ŠIRITE PO SPLETU! FINALNA AKTIVACIJA DOBE VODNARJA DNE 21. 12. 2020

Četrtek, 12. 11. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/11/make-this-viral-age-of-aquarius-final.html)

Ponovno je čas za akcijo! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo. Zdaj imamo priložnost, da kolektivno pospešimo ta proces, zato bomo izkoristili priložnost močne velike konjunkcije Jupitra in Saturna dne 21. 12. 2020 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in sprožili proces, ki nas bo popeljal v Dobo Vodnarja.

Širite naokoli! Širite po vsem svetu! Prosimo objavite to novico na svojih spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativo medijsko glasilo, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko dogodek na Facebooku za vašo lokalno skupino, ki izvaja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno skupino na Facebooku. O tem lahko ustvarite tudi video ter ga objavite na Youtubu.

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato nam lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti Dobo Vodnarja bližje:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za nadaljnjo stabilizacijo časovnice, ki bo vodila v dolgo pričakovano Dobo Vodnarja. Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta za pospeševanje tega procesa.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo! Lahko jih dosežemo celo milijon! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

Konjunkcija Jupitra in Saturna dne 21. 12. 2020 bo dovršila zvezdna vrata časovnice za Dobo Vodnarja za leto 2020, ki so se odprla 12. 01. 2020 s konjunkcijo Saturna in Plutona, imela prelomnico 30. 06. 2020 s konjunkcijo Jupitra in Plutona ter se bodo zaprla 21. 12. 2020 s konjunkcijo Jupitra in Saturna:


Namen celotnih zvezdnih vrat za časovnico Dobe Vodnarja za leto 2020 je stabilizirati pozitivno časovnico Dobe Vodnarja za naš planet. V letu 2020 so se temne sile na vso moč trudile, da bi preprečile manifestacijo pozitivne časovnice. Zdaj imamo kolektivno priložnost, da za vekomaj zasidramo, zavarujemo in stabiliziramo pozitivno časovnico Povzdignenja1 ter da zagotovimo, da se preostanek procesa planetarnega osvobajanja odvije hitro in gladko.

Decembra bo nastopilo veliko močnih astroloških konfiguracij, ki bodo vodile do naše glavne aktivacije dne 21. 12. 2020. Vsaka izmed teh konfiguracij bo stopnička do naše glavne aktivacije. Najprej bo 10. 12. 2020 nastopil kvadrat2 Plutona in Eride3, ki bo ratal popoln ob 22:06 uri po UTC času (ob 23:06 uri v Sloveniji, o.p.). Nato bo 14. 12. 2020 ob 16:14 uri po UTC času (ob 17:14 uri v Sloveniji, o.p.) nastopil sončev mrk. Zatem bo 17. 12. 2020 ob 05.04 uri po UTC času (ob 06:14 uri v Sloveniji, o.p.) Saturn vstopil v znak Vodnarja. Jupiter bo vstopil v Vodnarja nekaj dni kasneje in sicer 19. 12. 2020 ob 13:08 uri po UTC času (ob 14:08 uri v Sloveniji, o.p.)

Kvadrat Plutona in Eride predstavlja energijo bojevniške boginje, ki se bori proti združbi, ki nadzoruje javno življenje in ohranja ustaljeni red v družbi. Konfiguracija ob Sončevem mrku dne 14. 12. 2020 bo tvorila spremenljiv4 križ5 konjunkcije Sonca, Lune in Merkurja v kvadratu z Neptunom, v kvadratu z Luninim vozlom6 in v kvadratu z Vesto7. Ta energija bo za populacijo na površju planeta prinesla hitro streznitev na mnogih področjih. Saturn in Jupiter bosta ob vstopu v znamenje Vodnarja začela prinašati zelo potrebno energijo Vodnarja na površje planeta, vsaj eden izmed večjih planetov ali asteroidov pa bo potem ostal v Vodnarju do leta 2043.  


Velika konjunkcija Jupitra in Saturna na dan 21. 12. 2020 bo prva velika konjunkcija v znamenju Vodnarja od leta 1405, zgodila pa se bo ravno na zimski solsticij. To bo trenutek, ko bodo končno začele pritekati dolgo pričakovane energije Dobe Vodnarja: 

https://www.astrotheme.com/Jupiter-Saturn-and-Aquarius.php

http://greatbear.mcn.org/aquar.htm

To bo najbližja velika konjunkcija od leta 1623, Jupiter in Saturn bosta namreč tako blizu skupaj, da ju boste skoraj videli kot enojno zvezdo. V teleskopu boste lahko videli oba planeta zelo blizu skupaj, njune številne lune pa se bodo navidezno skoraj dotikale: 


Jupiter in Saturn bosta pri 0° 29' v Vodnarju tvorila natančen veliki trigon8 z Alkijono9 (našim lokalnim centralnim soncem v Plejadah10) pri 0° 17' v Dvojčkih in z galaksijo M87 (večjo galaksijo v jati Device, kot virom galaktične ljubezni v tem sektorju vesolja) pri 1° 13' v Tehtnici. Ta veliki trigon bo na planet privedel izjemno močne energije kozmične ljubezni in to bo sprožílo, ki bo začelo nov cikel Dobe Vodnarja. Blisk energij kozmične ljubezni bo izviral iz galaksije M87 v nadjati11 Device in ta blisk bo veliko močnejši od bliska, ki je dosegel Zemljo iz galaksije M87 med aktivacijo portala AION: 

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html 


Našo meditacijo Dobe Vodnarja bomo izvajali natanko ob trenutku konjunkcije Jupitra in Saturna dne 21. 12. 2020 ob 18:22 uri po UTC času (ob 19:22 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako 10:22 uri po PST času v Los Angelesu, 11:22 uri po MST času v Denverju, ob 12:22 uri po CST času v Čikagu, 13:22 uri po EST času v New Yorku, 18:22 uri po GMT času v Londonu, 19:22 uri po CET času v Parizu, 20:22 uri po EET času v Kairu, nato pa že nastopi torek, 22. 12. 2020 za ostale časovne pasove: ob 02:22 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, ob 03.22 uri po JST času v Tokiu ter ob 05:22 uri po AEDT času v Sydneyu.

Čas izvajanja meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS&iso=20201221T1922&p1=195

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za soustvarjanje sprožila, ki bo sprožil začetek Dobe Vodnarja.

3. Sedaj pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca12. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba teče skozi galaksijo M87, potem pa ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce13 ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba zatem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, potem ta Svetloba potuje skozi sublunarni prostor, nato  potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako ta briljantna bela Svetloba odstrani vso preostalo temo na Zemlji, zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si, kako mehka, rožnata Svetloba Boginje zaobjame vsa bitja na planetu Zemlji in zdravi njihova čustvena telesa. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo. Predstavljajte si svoje popolno življenje v novi Dobi Vodnarja.

Predlagani čas meditiranja je 20 minut.

Sveže novice o Dobi Vodnarja:

http://2012portal.blogspot.com

 

Objavil Cobra ob 15:55

 

Opombe prevajalke:

1 Povzdignenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 kvadrat (T-kvadrat) – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata 90° drug od drugega, kar je ¼ kroga. Izhaja iz števila Štiri. Štiri predstavlja stvarnost obstoječega sveta, ki je posledica kreativne akcije trojstva. Predstavlja vse zemeljsko, stvarno, materialno. Zemlja ima štiri strani neba, štiri letne čase, štiri prvotne elemente. Kreativnost trojstva je tako vezana na stvarnost zemeljskega obstoja, ki ima svoje stvarne, materialne zahteve. Kvadrat zato ni “lahek” aspekt. Predstavlja izziv, silo, spopad z nekimi zahtevami. Človek lahko zato izrazi svoj potencial preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami, tako razvija in krepi svojo voljo. Stvari, ki jih predstavljajo planeti, so same po sebi nezmožne harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, zato so lahko vir frustracij, blokad, potrebe po nasilni, glasni uveljavitvi, na vsak način predstavljajo izziv. Kvadrat je na nek način kritičen aspekt, vendar zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.

3 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

4 spremenljiv – izraz ''spremenljiv'' (gibljiv) v astrologiji je kvaliteta ali modus, ki jo pripisujemo znaku (znamenju). Obstajajo tri vrste kvalitet: spremenljiv, kardinalen in fiksen. Te kvalitete so ene izmed gradnikov astrologije in temeljijo na tem, kako vsaka vrsta kvalitete interaktira s svetom. Če ste spremenljivo znamenje, ste najverjetneje fleksibilni, prilagodljivi in uspevate ob spremembah. Vaša hitra spremenljivost vam omogoča, da življenje opazujete z mnogih različnih perspektiv. Spremenljivi znaki imajo tudi nemirno naravo. V astrologiji so štiri spremenljiva znamenja: Dvojčka (zračno znamenje), Devica (zemeljsko znamenje), Kozorog (ognjeno znamenje) in Ribi (vodno znamenje). Več na: https://zpm-mb.si/wp-content/uploads/2015/06/S%C5%A0_Oblikovanje_IP_Nebesna_znamenja.pdf .

5 križ (veliki križ ali veliki kvadrat) - ta aspektna struktura ni pogosta, vendar je izredno močna. Sestavljajo jo štirje planeti v razdalji 90°, tako da oblikujejo dve opoziciji, ki sestavljata križ. To je ena najbolj problematičnih napetostnih konfiguracij, ki dinamično povezujejo vse planete med seboj, s tem pa povzročajo zelo močne konfliktna dogajanja ali situacije, ki posameznika občasno zelo obremenjujejo in mučijo. Precejšno vlogo ima pri tem vrsta kvalitete v kateri so planeti, zato ločimo še: Kardinalni (glavni)veliki križ, ki je precej zaviralen, saj želi človek odpreti energijo, pa mu je preprečeno; Fiksni (stalni) veliki križ - tukaj so ljudje zaradi trmoglavosti sebi najhujši sovražniki; Spremenljivi veliki križ - pogosto povzroča zmedenost, saj se želi človek prilagoditi drugim, vendar mu to ne uspeva. Disociativni veliki križ , pri katerem planeti nimajo iste kvalitete Več na: http://www2.arnes.si/~rhrast1/astrologija/ASPEKTI_posebne_oblike_aspektov.htm, http://holisticneterapije-sb.si/Mala_sola_astrologije.html.

6 Lunini vozli – V astronomiji je Lunin vozel točka, kjer se Lunina orbita seka z ekliptiko. Severni vozel imenujemo zmajeva glava, južni vozel pa zmajev rep. Lunini vozli se gibljejo nazaj oz. retrogradno in se na mesec premaknejo približno za dve stopinji, v 18,5 letih pa za cel živalski krog. Njihov položaj je v efemeridah označen z znamenjem omega, ki predstavlja severni vozel, južni vozel pa se vedno nahaja točno nasproti. Več na: http://www.astro-star.net/splosno1/luninivozli.htm.

7 Vesta (mednarodno ime je tudi 4 Vesta, poimenovano po rimski boginji ognjišča in doma) – drugi največji asteroid v glavnem asteroidnem pasu s premerom 530 km in ima predvideno maso 12 % celotne mase asteroidnega pasu. Je tudi najbolj svetel asteroid in edini, ki je bil viden s prostim očesom (poleg Cerere) v izredno dobrih vidnih razmerah. Asteroid je 29. marca 1807 odkril Heinrich Wilhelm Mathias Olbers. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/4_Vesta.

8 trigon - v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata v razdalji 120° drug od drugega ali 1/3 kroga. Trigon je aspekt, ki deluje najbolj pozitivno, izhaja iz števila 3. Tri predstavlja združitev dveh nasprotij oz. vzpostavitev harmonije med dvema nasprotujočima si principoma. Planeti, ki so povezani v tem trikotniku, pri posamezniku ne delajo težav in stvari se z lahkoto uredijo. Potencialna možnost dvojnosti je tako realizirana z neko akcijo, z aktualizacijo dveh principov s pomočjo tretjega. Tako je spet vzpostavljena harmonija, celota. Tri tako predstavlja kreativnost, je število pozitivnosti, akcije. Trigon je  aspekt harmonije, spontane aktivnosti, življenja kot takega. Konkretno se principa dveh planetov v trigonu realizirata spontano, brez težav. Trigon je bil od nekdaj “srečen” aspekt, saj nudi možnosti za srečo, vodi k lenobi, nedejavnosti, zadovoljstvu z že obstoječim, samozadostnosti in samozadovoljstvu. Trigoni nakazujejo harmonijo, lahkotnost srečo in duhovni napredek. (Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.)

9 Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

10 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

11 nadjata v Devici ali krajevna nadjata – množična koncentracija galaksij, ki vsebuje jato v Devici in krajevno skupino (oz. lokalno jato galaksij) - slednja vsebuje galaksiji Mlečno cesto in Andromedo. V nadjati v Devici premera 33 megaparsekov (110 milijonov svetlobnih let) se nahaja vsaj 100 galaktičnih skupin in jat. Nadjata v Devici je ena izmed okoli 10-ih milijonov nadjat v vidnem vesolju ter je del kompleksa nadjat v Ribah-Kitu oz. galaktičnega vlakna (galaktičnega filamenta). Študija iz leta 2014 razkriva, da je nadjata v Devici le del še večje nadjate, imenovane Laniakea (havajsko: neizmerljiva nebesa). Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Virgo_Supercluster.

12 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

13 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji