Sveže novice o operaciji Keyhole (Ključavnična odprtina)

Sobota, 01. 09. 2018 

(Izvorno objavo (v angleščini) si lahko ogledate na: http://2012portal.blogspot.com/2018/09/keyhole-situation-update.html

Po naši meditaciji Ključ do Svobode, se je proces planetarnega osvobajanja pospešil.

Sile Luči so prosile, da se na površju planeta ustvari kar se da največ fizičnih skupin Sestrstev Vrtnic, ki se bodo zbirale enkrat tedensko, zato da se olajša našo tranzicijo v Dogodek.  

Obstoječe skupine Sestrstev so nanizane tukaj na spodnji povezavi. Če ste tako vodeni, se jim lahko pridružite ali pa ustvarite nove skupine:  


Navodila za skupinska srečanja Sestrstev Vrtnic so na voljo tukaj:


Video treh meditacij za skupinska srečanja Sestrstev Vrtnic so bila ustvarjena v sedmih jezikih.

Tu so videi za meditacijo Vrnitve Boginje:


Tu so videi za meditacijo Vrtinca Boginje:


Tu so videi za meditacijo spolnega zdravljenja:




Da bi pomagali pri širitvi energije Boginje po planetu, je nastala posebna kolekcija tahionskega1 nakita, imenovane Kolekcija Tahion Boginja. Mnogo kosov tega nakita ima vgravirano Vrtnico Venere, ki je sveti geometrijski simbol Sestrstva Vrtnice:  


V presenetljivi potezi so sile Luči odobrile sprostitev prvih pomembnih informacij populaciji na površju planeta od januarja 2018. Nikoli nisem pričakoval, da bo to kdaj postalo javno. 



Najprej je informacije sprostil Qanon:


Za njim pa Hal Turner:



To se nanaša na Operacijo Keyhole (ključavnična odprtina2, o.p.). To je operacija, tekom katere so Sile Luči prevzele pasiven/aktiven nadzor nad vohunskimi sateliti ter nekaterimi drugimi vidiki telekomunikacijskega omrežja.

Pred več kot letom dni sem omenil pasiven nadzor nadsateliti:


To dejansko pomeni, da vohunski sateliti sedaj pošiljajo slike ter podatke, za katere jih sile Luči želijo, da se jih pošilja. Sile Luči so posredovale, da ''včasih telekomunikacije ter oprema sistema za elektronsko obveščevalno dejavnost (SIGINT – Signal Intelligence, o.p.) ne bosta ubogali znanih zakonov fizike''. To praktično tudi pomeni, da so odstranili en vidik nadzornega mehanizma karantene Zemlja.   

Drugi vidik Operacije Keyhole je nadgradnja računalniškega virusa v osrednjem računalniškem sistemu JP Morgana, ki lahko učinkovito sproži globalno sesutje borze ter s tem povezano finančno Ponastavitev.  

Iz tega razloga so določeni viri priskrbeli dodatna navodila, ki jim lahko sledite, če ste tako vodeni:




Kot je navedel Benjamin Fulford, pričakujemo dodatne spremembe v mesecu septembru:



S Silami Luči se pogovarjam glede sprostitve še več informacij. Naslednje sveže novice o situaciji se pričakuje čez teden ali dva.  


Zmaga Luči!


Objavil Cobra ob 15:08 



Opombi prevajalke:

1 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

2 ključavnična odprtina, odprtina ključavnice (ang. keyhole) – v figurativnem pomenu izraz ključavnična odprtina predstavlja intimne podrobnosti.

Komentarji