Predhodno poročilo o aktivaciji dobe Vodnarja


(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2020/01/age-of-aquarius-activation-preliminary.html)


Dosegli smo kritično število udeležencev. Celotno poročilo bo objavljeno v roku enega tedna.

Zelo pomembno je, da se naslednjih nekaj dni s sledečo meditacijo  stabilizira planetarno energijsko omrežje na vsake štiri ure:


Isto meditacijo lahko izvajate tudi ob trenutku kvartarne konjunkcije Sonca, Saturna, Plutona in Cerere1, ki bo nastopila v ponedeljek, 13. 01. 2020 ob 15:30 uri. 


Zmaga Luči! 


Objavil Cobra ob 9:41 


Opomba prevajalke:

1 Cêrera (ali Cêres; tudi z oznako 1 Cerera) – najmanjši pritlikavi planet v Osončju in edini v glavnem asteroidnem pasu. 1. januarja 1801 jo je odkril Giuseppe Piazzi, in ga poimenoval po rimski boginji Cereri – boginji rastočih rastlin, žetve in materinske ljubezni. S premerom približno 950 km je Cerera daleč največje in najmasivnejše telo v asteroidnem pasu in vsebuje približno tretjino celotne mase pasu. Nedavna opazovanja so pokazala, da je v nasprotju z nepravilnimi oblikami manjših teles z manjšo težnostjo oblikovana kroglasto. Kadar je najsvetlejša, je le malenkost pretemna, da bi se jo lahko videlo s prostim očesom. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Cerera_%28pritlikavi_planet%29.

Komentarji