Sveže novice o situaciji skupine Himera

Četrtek, 15. 09. 2022

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2022/09/chimera-situation-update.html)

Sile Luči so dosegle pomembne preboje pri odstranjevanju skupine Himera1. Očistili so vse podzemne jame, v katerih so bili prisotni člani skupine Himera, razen njihove glavne jame pod vojaško bazo Urim v Izraelu. Dvanajst članov glavnega vojaškega poveljstva skupine Himera (zadnji preostali člani Orionove2 podfrakcije skupine Himera), ki živijo v tej jami, nadzira omrežje biočipov in vsadkov v populaciji na površju planeta s pomočjo fizičnega/eteričnega kvantnega superračunalnika.

Sile Luči so s polno paro začele z operacijo čiščenja biočipov in vsadkov iz populacije na površju planeta, pri čemer uporabljajo napredne tehnologije kvantnih topov Mjolnir3. Ta operacija bo trajala nekaj časa, vendar bo imela zelo ugoden učinek na deprogramiranje populacije na površju planeta, po njenem zaključku pa se pričakuje množično duhovno prebujenje populacije na površju planeta.

Tehnologije Mjolnir se uporabljajo tudi za čiščenje mikro črnih lukenj iz avričnih polj eteričnih, astralnih, mentalnih in kavzalnih teles človeštva na površju planeta. Te mikro črne luknje so bile vsiljene v človeška avrična polja z eksotičnimi temnimi tehnologijami ob dogodkih disociacije povzročene s travmami in so eden izmed glavnih elementov temne matrice v zadnjih 25.000 letih. Te mikro črne luknje, skupaj z večjimi črnimi luknjami v vsadkih, izkrivljajo nefizični prostor-čas okoli ljudi na površju planeta v skladu s Kerrovo metriko4:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kerr_metric

Prežalca stradajo preprosto z izčrpavanjem rezervoarja nemanifestirane subkvantne anomalije5, kar se zopet izvaja z napredno tehnologijo Mjolnir, ki izzove nemanifestirano subkvantno anomalijo, da se manifestira kot kvantna nihanja, ki se nato zlahka očistijo.

En bralec tega spletnega dnevnika je precej natančno opisal Prežalca:

1) Ta entiteta je sàmo jedro, sàmo bistvo naključnih nihanj, ki jim pravimo anomalija (dualnost). Obstajala je odkar je obstajala anomalija.

2) To je pravi vir moči temnih sil. Ko skombinirajo energije zavesti življenja (Izvora), ki so jih pobrali iz njihovih baterij in jih združijo z naključnimi nihanji te entitete, se anomalija manifestira znotraj naše realnosti.

3) Zaviranje vpliva jedra anomalije na fizični, plazemski, eterični, astralni in mentalni ravni, bo drastično zmanjšalo količine novonastale anomalije iz trpljenja in travm duš znotraj te karantene. To lahko tudi močno vpliva na učinkovitost tehnologije kvantnih topov Mjolnir pri odstranjevanju anomalije okoli površja planeta.

Ta subkvantna entiteta je pogostokrat model za upodobitev Primarnega Zla v različnih leposlovjih. Toda imenovanje tega kot Primarno Zlo ni ravno pravilno. To je potencialnost, ki je manifestirala Primarno Zlo v tem kozmičnem ciklu. 


Zdaj ostaja edino še okoli 300 jam, ki pripadajo Iluminatom na površju planeta in so zelo natančno opisane tukaj:

https://binsider.bond/i-was-in-the-illuminati-im-going-to-tell-you-everything-shocking-expose/

Na žalost so v nekaterih teh jamah še vedno v ujetništvu plejadski talci.

Še vedno obstajajo določeni zelo močni člani skupine Himera v telesih človeških klonov, ki pripadajo podfrakciji Andromede6, infiltrirani v sistem na površju planeta, njihova struktura pa izgleda približno takole: 


Načrt najvišjih članov kriminalne kabale7 je sedaj uničiti civilizacijo na površju planeta s svetovno vojno in uničenjem oskrbovalnih verig ter se nato preseliti v podzemne jame, da preživijo propad in kasnejši Sončev blisk. Po očiščenju načrtujejo ponovno naselitev površja. Ni treba posebej poudarjati, da ima njihov načrt več velikih pomanjkljivosti in NE bo uspešen:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/war-with-russia-war-with-china-civil-war-congress-is-literally-trying-to-get-this-country-destroyed-because-they-are-broke-and-need-debt-forgiveness

https://www.theautomaticearth.com/2022/08/eu-controlled-demolition/

Novo svetovno vojno poskušajo načrtovati z izkoriščanjem energije razpada rimskega imperija, ki se je zgodil leta 395 n. št. po smrti Teodozija, glavnega arhontskega rimskega cesarja, ki je uničil misterije Boginje in uveljavil krščanstvo kot glavno in edino sprejemljivo religijo:

Najvišje družine Črnih rodbin želijo sedaj zatreti bogato os Zahodnih ZDA/EU/Avstralije, ki izvira iz zahodnega dela Rimskega imperija in je pod neposrednim upravljanjem Rothschildov. Ljudje na Zahodu so postali preveč neodvisni in preveč srečni za njihov okus:

https://www.zerohedge.com/personal-finance/it-appears-money-can-buy-happiness-after-all

https://www.theguardian.com/world/2022/aug/24/macron-warns-of-end-of-abundance-as-france-faces-difficult-winter

Zdaj promovirajo Novi Svetovni Red pod Kitajskim nadzorom in Rusijo kot glavnega kitajskega podložnika (katere kultura je usklajena z vzhodnim delom Rimskega imperija):

https://starlight432.blogspot.com/2022/09/rt-news-promotes-china-and-new-world.html

Saj se kitajski vpliv tiho širi vsepovsod:

https://www.theepochtimes.com/china-creates-digital-twin-of-americans-cybersecurity-expert_4713756.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

https://www.zerohedge.com/technology/tiktok-weaponized-military-application-hands-our-kids-casey-fleming

Kitajska se medtem pripravlja na Sončev blisk:

https://www.space.com/china-world-largest-solar-research-array

saj nedavne znanstvene študije potrjujejo sončne superizbruhe, ki se pojavljajo vsakih nekaj tisoč let, kar se pričakuje zdaj:

https://iopscience.iop.org/article/10.3847/1538-4357/abc8f5

Izvenzemljani so tik za vogalom:

https://thehill.com/opinion/3610916-congress-implies-ufos-have-non-human-origins/

In čeprav je naša trenutna civilizacija na površju lažna in neumna:

https://caitlinjohnstone.substack.com/p/our-entire-civilization-is-fake-and

pa Svetloba že prodira skozi razpoke v Matrici.

Tej Svetlobi lahko pomagate s prečiščevanjem površja planeta preko meditacije vijoličnega plamena:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbH0QKSS8RoPGtpP5stoWr_C

V slovenščini: https://youtu.be/wGg73Am6pp8


Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 14:11 

 

Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 Orionova – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

3 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

4 Kerrova metrika - Kerrova metrika ali Kerrova geometrija opisuje geometrijo praznega prostora-časa okoli vrteče se nenaelektrene osno-simetrične črne luknje s kvazifernim obzorjem dogodkov. Kerrova metrika je natančna rešitev Einsteinovih enačb polja v splošni teoriji relativnosti; te enačbe so zelo nelinearne, zaradi česar je zelo težko najti natančne rešitve. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Kerr_metric.

5 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

6 (Velika) Andromedina galaksija (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika  spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. V temni in jasni noči je vidna s prostim očesom. Z maso približno 1,5 naše Galaksije je največja galaksija v Krajevni skupini, ki jo sestavljata dva ducata majhnih galaksij skupaj s tremi velikimi: Andromedino, našo Galaksijo (Mlečna Cesta) in M33. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.

7 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji