Sveže novice o situaciji


Sreda, 15. 05. 2019

Izvorno objavo (v angleščini)si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2019/05/situation-update.html

Ob trenutku zadnje arhontske invazije januarja 1996, so temne sile ustvarile tri glavne vstopne točke v obliki črvin1, s katerimi so sesule planetarno omrežje Svetlobe.

Te tri glavne vstopne črvine so bile:

Bukavu, Jezero Kivu, Kongo
Ljubljana, Slovenija
Santa Monica, Kalifornija, ZDA

Ljubljana in Santa Monica sta bili dva vrtinca Povzdignjenja2, ki sta imela največji potencial za Povzdignjenje na planetarni ravni. Da bi temne sile lahko nadaljevale s svojo vladavino, sta ta dva vrtinca morala biti zadušena.   

Črvine so ustvarili z nekaj eteričnimi in plazemskimi konvencionalnimi jedrskimi eksplozijami na in nad prej omenjenih lokacijah (skupno je po vsem svetu eksplodiralo okoli 200 eteričnih / plazemskih atomskih bomb), ki so odprle multidimenzionalno črvino do zvezdnega sistema Rigel:  


Skozi te črvine, ki so povezovale Zemljo z Rigelom, je na planet Zemljo prispelo mnogo negativnih entitet in jo okužilo. 

Med najnevarnejšimi entitetami so bili pajki skupine Himera3: ogromna, plazemska, pajkom podobna bitja, ki so na svoji koži imela pripete plazemske bombe s toplet4 delci; najmanjši so v premeru merili od 10 do 100 metrov, največji med njimi pa so merili nekaj kilometrov: 
 

Večina teh pajkov se je namestila nad največja mesta na svetu.

Sedaj, ko Kozmična Centralna Rasa izčrpava njihovo energijo do točke, ko jim grozi izumrtje, je skupina Himera razvila načrt za okrepitev njihovega negativnega energetskega omrežja s tehnologijo 5G, ki jo s pomočjo mnogih mikrosatelitov načrtujejo zagnati v večjih mestih:


To tehnologijo nameravajo okrepiti tudi z nanoboti: 


Sile Luči izvajajo ukrepe za nevtralizacijo vsega tega.

Odkar se je alfa časovnica januarja 2018 sesula, sem v težkem položaju, saj mi ni dovoljeno objaviti nikakršnih pomembnejših informacij, vendar se od mene pričakuje nadaljevanje z objavljanjem objav na tem blogu. Operacije sil Luči so se od sesutja alfa časovnice naprej povečale in postale globoko tajne.  

Dovoljeno mi je povedati le nekaj stvari. Prvič: od decembra 2017 naprej je vpeljava Mjolnirja5 z njegovimi strategijami izbrisa razjezila temne sile do točke, ko so bile pripravljene tvegati vse. Situacija se je stopnjevala do točke, ko bi bil možen vojaški spopad, kar bi lahko vodilo do kratke in vidne vojne med silami Luči in silami teme, zaradi česar bi površje tega planeta postalo neprimerno za življenje.

Verižna reakcija bomb s toplet delci (veliko obsežnejša kot verižna reakcija bomb s strangelet6 delci) lahko potencialno izbriše naš planet, kot je to na zelo preprost način obrazloženo v tem videu:  


Zato so se sile Luči bile primorane umakniti in spomladi 2018 prekiniti z operacijami Mjolnir, kar je vodilo do sesutja beta časovnice.  

Sedaj se nahajamo v gama časovnici, počasni in zanesljivi poti, ki bo vodila do osvoboditve planeta, brez da bi medtem prišlo do uničenja njegovega površja.

Čeprav so temne sile zlorabile umik sil Luči in se s pomočjo mnogih temnih drakonskih operativcev, ki so prišli v kloniranih telesih iz podzemnih baz iluminatskega odcepitvenega kompleksa (ki izvorno prihaja iz temnega oblaka v Biku – znanega tudi kot Bikov molekularni oblak7) močno infiltrirale v Alianso na površju planeta, so sile Luči že izvedle določena dejanja za nevtralizacijo te situacije.

Problem bomb s toplet delci se naslavlja in se ga počasi razrešuje. O tem se ne more povedati ničesar več.

Populacija na površju planeta se vedno bolj in bolj pričenja zavedati, da so se v ne tako oddaljeni preteklosti zgodili kataklizmični dogodki:



Populacija na površju planeta se prav tako začenja zavedati, da se pravzaprav nahajamo na sredi dogodka množičnega izumrtja:


Vse to so znaki, da se približujemo dogodku kozmične razsežnosti, ki bo drastično spremenil življenje na tem planetu.

Najnatančnejši načrt za ta Dogodek se nahaja tukaj:


Sile Luči naprošajo vse, da si predstavljajo svetlo prihodnost Zlate Dobe, da bi pospešili proces njene manifestacije. 



Sile Luči prav tako naprošajo ljudi, da sežejo onkraj uma in navežejo stik s svojo Dušo.

Mnogo ljudi doživlja pozitivne učinke tahionskih8 komor:



Tu moramo razčistiti nekaj napačnih predstav o tahionskih komorah. Tahionske komore NISO medicinske postelje. Obstaja samo en potrjen vir, ki izdeluje tahionske zdravilne komore in vse javne komore so nanizane tukaj:  


Tahionske zdravilne komore NISO namenjene za tahionizacijo predmetov in ljudje, ki trdijo, da lahko tahionizirajo predmete v svojih tahionskih komorah ali ljudje, ki trdijo, da so sestavili svojo lastno tahionsko komoro ali jih celo prodajajo ali promovirajo, ne govorijo resnice.

Nekateri ljudje že imajo posreden stik  z Odporniškim Gibanjem:


Ker se vedno bolj bližamo trenutku Preboja Kompresije, se bo ta stik le še bolj krepil.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:14



Opombe prevajalke:

1 črvina – ali Einstein-Rosenov most je hipotetična topološka lastnost, ki bi v bistvu bila povezovalna bližnjica dveh oddaljenih točk v prostor-času. Črvina bi teoretično bila zmožna povezovati izjemne razdalje, kot je milijardo let ali več, kratke razdalje nekaj metrov, različna vesolja in različne točke v času. Črvina je podobno kot tunel z dvema koncema, vsak v različni točki v prostor-času. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

3 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

4 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

5 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

6 strangelet delec – uradno teoretični delec, ki vsebuje pribl. enako število zgornjih (u) kvarkov, spodnjih (d) kvarkov in čudnih (s) kvarkov.

7 Bikov molekularni oblak – molekularni oblak v ozvezdju Bika in Voznika (lat. Auriga). Ta oblak vsebuje zvezdno porodnišnico z na stotine novo nastalih zvezd. Bikov molekularni oblak se nahaja le 140 parsekov (430 svetlobnih let) od Zemlje, kar je nam najbližje območje formiranja zvezd. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_Molecular_Cloud.

8 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

Komentarji