Kratke sveže novice o situaciji

(Originalno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/11/short-situation-update.html)

Odstranjevanje skupine Himera1 se nadaljuje. V ozadju je veliko pozitivne aktivnosti, vendar se ničesar ne sme javno razkriti, saj mora o trenutnih operacijah sil Luči ostati absolutna radijska tišina. Naj samo povem, da bodo rezultate lahko izkusili vsi.  

Po drugi strani, pa se kriminalna kabala2 vse bolj zaveda, da bo izgubila in poraza ne bo zlahka sprejela. Pred kratkim so v Kaliforniji uporabili usmerjena energijska orožja in mnogo ljudi žive zažgali:  



Njihov okultni razlog za ta množični poboj je bil napraviti ognjeno žrtvovanje za nastanek vrtinca negativne anomalije, s katerim bi privlačili še več kozmične primarne anomalije3 na planet Zemljo ter tako podaljšali svoj nadzor na planetom.

V resnici je izven našega planeta ostalo zelo malo primarne anomalije in temne sile le s težavo napolnijo svoje zaloge nepravilne plazme in negativnih entitet, ki na planet Zemljo vstopajo preko Setovih4 tunelov. V zvezi z informacijami o plazmi in statusom anomalije okoli našega planeta se odvija ogromna informacijska vojna, zato je zanesljive informacije težko pridobiti. Izgleda, da večina preostale anomalije prihaja na Zemljo iz Bikovega temnega oblaka5:    


Izvengalaktične Sile Luči sedaj hitro odstranjujejo vso preostalo anomalijo iz naše galaksije. Večina izvengalaktične pomoči prihaja iz nadjate v Devici6:


Ter še posebej iz galaksije M87, ki je vse bolj del neposrednega osvobajanja našega planeta in odstranjevanja zadnjih preostankov teme iz našega vesolja:



Če povzamemo, se v našem vesolju dogajajo drastične spremembe in ko bodo te spremembe dosegle Zemljo, bo transformacija ogromna.

Prvič, zmanjšana aktivnost Sonca hitro vodi v novo majhno ledeno dobo. Lahko se zgodi že čez nekaj mesecev:  



K sreči obstaja večji galaktični cikel, ki bi lahko izpodrinil sončni cikel majhne ledene dobe še preden se zgodi in tako obrnil ta trend, vendar bo to neizogibno vodilo v to, kar nekateri ljudje imenujejo Sončni Blisk in to je pravzaprav Galaktični Superval, ki bo vodil v Dogodek:  


Do takrat, lahko preučite načrte Sil Luči:




Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 3:35 


Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

2 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

3 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 Set (egipč. Sutekh, Setekh, Setesh in Suti, gr. Set, ang. Seth) – Egipčanski bog neviht, puščave, kaosa in tujcev. Brat boginje Izide, boga Ozirisa in starejšega Hora (egipč. Heru, gr. Horus), brat in mož boginje Neftide, tretji otrok in tretji sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Član velike egipčanske eneade. Set ima z Neftido sina Anpu-ja (gr. Anubis), boga smrti in balzamiranja. Na dnevnem popotovanju sončne barke, s katero potuje bog sonca, Ra, Set varuje boga Raja in njegovo spremstvo pred zlobnim demonom – vodno kačo Apepom (gr. Apofis, ang. Apophis), ki vsak dan grozi, da bo požrl sonce – svetlobo.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi Set iz ljubosumja razkosal svojega brata Ozirisa in se na koncu spopadel z Ozirisovim sinom, Horom mlajšim (egipč. Heru, gr. Horus) za prestol Egipta (v tem mitu je v okviru petih rojenih otrok, izpuščen Horus starejši, ki je dobil mesto Ozirisovega sina). Mit naj bi zrcalil združevanje Zgornjega Egipta (Set) in Spodnjega Egipta (Hor), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra).

5 Bikov molekularni oblak – molekularni oblak v ozvezdju Bika in Voznika (lat. Auriga). Ta oblak vsebuje zvezdno porodnišnico z na stotine novo nastalih zvezd. Bikov molekularni oblak se nahaja le 140 parsekov (430 svetlobnih let) od Zemlje, kar je nam najbližje območje formiranja zvezd. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_Molecular_Cloud.  

6 Nadjata v Devici ali krajevna nadjata – množična koncentracija galaksij, ki vsebuje jato v Devici in krajevno skupino (oz. lokalno jato galaksij) - slednja vsebuje galaksiji Mlečna cesta in Andromeda. V nadjati v Devici premera 33 megaparsekov (110 milijonov svetlobnih let) se nahaja vsaj 100 galaktičnih skupin in jat. Nadjata v Devici je ena izmed okoli 10-ih milijonov nadjat v vidnem vesolju ter je del kompleksa nadjat v Ribah-Kitu oz. galaktičnega vlakna (galaktičnega filamenta). Študija iz leta 2014 razkriva, da je nadjata v Devici le del še večje nadjate, imenovane Laniakea (havajsko: neizmerljiva nebesa). Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Virgo_Supercluster.  

Komentarji