Visoka svečenica


Nedelja, 28. 04. 2019

15. 04. 2019 so na površju tega planeta po stoletjih zatiranja in potem, ko so bili v templju Izide1 v Filah leta 457 n. št. popolnoma razpuščeni še zadnji misteriji Izide, bili končno zasidrani celotni misteriji Boginje znotraj določene skupine: 


15. aprila, točno ob vrhuncu najpomembnejše ceremonije, ki je popolnoma v skladu z izvornimi protokoli, ki izvirajo iz legendarne atlantidske civilizacije, v celoti zasidrala Boginjo na fizični ravni, družine Črnih Rodbin niso prenesle več te zmage Svetlobe:  


Jezuitom so ukazali, naj ključna sveta mesta Templjarjev nemudoma zažgejo, saj so Templjarji bili osrednja gonilna sila pri obnavljanju delčkov misterijev Izide in vnašanju tega znanja v Zahodno civilizacijo.

Templjarji so v salomonovi konjušnici blizu mošeje Al-Aqsa našli svete starodavne tekste, ki so bili povezani z misteriji Izide:  


Na podlagi teh tekstov so templjarji po evropskih lokacijah Izidinih templjev zgradili mnogo katedral, ki so bili posvečeni Naši Dami (Notre-Dame):


Mnogo izmed teh katedral je vsebovalo kipe Črnih Madon, ki so pravzaprav krščanske različice kipov temnopolte Izide, ki včasih doji svojega otroka Hora2.

V drugih novostih – katedrala Notre-Dame je bila zgrajena v 12. stol. na obstoječem templju boginje Izide, egipčanske univerzalne matere, katere kult je cvetel od Anglije do Sudana preko Sirije do Sibirije in ki je bila 2000 let najbolj razširjeno čaščeno božanstvo starega sveta. Če pogledate podrobneje lahko najdete namig do njenega imena v besedi 'Pariz', poimenovani po ljudeh Parisii, ki so bili sami častilci Izide. Svetišča Izide so prekrivala starodavni svet – samo v Franciji jih je bilo na stotine – in vsebovala njene podobe, izklesane iz črnega kamna, kjer je bila pogosto prikazana medtem, ko je dojila novorojenega otroka (Hora). Mnogo evropskih svetišč s črno madono je bilo bivših svetišč Izide. Notre-Dame ni bila nič drugačna – pravzaprav je osrednja podoba Izide ostala nameščena v Notre-Damski opatiji Sv. Germaina cela tri stoletja po dokončanju katedrale. Parižani so častili Izido kot Marijo, dokler ni kardinal v 16. stol. dal idola uničiti. Toda veliko madoninih svetišč po Evropi in Bližnjem Vzhodu še vedno vsebuje starodavne podobe Izide in ob poti zgodovine je bila njena ikonografija globoko prisvojena v krščansko ikonografijo. Samoohranitvena sposobnost univerzalne matere je močna. Preživela je mnogo požarov in preživela jih bo še veliko več.


Prva zgradba, ki so jo zažgali 15. 04. 2019, je bila cerkev Note-Dame v Parizu:


Ki je bila zgrajena na templju Izide:


Fulford je pravilno sklepal, da je bil ogenj v katedrali goreča daritev Setu3, velikemu sovražniku Izide, saj so družine Črnih Rodbin že tisočletja v vojni z Boginjo:


Drugi požar, ki je nasprotoval energiji Boginje, je bil zaneten v salomonski konjušnici blizu mošeje Al-Aqsa v Jeruzalemu:


Zanimivo je dodati, da so Jezuiti namignili na dejstvo, da se požar v Notre-Dame ni zgodil ponesreči:


Jezuiti so ta požar tudi z veseljem praznovali:


Toda rozeta, simbol Sestrstva Vrtnice, je požar preživela: 





Grof Sveti Germain, v svoji prejšnji inkarnaciji znan kot Francis Bacon, je misterije Boginje delno oživel preko gibanja Rožnih križarjev:


Kot grof Sveti Germain je bil vrhovni svečenik misterijev Boginje, ki je vpeljal tako grofa Cagliostra kot Madame de Pompadour.

Madame de Pompadour je tako postala prva visoka svečenica na površju planeta:



Visoka svečenica je ženska, ki lahko popolnoma uteleša misterije Boginje do točke, ko lahko vpliva na globalno planetarno civilizacijo. Ona odlično harmonično vpliva na planetarno energijsko omrežje ter civilizacijo kot celoto. 

Madame de Pompadour je bila ključnega pomena pri prinašanju visoke kulture na francoski dvor, od koder se je širila po Franciji ter se kasneje razširila po celotni Zahodni civilizaciji. Ključno vlogo je tudi igrala pri zatiranju Jezuitov:


V obdobju popolne zadušitve Jezuitov (1773-1814) je Zahodna civilizacija dosegla svoj vrhunec.

Leta 1775 je grof Sveti Germain odprl skrivno šolo misterijev v Parizu in njegov vpliv je sprožil nastanek mnogih ženskih pariških prostozidarskih lož:



Sestrstvo Vrtnice je bilo v Parizu oživljeno kot Red Vitezov in Nimfe Vrtnice:



Druga visoka svečenica na površju planeta je bila Princesa de Lamballe:




Bila je zelo čista duša, inkarnirana v temno rodbino Savoy v Turinu. Družina Colonna je skušala zmanipulirati njeno usodo, vendar jim je spodletelo zvabiti jo na temno stran. Postala je velika gospa vseh posvojenih (ženskih) prostozidarskih lož v Franciji in je bila prva oseba na površju planeta, ki je promovirala prave javne ženske kroge, ki so razvijala resnična sestrstva in prijateljstva med ženskami (za tiste, ki so bili vpeljani v višje misterije Izide, bom tu uporabil tajno ime: amitie). Bila je najboljša prijateljica kraljice Marije Antoniette. V misterije Boginje jo je vpeljal grof Cagliostro, ki je leta 1875 odprl tempelj Izide v Parizu, sama iniciacija pa je potekala na dan spomladanskega enakonočja leta 1785. Ubili so jo leta 1792.  

Tretja visoka svečenica je bila kraljica Sisi:



Svoj vpliv je uporabila za združitev Avstrije ter Madžarske in to dejanje je Evropi kupilo mnogo let miru ter za desetletja odložilo svetovno vojno. 

Utelešala je energije Boginje Izide:



Umorili so jo leta 1898 po neposrednih ukazih ženevske veje družine Rothschildov.

Četrta visoka svečenica je bila Marilyn Monroe. Ubili so jo leta 1962, saj je želela razkriti resnico o prisotnosti izvenzemljanov:



Četrta velika svečenica je bila princesa Diana. Ubili so jo leta 1997:


Šesta visoka svečenica je bila Izida Astara. Ubili so jo leta 2018.

Površje planeta je sedaj brez visoke svečenice. To predstavlja določen problem, saj je energijsko omrežje Svetlobe na površju planeta destabilizirano. Sile Luči so z določenimi dejanji nevtralizirale ta problem in v tej točki se o tem ne more povedati nič več.


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 16:31


Opombe prevajalke:

1 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Hor starejši), ampak kot sina.

2 Hor (egipč. Hor, Har, Her ali Heru, gr. Horus, ang. Horus) bog neba, tudi sonca, vojne in lova, utelešenje faraona. V starih mitih je (kot Hor starejši) brat Ozirisa, Seta, Izide in Neftide, drugi otrok in sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. V kasnejših mitih (kot Hor) postane sin Ozirisa in Izide, (v nekaterih mitih, je njegov oče bog sonca Ra, njegova mati boginja Hator in njegova žena boginja Izida). Upodobljen je bil kot sokol ali kot človek s sokoljo glavo in dvojno krono Egipta. Hor je eden najpomembnejših egipčanskih božanstev, ki so ga častili že v starem Egiptu pa vse do nastopa Rimskega imperija. Eden najbolj znanih egipčanskih simbolov je Horovo oko.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi njegov stric Set iz ljubosumja razkosal njegovega očeta Ozirisa. Hor se je z njim spopadel in na koncu zasedel prestol Egipta. Mit naj bi zrcalil združevanje Spodnjega Egipta (Hor) in Zgornjega Egipta (Set), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra). Hor ima štiri sinove (v različnih mitih z različnimi boginjami: Hator ali Izido), ki so predstavljali kanoptične žare: Imsety, Duamutef, Hapi in Qebehsenuef.

3 Set (egipč. Sutekh, Setekh, Setesh in Suti, gr. Set, ang. Seth) – Egipčanski bog neviht, puščave, kaosa in tujcev. Brat boginje Izide, boga Ozirisa in starejšega Hora (egipč. Heru, gr. Horus), brat in mož boginje Neftide, tretji otrok in tretji sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Član velike egipčanske eneade. Set ima z Neftido sina Anpu-ja (gr. Anubis), boga smrti in balzamiranja. Na dnevnem popotovanju sončne barke, s katero potuje bog sonca, Ra, Set varuje boga Raja in njegovo spremstvo pred zlobnim demonom – vodno kačo Apepom (gr. Apofis, ang. Apophis), ki vsak dan grozi, da bo požrl sonce – svetlobo.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi Set iz ljubosumja razkosal svojega brata Ozirisa in se na koncu spopadel z Ozirisovim sinom, Horom mlajšim (egipč. Heru, gr. Horus) za prestol Egipta (v tem mitu je v okviru petih rojenih otrok izpuščen Horus starejši, ki je dobil mesto Ozirisovega sina). Mit naj bi zrcalil združevanje Zgornjega Egipta (Set) in Spodnjega Egipta (Hor), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra).

Komentarji