Sveže novice o planetarni situaciji [Posodobljeno 15. 07. 2021]

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2021/07/planetary-situation-update.html)

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Silam Luči je uspelo popolnoma očistiti vse podzemne baze odcepljene civilizacije skupine Himera, vključno s kompleksom pod Kongom.

Večino talcev, ki so bili tam ujeti, so osvobodili, čeprav so nekateri talci še vedno ujeti na eterični in astralni ravni.


Sile Luči so Donalda Rumsfelda ujele na eterični ravni in ga odpeljale na predelavo v Galaktično Centralno Sonce. Ni ga več. Tako ostajata živa le še dva člana Nesvetih štirih (Kissinger in Cheney). Sile Luči so razširile svoj primarni seznam tarč in ga preimenovale v Nesvetih pet, tako so sedaj na seznamu Henry Kissinger, Dick Cheney, Bill Gates, Anthony Fauci in Klaus Schwab.

Prav tako so odstranili tudi fizičnega kralja in kraljico pajkov, skupaj z večino manjših fizičnih pajkov skupine Himera. Preostale sile skupine Himere so zdaj skoncentrirane na površju planeta in o tem trenutno ni mogoče razkriti ničesar več.

Zdaj je treba v podzemlju očistiti nekatere vojaške baze, ki so še vedno v rokah Negativne vojske (vključno s tistimi na Antarktiki), nato podzemne predore (vključno s tistimi med ZDA / Mehiko, Kalifornijo / Nevado in Kitajsko / Mjanmarom), ki jih Iluminati, mafija in triade uporabljajo za trgovino z ljudmi, pa tudi centre za zlorabo otrok pod nekaterimi gradovi črnih rodbin in pod nekaterimi cerkvami in katoliškimi šolami, ki jih nadzorujejo Jezuiti. Zdaj je glavna prioriteta Odpora in pozitivne vojske rešiti čim večje število otrok, ki so še vedno tam ujeti.

Nekaj duš dvojčic2 (večinoma ujetih Plejadčanov) najvišjih poveljnikov Galaktične konfederacije je še vedno talcev v podzemnih bazah Negativne vojske in v nekaterih vojaških objektih na površju, zlasti v puščavi Negev (Izrael), blizu Abu Kamala v Siriji in blizu mesta Grozni v Čečeniji.

Odpor in plejadska flota so v zadnjih mesecih večkrat stopili v stik s pozitivno vojsko v ZDA, Rusiji in na Kitajskem, pripravljeni pa so bili tudi nekateri načrti za pripravo na Dogodek. V ta namen se pripravljajo podzemni kompleksi pod goro Cheyenne in Thulom (Grenlandija).

Sile Luči intenzivno odstranjujejo tudi negativne nefizične eterične in astralne entitete, njihovo število pa je zdaj padlo pod 50 milijard. Na vrhu eterične in astralne temne hierarhije še vedno ostaja nekaj pajkov skupine Himera, ki nadzorujejo nekaj tisoč Arhontov v insektoidnih telesih (gospodarji karme), kateri nadzirajo nekaj milijonov Drakoncev, ki upravljajo s preostalimi reptilskimi entitetami, ki jih je na desetine milijard.  

Vaša osvoboditev je blizu!

Svèti Galaktične konfederacije v preteklosti niso dosegli enotnosti v svojih načrtih, kako osvoboditi planet Zemljo in med osebjem Konfederacije je bilo veliko nasprotujočih si pogledov na to težavo:

https://exopolitics.org/remote-viewing-the-galactic-federation-of-worlds/

Prejšnji teden so Semjase in nekateri drugi visoki poveljniki sprejeli določene ukrepe in zdaj je znotraj Konfederacije bilo doseženo soglasje, da bo ob pravem trenutku prišlo do drastičnega posredovanja na površju planeta. O tem trenutno ni mogoče veliko reči, razen tega, da če kriminalna kabala3 prestopi določeno mejo, bo ta intervencija nastopila veliko prej in ostreje.

Po začetku avgusta se bodo določene razmere stopnjevale, saj vstopamo v posebno časovno okno »presečišča«, ki se začne avgusta letos in konča konec leta 2022; prvi del tega okna predstavlja obdobje od avgusta do decembra 2021, drugi del pa obdobje od januarja do decembra 2022.

Zanimivo je, da Gary Hesseltine, podpredsednik mednarodne koalicije za izvenzemeljske raziskave (ang. International Coalition of Extraterrestrial Research o.p.) ICER, ocenjuje, da se bo jez podrl v naslednjih 6-12-ih mesecih:

https://www.rt.com/news/527675-ufo-aliens-extraterrestrial-contact/

Solara, vizionarka za prehod 11:11, predvideva, da se bo jez podrl do konca leta 2022:

https://www.youtube.com/watch?v=dPPzeOar--8

Na površju planeta poteka bitka med silami Luči in silami teme glede naracije o koronavirusu.

Temne sile potiskajo svojo neprestano agendo za zapiranja območij na bazi primerov okužb s prisilnim cepljenjem s cepivi, ki vplivajo na povezavo med Višjim jazom in človeško osebnostjo (v ezoteričnih krogih se ta povezava imenuje antahkarana), kot je jasno razvidno iz logotipa Warp Speed (hitrost warp, o.p.):

https://beholdthemark.com/articles/f/the-warp-speed-logo-and-the-assault-on-the-blood-brain-barrier

Delta različica koronavirusa se širi izjemno hitro, vendar je to zelo mila oblika koronavirusa, ki vodi do malo hospitalizacij in še manj smrti:

https://www.zerohedge.com/covid-19/panic-porn-dressed-science-exposing-truth-about-delta-variant

Zato so sile Luči začele učinkovito promovirati prenehanje zapiranj območij in učinkovitejša zdravljenja hospitaliziranih ljudi:

https://www.zerohedge.com/covid-19/wealthy-nations-focus-hospitalizations-covid-becomes-endemic-flu

Avstrijski kancler Sebastian Kurz je pred dvema dnevoma napovedal konec zapiranju območij za Avstrijo in preusmeritev pozornosti z vladnega izvrševanja mandatov za koronavirus na osebno odgovornost in svobodo, z večjim poudarkom na hospitalizirane ljudi in manj na potrjene primere okužb. Javni mediji izven Avstrije in sosednjih držav o tem seveda niso poročali.

Morda bi želeli vedeti, da so bili na Telegramu ustvarjeni kanali v različnih jezikih za tiste, ki spremljajo moje objave:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2021/06/telegram-channels-for-cobras-posts-in-differernt-languages.html

Za tiste, ki želijo sodelovati v množičnih meditacijah, je tu seznam aktualnih množičnih meditacij:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html


Sile Luči naprošajo tiste, ki so tako vodeni, da se pridružijo meditaciji »prižiganja omrežja«, ki bo potekala 19. 07. 2021 ob 11:11 uri po UTC času (ob 13:11 uri v Sloveniji, o.p.):

https://firethegrid2.org/

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/07/meditacija-za-priziganje-omrezja-dne-19.html

Ta meditacija bo pomagala okrepiti omrežje Svetlobe na površju tega planeta.

 

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 13:16

 


Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Izvora in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Izvora.

3 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji