Nujno sporočilo populaciji na površju planeta [Posodobljeno 01. 08. 2022]

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2022/07/urgent-message-to-surface-population.html)

Med 31. 07. in 01. 08. 20202 bo nastopila zelo močna trojna konjunkcija Marsa, Urana in Luninega vozla1:

https://melpriestley.ca/explosive-liberation-the-astrology-of-the-2022-mars-uranus-north-node-conjunction-in-taurus/

https://jessicadavidson.co.uk/2022/06/20/uranus-and-mars-conjunct-north-node/ 

Kriminalna kabala2 skuša izkoristiti to energijo za povzročitev nove svetovne vojne. Še vedno hočejo stopnjevati konflikt med Rusijo / Ukrajino v širšo vojno med Rusijo in Natom, zato je meditacija za mir med Rusijo in Natom še vedno potrebna:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/06/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Ker je Nancy Pelosi obiskala Tajvan, prihaja nova, hitra eskalacija ravno v obdobju 31. julija / 1. avgusta med ZDA in Kitajsko:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pelosi-leading-delegation-asia-taiwan-stop-not-clear

https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-holds-live-fire-drills-taiwan-us-carrier-group-nearby-pelosis-plane-en-route 

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-armor-headed-to-fujian-across-from-taiwan-navy-starts-live-fire-drills-in-taiwan-strait

Zato sile Luči naprošajo čim več ljudi, da izvajajo sledečo meditacijo vsako polno uro od zdaj pa do konca 02. 08. 2022 v vašem časovnem pasu:  

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.    

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije za stabilizacijo odnosov in prinašanje miru med Kitajsko, ZDA in Tajvanom.

3. Pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega izvora, da postavi zaščitni krog okoli vas, ki bo trajal med to meditacijo in po njej. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si, kako iz Kozmičnega Centralnega Soncaizžareva steber briljantne bele Svetlobe. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do Centralnih Sonc v vseh galaksijah tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba potuje po naši galaksiji, nato pa ta Svetloba vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Prikličite galaktično Boginjo Pleromo4, Izido5, Dou Mu6 in Kuan Jin7. Prikličite energije Boginje z vseh koncev tega vesolja, da se spustijo nad nebo celinske Kitajske in Tajvana ter pošljejo rožnate energije kozmične ljubezni na celinsko Kitajsko in Tajvan. Predstavljajte si, kako se roza sfera Rože Življenja ovije okoli celinske Kitajske in okoli Tajvana ter ohranja večni mir in harmonijo med tema dvema regijama.

6. Predstavljajte si rožnato svetlobo kozmične ljubezni, ki izžareva iz kozmičnega centralnega sonca in potuje preko vašega telesa do središče Zemlje. Prestavljajte si, kako ta božanska rožnata svetloba napolni vaše fizično, plazemsko, eterično, astralno in mentalno telo. Sedaj dvignite obe roki z dlanmi naprej. S svojimi rokami pošljite božansko rožnato svetlobo vsem visokim politikom in vojaškim častnikom na celinski Kitajski, ZDA in Tajvanu, zato da se lahko odločijo ohraniti mir in harmonijo med obema regijama.

Boginja želi mir in mir bo!


Posnetki vodene meditacije v različnih jezikih: https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbE_jNq3X5WfeopyWdRJSqcR

V slovenščini: https://youtu.be/DLo7bMQpg0w


P.S.: V ozadju se dogajajo zelo pomembne operacije sil Luči, o tem bom poročal kolikor lahko in ko bom lahko.


NUJNA POSODOBITEV:

Številni obveščevalni viri trdijo, da bo Nancy Pelosi obiskala Tajvan 02. 08. 2022, njen prihod v Tajpej pa se pričakuje 2. avgusta okoli 2. ure zjutraj po UTC času (ob 04:00 uri v Sloveniji, o.p.):

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/08/rt-2022-08-01-taiwans-media-makes.html 

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/08/sputnik-2022-08-01-pelosi-may-visit-taiwan-and-meet-leadership-on-august-2.html 

https://english.kyodonews.net/news/2022/08/f33b03713bbc-urgent-us-house-speaker-pelosi-to-visit-taiwan-tues-evening-taiwan-media.html 

Obdobje največjega konflikta bo med 15. uro po UTC času (oz. ob 17:00 uri v Sloveniji, o.p.) 1. avgusta in 17. uro po UTC času (oz. ob 19:00 uri v Sloveniji, o.p.) 2. avgusta in v tem časovnem oknu je naša vsakourna meditacija miru še posebej pomembna.


Objavil Cobra ob 13:06

 

Opombe prevajalke:

1 Lunini vozli – V astronomiji je Lunin vozel točka, kjer se Lunina orbita seka z ekliptiko. Severni vozel imenujemo zmajeva glava, južni vozel pa zmajev rep. Lunini vozli se gibljejo nazaj oz. retrogradno in se na mesec premaknejo približno za dve stopinji, v 18,5 letih pa za cel živalski krog. Njihov položaj je v efemeridah označen z znamenjem omega, ki predstavlja severni vozel, južni vozel pa se vedno nahaja točno nasproti. Več na: http://www.astro-star.net/splosno1/luninivozli.htm.

2 Kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

3 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

4 Pleroma – Ime Galaktičnega Centralnega Sonca naše Mlečne ceste.

5 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

6 Dou Mu (Kit.: 斗母; lit. 'Mati Velike Kočije / Velikega voza) – boginja kitajske religije in Taoizma. Dou Mu predstavlja ženski aspekt kozmičnega Boga nebes. Sedem zvezd Velikega Vozu, vključno z dvema, ki nista vidni s prostim očesom, naj bi bile njeni sinovi, Jiǔhuángshén (九皇神 "Devet Bogov-Kraljev"), ki sami veljajo za devetkratno manifestacijo Jiǔhuángdàdì ( 大帝, "Veliko božanstvo devetih kraljev") ali Dòufù ( "Oče Velike Kočije"), drugo ime Boga nebes. Dou Mu je torej žena in mati nebeškega Boga. V nekaterih taoističnih zapisih je opredeljena kot dvoumna boginja življenja in smrti Xiwangmu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Doumu.

7 Kuan Jin (Quan Yin) – kitajska boginja, ki je Mati Božja Vzhoda, enako, kot je pri nas Marija. Boginja milosti, sočutja in zaščite. Vedno se odzove na vse molitve, ki jih naslovimo nanjo. Pokličete jo lahko, ko potrebujete sočutje in odpuščanje in ko potrebujte nežno in ljubečo pot za realizacijo svojih potreb. Pomaga tudi, da ste blagi, prijazni in nežni do sebe in drugih. Še posebej se izkaže pri prejemanju in izkazovanju ljubezni, pri ženstveni milini, lepoti in moči, usmiljenju in varovanju žensk in otrok. Več na: https://duhovnost.eu/quan-yin/ in http://angelski-dotik.si/spoznaj-nas/boginje/1120-boginja-kuan-jin.

Komentarji

  1. Veliko,sreče,pozitive,zdravja,energije...vsem, kateri sodelujejo v tej svetlobi. Mam vas rad.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar