Planetarna iniciacija (Posodobljeno 14. 08. 2020)

Sreda, 12. 08. 2020

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/08/planetary-initiation.html)

Vesolje onkraj našega Osončja že doživlja obsežno prestrukturiranje, saj že vstopa v novi kozmični cikel, ko je vse stvarstvo usklajeno z Enim.

Medtem pa naš Sončni sistem in še posebej planet Zemlja še vedno doživljata zadnje čiščenje primarne anomalije1. Zdaj je ves fokus usmerjen na planet Zemljo, ki v letu 2020 prestaja močno planetarno iniciacijo:


Temne sile skušajo zlorabiti energijo te planetarne iniciacije tako, da so človeštvo podvrgle koronskemu okultnemu ritualu:

https://www.wakingtimes.com/2020/07/16/exposing-the-occult-corona-initiation-ritual/

Učinke tega rituala s korono lahko preprečite tako, da jih predrugačite. Izolacijo / socialno distanciranje lahko predrugačite v meditativno osamitev, umivanje rok v duhovno očiščenje in nošenje mask v okultno tišino, ki je vedno potrebna pred iniciacijo.

S tem lahko energijo negativnega rituala s korono preusmerite v pozitivne energije duhovne iniciacije / preboja.

V našem sončnem sistemu planeti krožijo okoli Sonca in pri tem ustvarjajo interferenčne vzorce v plazemskem polju, ki pomembno vplivajo na razmere na tem planetu:

https://www.wakingtimes.com/2020/06/24/as-above-so-below-are-cosmic-forces-at-work-on-earth/

V naslednjih dveh mesecih in pol, do začetka novembra, se bodo odvile tri ključne astrološke konfiguracije, ki bodo določile potek dogodkov.

Prva je stacionaren / retrogradni Mars, ki bo tvorila težke aspekte s Saturnom, Plutonom, Erido2 in Črno Luno (Lilit): 


To bo prineslo veliko zamud, frustracij, nasilja in vretja potlačene jeze.

Prva manifestacija te konfiguracije je bila eksplozija v Bejrutu. To je bila plazemska jedrska eksplozija, ki je bila sprožena z namenom destabilizacije Libanona:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&u=https://www.voltairenet.org/article210672.html&prev=search&pto=aue

https://www.voltairenet.org/IMG/mp4/Syrie.mp4

Pravi režiserji tega napada so družine Črnih Rodbin in Jezuiti. Zanimivo je, da je Hans Peter Kolvenbach, bivši jezuitski general, ki je bi vodja operacije Fukushima 3-11, živel in umrl v Bejrutu:

https://higherselfportal.com/benjamin-fulford-full-report-khazarian-mafias-covid-19-power-grab-fails/

https://www.ncronline.org/news/people/father-kolvenbach-former-jesuit-superior-dies-beirut

Zanimivo je tudi, da je Bejrut mesto vrtinca Boginje nimfe Beroe, ki je eden izmed glavnih vrtincev, ki ga Jezuiti želijo uničiti:

https://www.theoi.com/Nymphe/NympheBeroe.html

Podzemni tuneli, ki so jih odkrili pod Bejrutom, vodijo do ''oddaljenih krajev'':

https://sputniknews.com/middleeast/202008091080114006-investigators-find-labyrinth-of-underground-rooms-at-epicenter-of-beirut-explosions-report-claims/

https://yalibnan.com/2020/08/10/underground-rooms-discovered-at-site-of-beirut-explosions-videos/

Jezuiti prav tako izkoriščajo to težko energijo Marsa za nastanek vojne med Kitajsko in ZDA:

https://www.globalresearch.ca/remake-1941-hitler-stalin-great-war/5720769

https://apnews.com/86d667d57bca41ddbc6f289d48f2dfe0

To energijo Marsa uporabljajo za še nadaljnjo polarizacijo ZDA:

https://pulpitandpen.org/2018/11/27/how-jesuits-and-george-soros-are-instigating-the-american-border-crisis/

Ta Jezuitska strategija lahko dejansko udari nazaj takoj, ko bodo negativni vplivi Marsa nevtralizirani. Ni mi dovoljeno reči, kdaj se bo to zgodilo:  

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/the-key-how-to-create-a-bloodless-revolution/

Drugi ključni astrološki vidik v naslednjih mesecih je Saturnova konjunkcija s Hariklo3. Ta konfiguracija aktivno zatira energijo Boginje, prinaša asketskost in izolacijo.

Jezuiti in družine Črnih Rodbin uporabljajo to energijo za spodbujanje zapiranja mest v pripravah na načrte Novega Svetovnega Reda:

https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset

Njihov scenarij zaprtja mest in držav ima samo en problem – Švedsko:

https://blog.argonautcapital.co.uk/articles/2020/07/27/the-biggest-fraud-part-2-the-vaccine-swindle/

https://www.unz.com/mwhitney/sweden-the-one-chart-that-matters/

Tretji ključni astrološki aspekt naslednjih mesecev je heliocentrični kvadrat Eride in Plutona. Ta energija prinaša veliko dragocenih lekcij silam Luči, ki želijo osvoboditi ta planet, saj končno pričenjajo razumeti stopnjo in mero trpljenja in anomalije, ki sta tu prisotne.

Postopek čiščenja drakonske flote je dosegel točko, ko lahko sile Luči končno dosežejo površje planeta s svojimi pozitivnimi kvantnimi tehnologijami Mjolnirja4 in pomagajo delavcem in bojevnikom Luči. Na matičnih ladjah sil Luči je bila ustanovljena posebna enota za površje, v okviru katere so globalne ekipe, ki delujejo na planetarnem energetskem omrežju ter osebne ekipe, ki pomagajo posameznim delavcem in bojevnikom Luči, jih spremljajo in ocenjujejo njihov razvoj ter jih pripravljajo na Stik.


Če želite, da se za vas oblikuje osebna ekipa in vam asistira, morate trikrat na glas izgovoriti sledeči protokol: "Ukaz 12 21" (izgovorjeno ''Ukaz dvanajst enaindvajset''). Ko boste to prvič povedali, se bo oblikovala vaša osebna ekipa in vsakič, ko boste po tem uveljavili protokol, bo osebna ekipa preverila vaš status in pomagala kadarkoli in kakor le lahko.

Za čustveno zdravljenje lahko nadaljujete s protokolom Ukaz 771:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/izkusnje-uporabe-protokola-ukaz-771.html

Pomemben vidik te končne vojne proti Drakoncem je, da so sile Luči lahko zasegle napredno drakonsko tehnologijo, ki ščiti drakonske ladje pred eksplozijami bomb s toplet5 delci. Sile Luči so prekopirale to tehnologijo in jo bodo uporabile za izolacijo in omejevanje preostalih bomb s toplet delci, dokler le-te ne bodo popolnoma odstranjene.

To je velika strateška pomanjkljivost za Drakonce, zato svojih načrtov ne bodo mogli uresničiti, namreč nameravali so pustiti kriminalni kabali6, da vzpostavi svoj Novi Svetovni Red in zasužnji človeštvo, nato pa bi Drakonci naredili invazijo na površje planeta, ubili člane kriminalne kabale in vladali nad svojimi človeškimi sužnji:

https://prepareforchange.net/2020/05/17/ex-man-in-black-joseph-spencer-reveal-his-secrets/

V ozadju se dogaja veliko stvari, o katerih nimam dovoljenja poročati. Od začetka novembra naprej bodo v situacijo vstopili številni novi elementi. Več bom lahko povedal, ko se bomo približali temu obdobju.

 

Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 16:00 

 


Opomba prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

2 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

3 Hariklo (10199 Chariklo) – največji potrjeni kentaver (manjši planet zunanjega Sončnega sistema), premer naj bi znašal 250 km. Okoli Sonca kroži med tirnicama Saturna in Urana. 26. 03. 2014 so astronomi oznanili obstoj dveh obročev (ljubkovalno poimenovanih Oiapoque in Chuí) in tako je to postal prvi manjši planet z obroči. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/10199_Chariklo.

4 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

5 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

6 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji