 

Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

3 Vojaška ugrabitev (ang. military abduction, MILAB) – prevarantska vojaška operacija, ki jo izvajajo, da bi tarče operacije prepričali, da so imeli srečanje z nezemeljskimi bitji, čeprav gre pravzaprav za zrežirano zvijačo.

4 Agencija za napredne obrambne analize ZDA (ang. Defense Advanced Research Projects Agency - DARPA) – agencija ameriškega Ministrstva za obrambo, ki je zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Ustanovljena je bila leta 1958 kot odziv na sovjetski Sputnik. Naloga agencije DARPA je ohraniti vojaško tehnološko prednost Združenih držav Amerike. Ima okoli 240 zaposlenih (od tega 140 strokovnjakov) in upravlja z okoli 2 milijardi dolarjev letno. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Agencija_za_napredne_obrambne_analize_ZDA in https://en.wikipedia.org/wiki/DARPA.

5 Planckova zvezda – v teoriji kvantne gravitacije zanke je Planckova zvezda hipotetični astronomski objekt, teoretiziran kot kompaktna, eksotična zvezda, ki obstaja na obzorju dogodkov črne luknje in nastane, ko energijska gostota zvezde, ki je v sesedanju, doseže Planckovo energijsko gostoto. Pod temi pogoji, ob predpostavki, da sta gravitacija in prostor-čas kvantizirana, iz Heisenbergovega načela negotovosti izhaja odbojna "sila". Kopičenje mase-energije v Planckovi zvezdi se ne more zrušiti preko te meje, ker krši načelo negotovosti za sam prostor-čas. Ključna značilnost tega teoretičnega objekta je, da ta odboj izhaja iz gostote energije, ne Planckove dolžine, in začne učinkovati veliko prej od pričakovanega. Ta odbojna "sila" je dovolj močna, da ustavi sesedanje zvezde dolgo preden nastane singularnost in dejansko precej pred Planckovo lestvico za razdaljo. Ker je izračunano, da je Planckova zvezda precej večja od Planckove lestvice, je dovolj prostora za vse informacije, zajete v črno luknjo, ki se kodirajo v zvezdi; tako se informacije ne izgubijo. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Planck_star.

Komentarji