Mehurčki Nebes

Ponedeljek, 21. 01. 2019


(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: https://2012portal.blogspot.com/2019/01/bubbles-of-heaven.html)

Meditacija Vrnitve Svetlobe je bila velik uspeh. O meditaciji je bilo obveščenih okoli enega do dveh milijonov ljudi, sodelovalo pa jih je med 300.000 in 400.000, zato smo kritično maso več kot presegli: 


Energijski val Kozmičnega Centralnega Sonca1 je prispel na površje planeta in ta energija je sedaj nepreklicno zasidrana.


To je zelo spremenilo strukturo primarne anomalije2 na površju planeta in vstopili smo v naslednjo fazo Preboja Kompresije3, tako imenovano fazo nukleacije: 


Faza nukleacije je zelo pomembna faza faznega prehoda4 dveh dinamičnih sistemov in prav danes smo vstopili v to fazo procesa planetarnega in kozmičnega osvobajanja:


Zaradi neposredne intervencije Kozmičnega Centralnega Sonca se bodo od zdaj naprej znotraj karantene Zemlja začeli tvoriti Mehurčki Nebes. To je bilo možno samo zato, ker je naša kolektivna zavest med meditacijo delovala kot leče, ki so fokusirale svetlobo Kozmičnega Centralnega Sonca na površje planeta. Civilizacije iz prihodnosti bodo to najverjetneje označile za odločilen trenutek v evoluciji zavesti tega planeta:  



Mehurčki Nebes so čista Svetloba, ki obstaja neodvisno od vse materije, ki je bila ustvarjena znotraj enajste dimenzionalne membrane svetovnega časovno-prostorskega kontinuuma. To praktično pomeni, da se znotraj fizične in ne-fizične materije na površju planeta nahajajo majhna območja, ki so izven dosega sil Teme. To resnično pomeni Vrnitev Svetlobe.  

To praktično tudi pomeni, da bo od zdaj naprej veliko lažje ustvariti in doseči Svetlobo v vašem življenju. To pomeni, da smo izstopili iz faze Odpora, ko smo se bojevali s kriminalno kabalo5 ter vstopili v fazo Preboja, kjer bomo preprosto ustvarjali našo Novo Realnost in mirno opazovali, kako se stari svet sesuva pod težo svoje lastne entropije, brez da bi nas potegnilo v njegovo dramo, vendar bomo ob vsem tem še vedno izžarevali Svetlobo v vse situacije.

Mehurčki Nebes (v spodnji simulaciji prikazani z rdečo barvo) bodo rasli znotraj pekla karantene Zemlje (v spodnji simulaciji prikazan z belo barvo) dokler ne bo prišlo do Preboja (Dogodka):


Sedaj je čas, da se razkrije določeno informacijo, ki bo nekaterim morda šokantna, toda globoko znotraj sebe ste to že vedeli.

V določeni točki po Dogodku bo prišlo do fizične spremembe polov zemeljske rotacijske osi, ki jo bo sprožilo naše Sonce, ko bo postalo mikronova / zvezda T-Tauri6, ko ga bosta aktivirala Kozmično in Galaktično Centralno Sonce7:


Aktivirano Sonce bo nato sprostilo ogromen plazemski val, ki bo povzročil premestitev zemeljske skorje, rotacijska os se bo premaknila in ustvarila okoli ene milje (1,6 km) visok cunami:




Ta več kot kilometer visok cunami bo s površja planeta učinkovito očistil vse nečistoče, ki jih bo še potrebno odstraniti. Ni potrebno posebej poudariti, da cunami ne poškodoval Otokov Svetlobe in vseh ostalih območij Svetlobe, saj jih bodo ščitile napredne tehnologije, ki nam jih bodo po Dogodku dale pozitivne rase.  

Vse to se bo zgodilo nekaj let po Dogodku, zato se ni potrebno ničesar bati.

Podoben solarni plazemski dogodek, vendar v manjšem obsegu ter brez fizične spremembe rotacijske osi, se je zgodil polovico precesijskega8 kroga nazaj ali 12.900 let nazaj:   


Kriminalna kabala je razumljivo živčna, saj vedo, da se nimajo kam skriti in zato so z lažnimi upi, da bi pred tem uspeli pobegniti, razvili različne tajne vesoljske programe.

Ustvarili so tudi prevaro globalnega segrevanja, zato da bi zakrili resnico o prihajajočem premiku zemeljskih polov.


Prihajajoča sprememba polov je ena izmed osrednjih skrivnosti, ki jo skušajo skriti, toda resnica prihaja na plano in magnetni obrat, ki vodi v fizično spremembo rotacijske osi, se že dogaja:  





Druga skrivnost, ki jo kriminalna kabala skuša skriti je, da interakcije med žensko in moško polarnostjo ustvarijo toroidno9 elektromagnetno polje, ki aktivira energijo kundalinija, ki vodi v planetarno osvoboditev.  

Ker je jezuitski načrt za zatiranje človeške seksualnosti spodletel, so zasnovali novega: s promoviranjem spolne zbeganosti želijo depolarizirati in zmesti žensko ter moško seksualno identiteto:


S pomehkuženjem moških:




In z de-feminizacijo žensk.

Da bi ženske de-feminizirali in seksualno oslabili, so Jezuiti v zadnjih nekaj desetletjih priredili tudi medijske kampanje za promoviranje ženskega britja pazduh in vaginalnega predela:


Spolne dlake in dlake pod pazduhami so povezane s prvobitno žensko močjo, ki jo Jezuiti in Črne Rodbine želijo uničiti.  

Vsilili so tudi toksične higienske izdelke, ki pri ženskah ustvarjajo hormonsko neravnovesje:



Čiste, nepopačene, aktivne električne moške energije in čiste, nepopačene, odražajoče ženske  energije so nujne za planetarno osvoboditev.  

Čista električna aktivna moška energija je esenca Thorovega Kladiva9.  

Čiste magnetne sprejemajoče ženske energije ustvarijo resonančno polje, ki deluje kot Satelitski Krožnik za Dogodek.  

Skupaj ustvarijo Sveti Gral.

Skupaj ustvarijo mandalo Dušne Družine:


Zdaj je čas, da najbolj prebujeni člani populacije na površju planeta začno tvoriti povezave Dušnih Družin, ki bazirajo s perspektive Duše. Ta proces se je že začel. Več navodil o tem bo podanih kmalu.  

Mandale Dušnih Družin bodo začele živeti na Otokih Svetlobe. Proces ustvarjanja Otokov Svetlobe se je že začel in projekti so že v teku v Aziji, Evropi, Afriki ter Ameriki. O tem bo kmalu podanih več navodil.  


Mandale Dušnih Družin in Otoki Svetlobe so Mehurčki Svetlobe, ki so ustvarjeni znotraj vendar paralelno peklu trenutnih razmer na površju planeta. Ko je prisotne dovolj svetlobe, se Mehurčki Svetlobe manifestirajo. To so semena bodoče Odcepitvene civilizacije na površju planeta. Zdaj je čas.  

Osebno sem bil voden, da začnem ustvarjati svojo lastno mandalo Dušne Družine. Ta proces se je od 01. 01. 2019 naprej pospešil pod vodstvom Semjase, plejadske poveljnice zvezdne flote, ki je pravzaprav ena izmed sorodnih duš, ki pripadajo moji mandali Dušne Družine:

   

Plejadska flota za ta projekt pripravlja moje ženske sorodne duše in ženske članice moje Dušne Družine na površju planeta tako, da jim pošilja močne razodevajoče sanje, vizije in sinhronizacije, ki jih bodo pripravile na stik z menoj. Te močne duhovne izkušnje so se za njih začele že od objave protokolov Satelitskih Krožnikov marca 2018 in se v začetku leta 2019 le še okrepile.  


Ustvarili bomo Mehurček Nebes, zasidrali prave misterije Boginje in šli skozi pospešen proces Povzdignjenja10.  

Če so vodene, da me kontaktirajo, morajo ustvariti svoj elektronski naslov na tutanoti:


in med kontaktirati SAMO s tistega elektronskega naslova na tutanoti, na sledeči elektronski naslov: project501@tutanota.com

Vse informacije z mojega bloga so za splošno populacijo na površju planeta bile lepo zbrane v knjigi, ki je izšla v tako tiskani, kot tudi elektronski obliki. Ta knjiga bo ključna ob času Dogodka, saj lahko pride do motenj v elektronskem sistemu in internet bi morda lahko bil nedostopen za določeno kratko, toda ključno časovno obdobje ob Dogodku. Ta knjiga bo prišla zelo prav.  

Knjigo lahko naročite tukaj: 





In za konec poročila meditacije Vrnitve Svetlobe… v trenutku… se bo vse, kar se je Zgodilo, Razveljavilo:



Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 16:56 



Opombe prevajalke:

1 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsem Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

2 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

3 Preboj Kompresije – Trenutek Dogodka in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/dogodek.html.

4 Fazni prehod ali fazna sprememba (v tehniki tudi fazna premena ali fazna transformácija) – sprememba, pri katerem termodinamski sistem preide iz ene faze v drugo. Značilna za fazni prehod je nezveznost ene ali več fizikalnih značilnosti, npr. specifične toplote, pri spreminjanju ene od termodinamskih spremenljivk, npr. temperature ali tlaka (najbolj splošno znan fazni prehod je sprememba agregatnega stanja. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Fazni_prehod.

5 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

6 T-Tauri zvezde (TTS) – razred mladih variabilnih zvezd, ki se nahajajo pred glavnim nizom svojega življenjskega obdobja in so v procesu krčenja do svojega glavnega niza po Hayašijevi poti, razmerju svetlosti-temperature, ki vodi mlade zvezde z maso manj kot 3 mase sonca v fazi pred glavnim nizom. Ta faza se zaključi, ko zvezda s polovico Sončeve mase razvije cono sevanja oz. ko večja zvezda začne z nuklearnim zlivanjem ob začetku glavnega niza svojega življenjskega obdobja. Te zvezde so mlajše od 10-ih milijonov let. T Tauri zvezde predstavljajo najmlajše vidne zvezde izmed F, G, K in M spektralnih tipov zvezd. Njihove temperature površja so podobne zvezdam glavnega niza iste mase, vendar so veliko svetlejše, ker so njihovi polmeri večji. Njihova središčna temperatura je premajhna za zlivanje vodika, namesto tega jih poganja gravitacijska energija, ki se sprosti, ko se zvezde skrčijo na poti prehoda v glavni niz, ki ga dosežejo po okoli 100 milijonih let. Ta razred je poimenovan po prototipu T Tauri (T Bika), mladi zvezdi v porodnišnici zvezd v ozvezdju Bika. Čeprav so samo zvezdo T Tauri odkrili že leta 1852, je razred T-Tauri zvezd definiral Alfred Harrison Joy šele leta 1945. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/T_Tauri_star.  

7 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

8 Precesija – Platonsko leto. V ožjem smislu spreminjanje lege Zemljine vrtilne osi zaradi privlačnostnih sil Lune in Sonca (lunisolarna precesija), v manjši meri pa tudi planetov (planetarna precesija) na ekvatorsko odebelitev Zemlje. Vse te sile skušajo proti ekliptiki nagnjeno Zemljino os preusmeriti pravokotno na ekliptiko, zato po principu vrtavke Zemljina os niha; njena nagnjenost proti ekliptiki sicer ostaja nespremenjena, spreminja pa se v odnosu do Sonca. Os opiše plašč stožca z vrhom v središči Zemlje, zato se tudi nebesni tečaj giblje v smeri urinega kazalca po majhnem krogu okrog pravokotnice na ravnino ekliptike; za en obhod potrebuje 25 729 let, obdobje, ki ga označujemo kot platonsko leto. povzeto iz leksikona o geografiji,  Kladnik D. 2008. Učila International)

9 Thorovo Kladivo (Mjolnir) – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

10 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji