Sveže novice o planetarni situaciji

Sreda, 31. 03. 2021

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2021/03/planetary-situation-update.html)

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. Silam Luči je uspelo odstraniti praktično vso vesoljsko floto skupine Himera in večino njihovih podzemnih baz.

Podzemne baze skupine Himera, ki še vedno obstajajo, je veliko težje odstraniti, saj so povezane z infrastrukturo kriminalne kabale2 na površju planeta. Glavna podzemna baza skupine Himera pod jezerom Kivu v Kongu, v kateri se nahajata kralj in kraljica pajkov, še ni očiščena.

Sile Luči prav tako hitro odstranjujejo kvantno primarno anomalijo3 okoli Zemlje. Kvantna primarna anomalija je naključno kvantno polje, ki preprečuje, da bi se povzdignjena4 bitja manifestirala na fizični ravni in tako neposredno pomagala človeštvu. Količina te kvantne primarne anomalije okoli Zemlje je bila preprosto ogromna, veliko večja od pričakovane in je zajemala potencial kvantne časovnice za vse negativne dogodke, ki bi se lahko zgodili. Večina te splošne anomalije je bila odstranjena v zadnjih dveh mesecih in večino potencialnih negativnih dogodkov je bilo odpravljenih.

Zelo majhna količina te anomalije sega onkraj Lunine orbite po celotnem sončnem sistemu in celo po celotnem vesolju, saj do osvoboditve zadnjega planeta teme noben del vesolja ne more biti popolnoma svoboden. Tudi ena rakava celica v sicer zdravem telesu je preveč in potrebno je zdravljenje.   

Zaradi velike količine anomalije, ki je je bilo treba odstraniti, meditacija Dobe Vodnarja decembra lani ni privedla do večjih fizičnih prebojev v sledečih mesecih po meditaciji in mnogi ljudje so bili razočarani, vključno z menoj. Vendar moramo razumeti, da odstranjujemo za milijone in milijone let kozmične teme in ne moremo pričakovati rezultatov čez noč.

Zato bi bil tudi hvaležen, če bi ljudje, ki objavljajo komentarje, to počeli dobronamerno in smiselno, saj negativni in nesmiselni komentarji ne bodo odobreni, že drugje je več kot dovolj anomalije in negativnosti. Koristno bi tudi bilo, če bi ljudje prebrali stare članke iz tega bloga, saj bodo potem lahko sveže novice o situaciji postavljali v širši kontekst.

V tednu ali dveh bodo sile Luči začele odstranjevati kvantno primarno anomalijo, ki je neposredno povezana s človeškimi vsadki. Nemogoče je napovedati, kaj se bo zgodilo, ko bodo začeli to odstranjevati, saj je količina te anomalije prav tako ogromna. Edino, kar lahko rečem je, da bodo sile Luči začele čistiti vse akaške zapise, shranjene v plasteh okoli planetarnega površja za učinkovito čiščenje energijskih odtisov vseh negativnih dogodkov iz preteklosti človeštva.

Sile Luči čistijo tudi negativne entitete na eterični in astralni ravni blizu planetarnega površja, ki še vedno zatirajo človeštvo. Prisotnih je še vedno na bilijone in bilijone entitet, ki jih je potrebno odstraniti skupaj z njihovimi negativnimi eteričnimi skalarnimi tehnologijami, preden se lahko zgodi kakšen pomemben preboj. 


Temne sile še vedno nadzorujejo energetsko omrežje na planetarnem površju s pomočjo vojn in klanja živali:

https://agnvegglobal.blogspot.com/2021/03/ley-lines-and-loosh.html

Da bi pomagali povrniti energetsko omrežje nazaj v roke sil Luči, je še vedno potrebno redno izvajati meditacijo Rože Življenja na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/03/zakaj-moramo-uporabljati-rozo-zivljenja.html

Na fizični ravni, na površju planeta, je skupina Himera še vedno prisotna znotraj agencije DARPA5, od koder izvajajo precejšen vpliv na kriminalno kabalo na površju planeta preko družin Orsini, Torlonia, Theodoli in drugih družin črnih rodbin, preko najvišjih Jezuitov pa nadzorujejo preostali del kriminalne kabale:

https://www.naturalnews.com/2021-01-04-lin-wood-drops-major-bombshells-pedophile-extortion-blackmail.html

Preko DARPE načrtujejo razviti novo generacijo biočipov, ki bi se jih vneslo v cepiva, saj želijo nadgraditi stare Siemensove čipe, ki jih trenutno vsebuje velika večina človeštva:

https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/

Ti biočipi bi temeljili na blazini hidrogela s premerom nekaj milimetrov, ki bi jo telo prepoznalo kot lastno tkivo in je ne bi zavrnilo, dejanski čip v velikosti med 50 in 100 mikrometri pa bi bil vdelan v hidrogel.

Biočip bi spremljal biokemično aktivnost v telesu in bi lahko zaznal plejadsko tehnologijo zvezdnega prahu in jo nevtraliziral z lastno negativno tehnologijo zvezdnega prahu, podobno tej:

https://www.hopkinsmedicine.org/news/newsroom/news-releases/johns-hopkins-researchers-engineer-tiny-shape-changing-machines-that-deliver-medicine-efficiently-to-the-gi-tract

Lahko bi se povezal tudi z že obstoječim glavnim Siemensovim biočipom v čelnem možganskem režnju, ki ga je večina človeštva prejela s kampanjami cepljenja od konca 1940-ih do začetka 2000-ih in z brezalkoholnimi pijačami. Namen bi bil nadzor in spremljanje možganske aktivnosti in čustev:

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/hi-tech-brain-implants-size-23417127

Ta biočip bi za komunikacijo uporabljal ultrazvok, kot ga že uporabljajo stari Siemensovi biočipi:

https://www.scientificamerican.com/article/neural-dust-could-enable-a-fitbit-for-the-nervous-system/

Ta tehnologija je še v razvoju in trenutno ni prisotna v obstoječih Covid cepivih. Naša ekipa je v laboratoriju preverila nekatera trenutna Covid cepiva in v cepivih Astra Zeneca ali Cominarty ni našla mikročipov, večjih od 50 mikrometrov (kar je najmanjša praktična velikost delujočega mikročipa), vendar pa so v cepivu Cominarty odkrili lipidne nanodelce.

Čeprav imajo Covid cepiva neželene učinke, niso orodje za depopulacijo človeštva, kot se tega mnogi bojijo. Kljub temu kriminalna kabala uporablja potne liste, ki prikazujejo status cepljenja, kot orodje za nadzor prebivalstva in to je eden glavnih razlogov, zakaj so sile Alianse priredile skrivnostne sabotaže in zamude pri distribuciji cepiv.

Pojavilo se je več dokazov, da je koronavirus prišel iz laboratorija v Wuhanu:

https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/breaking-exclusive-location-origin-covid-19-pandemic-identified-two-chinas-biological-warfare-facilities-wuhan/

https://nworeport.me/2021/03/05/the-overwhelming-evidence-of-the-origin-of-the-covid-19-pandemic-was-covered-up-by-us-government-officials-us-scientific-authorities-and-their-chinese-counterparts/


Vsi, ki so odgovorni za pandemijo in zapiranja območij, bodo odgovarjali za svoje zločine na podobnih sojenjih, kot so bili Nürnberški procesi:

https://principia-scientific.com/lawyers-promise-nurember-trials-against-all-behind-covid-scam/

Sedaj, ko načrti za pandemijo počasi propadajo, želi kriminalna kabala zanetiti novo svetovno vojno:

https://brucewilds.blogspot.com/2021/03/bidens-ukrainian-putin-push-may-lead-to.html

Pred dvema tednoma so Plejadčani ponovno stopili v stik z najvišjimi pripadniki ruskih vesoljskih sil in jim prenesli strateške informacije za Putina. Presenetljivo je, da so informacije o tem stiku pricurljale v alternativne medije:

https://www.veteranstoday.com/2021/03/29/secret-space-war-xiii-alien-partners-tell-putin-dont-worry-weve-got-your-back-2014/

Plejadčani  so posredovali, da če v Ukrajini izbruhne totalna vojna, da bodo morda sprožili popolno razkritje z objavo datotek preko ruskih javnih medijev in celo tvegali javni prikaz manjšega dela njihove flote. 

Navkljub temu je še vedno potrebno izvajati nujno meditacijo za mir v Ukrajini in Bližnjem Vzhodu, zato da situacija ne uide iz rok:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/03/nujno-meditacija-za-mir-v-siriji-na.html


Javni mediji so namenoma cenzurirali vse informacije o situaciji v Ukrajini zato, ker kriminalna kabala želi presenetiti vse z nenadno vojno, ki bi se prikazala od nikoder. Kljub temu je zgodba o tem ušla na plano: 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-army-raises-europe-threat-level-potential-imminent-crisis-ukraine-russia-fears

Družine Zmajev in sile Alianse v državah BRICS6 so izvedle nekaj tajnih geostrateških potez, ki bodo na koncu vodile v poraz kriminalne kabale. Edini namig, ki ga lahko podam, je to:

https://morningporridge.com/blog/blains-morning-porridge/vaccine-cold-war-or-playground-sulk/

https://www.zerohedge.com/covid-19/eu-greenlights-talks-possible-sputnik-procurement-after-dubbing-russias-rollout-propaganda

Za tiste, ki jih to zanima, so zanesljivi viri iz najožje Trumpove ekipe dejali, da imajo neizpodbitne dokaze o volilni prevari, vendar zdaj ni čas, da jih predstavijo.

Čeprav se na površju planeta še ne odvijajo večji pozitivni preboji, je bilo opravljenega veliko pripravljalnega dela.

Če se ste tako vodeni, lahko doživite zdravilno energijo tahionskih7 komor:

http://tachyonis.org/Chamber.html

Prosim zavedajte se, da tahionske komore NISO medicinske postelje. Medicinske postelje je v poznih 70-ih in zgodnjih 80-ih letih 20. stol. razvil Odpor s pomočjo Andromedčanov in te postelje bodo prebivalcem na površju planeta na voljo le po Dogodku

Zmaga Luči!

 

Objavil Cobra ob 17:06

 

 

Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

3 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

5 Agencija za napredne obrambne analize ZDA (ang. DARPA - Defense Advanced Research Projects Agency) – agencija ameriškega Ministrstva za obrambo, ki je zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Ustanovljena je bila leta 1958 kot odziv na sovjetski Sputnik. Naloga agencije DARPA je ohraniti vojaško tehnološko prednost Združenih držav Amerike. Ima okoli 240 zaposlenih (od tega 140 strokovnjakov) in upravlja z okoli 2 milijardi dolarjev letno. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Agencija_za_napredne_obrambne_analize_ZDA in https://en.wikipedia.org/wiki/DARPA.

BRICS – zveza  (aliansa) petih večjih vzhajajočih nacionalnih ekonomij, med katere spadajo Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska in Južna Afrika.

7 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju. 

Komentarji