Apokalipsa

Četrtek, 26. 05. 2022

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2022/05/the-apocalypse.html)

Kot je bilo namignjeno v prejšnji objavi, smo na prelomnici več kozmičnih ciklov.

Prvič, bližamo se zaključku velikega kozmičnega cikla, ki je trajal več kot 13 milijard let. To vesolje je trenutno na prelomnici med stanjem širjenja v stanje krčenja. To je edinstven trenutek, ko lahko Izvor (Absolutni) neposredno intervenira v Stvarstvo in razkroji primarno anomalijo1 ter vso zlo povezano z njo in to je pravi razlog, zakaj bo vsa tema kmalu izginila. Ta trenutek neposredne intervencije se imenuje Apokalipsa (Razodetje v slovenščini), ki je dokaj točno opisan v znani, skoraj 2000 let stari viziji:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation+21&version=KJV

Temu trenutku se lahko reče tudi Kozmični obrat in znanstveniki pričenjajo razumeti, da se to ne bo zgodilo čez milijarde let, ampak veliko prej:  

https://www.space.com/end-cosmic-expansion

Drugič, bližamo se koncu cikla galaktičnega magnetnega pulza, ki traja nekje med 12.000 in 13.000 leti. Na približno vsakih 12.000 let Galaktično centralno Sonce zamenja svojo magnetno polarnost in v dveh takšnih ciklih obrne svojo magnetno polarnost nazaj v izvorno. Zemeljska os je usklajena z obrati galaktičnih magnetnih polj in to je pravi izvor precesije2, ki traja 25.772 let ter Heinrichovega cikla3, ki traja 12.000 let:

https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_event

Nedavni znanstveni članek prikazuje, da so obrati galaktičnega magnetnega polja nenadni dogodki, ki trajajo le nekaj let:  

https://arxiv.org/pdf/2203.07446.pdf


Obrat galaktičnega magnetnega polja sproži dogodek Sončeve mininove4, ki sproži obrat Zemljinega magnetnega polja. Zemljino magnetno polje se že hitro zmanjšuje v pripravah na obrat in ena izmed možnih krivulj moči Zemljinega magnetnega polja bi lahko izgledala takole (vijolični del krivulje je predpostavka):

Ko moč Zemljinega magnetnega polja pade pod določeno mejo, se elastičnost in viskoznost zemeljskega plašča hitro spremeni, kar omogoča premik zemeljskih plošč in fizično zamenjavo polov:  

https://cdn.preterhuman.net/texts/other/crystalinks/crustal.html

Zamenjava polov sproži globalni cunami, ki preplavi planetarno površje in ga očisti. Ta cunami je nujen del procesa čiščenja primarne anomalije in samo posamezniki, ki so močno povezani z notranjo Svetlobo znotraj otokov Luči, poleg določenih pripravnikov, bodo lahko preživeli ta val na površju planeta. Preostanek človeške populacije bo evakuiran s površja in nato bo lahko na novo začel z novim ciklom, popolnoma usklajen s Svetlobo.

Najvišji člani kriminalne kabale5 se zavedajo prihajajoče zamenjave polov in jo načrtujejo preživeti v svojih podzemnih bunkerjih ter jamah:

http://theunveiling33.blogspot.com/2022/04/ascension-notes-and-situation-update.html

Le-te bo Odpor očistil še preden pride do zamenjave polov.

Tretjič, bližamo se zaključku Sončevega magnetnega cikla, ki traja okoli 11 let. Naslednji obrat sončevega magnetnega polja se pričakuje v letu 2025. Sonce postaja bolj aktivno hitreje od pričakovanega in trenutno število Sončevih peg (maj 2022) že presega napovedi ameriške agencije za oceane in ozračje (NOAA) za ob vrhuncu cikla v letu 2025:  

https://spaceweather.rra.go.kr/observation/space/environment/sunspot

https://www.swpc.noaa.gov/products/solar-cycle-progression

V nekaj mesecih bodo znanstveniki začeli spoznavati, da se s trenutnim Sončevin ciklom dogaja nekaj nenavadnega in nekateri izmed njih bodo povezali stvari med seboj ter sprožili hudo paniko v določenih krogih.

En majhen namig, čisto možno je, da se v naslednjih dveh letih zgodi neke vrste Carringtonov dogodek6:

https://www.sciencealert.com/a-large-enough-solar-storm-could-knock-out-our-power-grid-an-engineer-explain-how

Vsi trije cikli, kozmični, galaktični in sončni, se združujejo v odprtje portala Povzdignjenja7 leta 2025, ki je orientacijska točka, po kateri lahko ocenimo nastop velikih sprememb.

Do takrat lahko spremljamo mehko razkritje z zanimivimi fotografijami ''naravnih'' tvorb na Marsu:

http://www.gigapan.com/gigapans/229311


S pomočjo te glasbe se lahko uskladite s Plejadsko energijo:

https://www.youtube.com/watch?v=Am-yaQpu5Ow

Ali pa podprete sile Luči s sledečo meditacijo:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/05/nujna-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Lahko se poglobite v obsežne informacije, ki so bile objavljene na tem blogu:

https://cobramap.blogspot.com/2022/03/cobra-intel-map.html

In prejmete obvestilo, ko je blog posodobljen:

http://feeds.feedburner.com/blogspot/jUQcb

Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:09

 


Opombe prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 precesijsko leto – Platonsko leto. V ožjem smislu spreminjanje lege Zemljine vrtilne osi zaradi privlačnostnih sil Lune in Sonca (lunisolarna precesija), v manjši meri pa tudi planetov (planetarna precesija) na ekvatorsko odebelitev Zemlje. Vse te sile skušajo proti ekliptiki nagnjeno Zemljino os preusmeriti pravokotno na ekliptiko, zato po principu vrtavke Zemljina os niha; njena nagnjenost proti ekliptiki sicer ostaja nespremenjena, spreminja pa se v odnosu do Sonca. Os opiše plašč stožca z vrhom v središču Zemlje, zato se tudi nebesni tečaj giblje v smeri urinega kazalca po majhnem krogu okrog pravokotnice na ravnino ekliptike; za en obhod potrebuje 25 729 let, obdobje, ki ga označujemo kot platonsko leto. Povzeto iz leksikona o geografiji,  Kladnik D. 2008. Učila International).

3 Heinrichov dogodek – so srednje pogoste (5000 - 10.000 let trajajoči cikli) spremembe v sestavi talnih sedimentov v zadnjih 70. - 60.000 letih z ritmičnim menjavanjem plasti z balvani in relativno drobnozrnatega materiala. Te spremembe so posledice naravnega pojava, pri katerem se ledene gore množično odlomijo od ledenikov in prečkajo severni Atlantik. Ledene gore so vsebovale kamnine, ki so jih erodirali ledeniki in ko so se talile, je bil ta material spuščen na morsko dno, ki tvori usedline, imenovane Heinrichove plasti. Dogodek je prvi opisal morski geolog Hartmut Heinrich leta 1988. Ti dogodki, ki jih običajno enačimo s hitrimi podnebnimi spremembami, so skupaj z Dansgaard-Eschgerjevimi nihanji eden od zanimivih problemov paleoklimatologije. Več na: https://pflaghamiltonbitterroot.org/w/sobytie_haynriha in https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_event.

4 mininova oz. mikronova – v določeni točki po Dogodku bo naše Sonce prešlo v fazo T-Tauri zvezde in oddalo velik val plazme, ki bo povzročil premik polov na Zemlji, spremembo pozicij tektonskih plošč ter visok cunami.

5 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

6 Carringtonov dogodek – geomagnetna nevihta, poimenovana po astronomu Richardu Carringtonu, ki se je pripetila daljnega septembra 1859. To je bila serija močnih izbruhov na Soncu, ki so povzročili pojav polarnega sija do Tahitija. Intenzivni geomagnetni viharji so povzročili izpad svetovnega omrežja telegrafov kot tudi iskrenje žic in celo požare v nekaterih telegrafskih uradih in s tem uničili tako imenovani viktorijanski internet. Več na: https://old.slovenskenovice.si/novice/svet/izbruh-ki-bi-ustavil-zivljenje-na-zemlji ter https://astronomska-revija-spika.si/devet-geomagnetnih-neviht-ki-so-se-vpisale-v-zgodovino-geomagnetna-nevihta-2/.

7 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji