Veliki križ

Nedelja, 18. 08. 2019


Odstranjevanje skupine Himera1, primarne anomalije2 in bomb s toplet delci3 se nadaljuje. Naše meditacije Rože Življenja, ki so potekale zadnjih nekaj tednov, so bile skupaj z drugimi dejavniki dovolj močne, da so odstranile najnevarnejše potencialne izide, zato se planetarno osvobajanje lahko nadaljuje na malce bolj uravnovešen način. 


Sile Luči še vedno naprošajo vse ljudi, naj do Preboja Kompresije meditirajo čim pogosteje in kolikor so vodeni, da z uporabo meditacije Rože Življenja pomagajo stabilizirati energijsko omrežje planeta:


V vesolju se dogajajo velike spremembe. Prvič, odkar se je ustvarilo vesolje, so se v vesolju pojavila območja popolnoma prosta primarne anomalije. Niso še stabilna, toda to je prvi znak začetka novega kozmičnega cikla in prihajajočega dogodka kozmične vakuumske metastabilnosti: 



To ne bo vodilo v uničenje vesolja, kot fiziki napačno trdijo, ampak bo preprosto potisnilo vesolje v bolj stabilno stanje, v katerem primarna anomalija in potemtakem zlo ne bosta možna. 

Trenutno povečanje aktivnosti Galaktičnega Središča je s tem samo posredno povezano, vendar je še vedno še en indikator, da se približujemo Dogodku:



Ko smo že pri kozmičnih spremembah, lahko zasledimo, da je Nasina sonda zaznala udarni val plazemske anomalije, ki je januarja 2018 sesul Alfa časovnico:


Še en znak, ki nakazuje, da se počasi približujemo Preboju Kompresije je, da se Kitajska pripravlja na udar:


Epsteinova aretacija je realnost zlorab otrok privedla v množično zavest človeštva:


Po navedbah virov, je kriminalna kabala4 smatrala Epsteina kot varnostno grožnjo. Agenti kriminalne kabale so ga 10. 08. 2019 odpeljali iz njegove celice, njegovega dvojnika premestili v njegovo celico ter ga tam ubili, medtem ko so Epsteina odpeljali v tajno lokacijo kriminalne kabale v Manhattnu, ga zaslišali in ga naslednji dan, 11. 08. 2019,  ritualno žrtvovali Molochu5.

Iluminati so 11. 08. 2019 izvajali veliko ritualov, da bi se povezali z energijo velikega križa oz. velikega kvadrata ob sončevem mrku, ki se je zgodil natanko 20 let prej, 11. 08. 1999:


Sončev mrk z velikim križem avgusta 1999 se je odvil med fiksno astrološko poravnavo velikega križa, ki je vsebovala Sonce, Luno, Mars, Uran in Saturn:



Poravnava 11. 08. 2019 je imela fiksno astrološko poravnavo velikega križa, ki je vsebovala Merkur, Palado6, Plutona in Erido7:


Obe poravnavi sta bili trenutka vrhunca očiščevanja primarne anomalije, ki so jo temne sile skušale zlorabiti, vendar sta bili tudi trenutka velikega kozmičnega razkritja, ko je Vir v vesolje poslal močne signale, kar je sedaj vodilo v nastanek prvih območij brez primarne anomalije s kvantnimi fluktuacijami.

Sedaj, ko Epsteina ni več, bi nadaljnja preiskava odkrila mnoge povezave z DynCorp:


Nadaljnja preiskava bi razkrila tudi drugega velikega storilca zlorab otrok:  


Razkrila bi mesta programiranja misli:


Ter mnogo plasti mrež zlorab otrok:


Da bi vse to začeli čistiti z višje perspektive, je bila oznanjena meditacija:



Poleg odstranjevanja mrež zlorab otrok, je sedaj več zavesti o popačenih programih glede spolnosti, ki jih je kriminalna kabala vsilila človeštvu:



Medtem pa kriminalna kabala preko ekstremnega feminizma vodi kampanjo proti zdravemu, odločnemu moškemu principu in skuša spremeniti moške v krotke ovce:


Kriminalna kabala se je tudi vtihotapila v gibanje Me too (Jaz tudi, o.p.) ter ga spremenila v instrument psihološke manipulacije, ki skuša vse moške v očeh žensk prikazati kot zlorabnike in tako sejati nezaupanje:




Ekstremni feminizem nima veze z energijo Boginje, ravno nasprotno:


In mnogo žensk se s feminizmom ne strinja:


Na žalost je kriminalna kabala zelo aktivna; vrtinec v Kongu so napadli z virusom Ebole:


Mogoče je sedaj čas, da se razkrije ustvarjalce Big Pharme in poskuse z biološkim orožjem, Rockefellerje:


Sile Luči so posredovale, da so Jezuiti skušali zagnati državno vojno v ZDA s polarizacijo populacije v razlikovanje in sovraštvo med politično desnico in levico. Morate razumeti, da se je kriminalna kabala v enaki meri infiltrirala v obe strani političnega spektra ter da obe strani vsebujeta tudi veliko dobrih ljudi.   

Za konec nekaj inspiracije:




Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

3 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

4 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).


6 Palada (mednarodno ime 2 Pallas) – drugi odkriti asteroid (po odkritju Cerere). Odkril in poimenoval ga je Heinrich Wilhelm Olbers 28. marca 1802. Ime izvira od grške boginje Atene Palade. Asteroid domnevno obsega 7% mase celotnega glavnega asteroidnega pasu ter je tretji najmasivnejši asteroid, od Veste je je le za 10 – 30% manj masivnejši. Njegov premer znaša 512 km. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/2_Pallas ter https://sl.wikipedia.org/wiki/2_Palas.

7 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Trenutno sta Erida in Disnomija najbolj oddaljeni poznani telesi v Sončevem sistemu. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

Komentarji